Doi suceveni au fost jefuiți de aproape 18.000 de euro, bani strânși la nuntă. „Mai aveam de plătit prăjiturile, chiria la sală, dar și niște datorii”

Doi suceveni au fost jefuiți de aproape 18.000 de euro, bani strânși la nuntă. „Mai aveam de plătit prăjiturile, chiria la sală, dar și niște datorii”
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 02/08/2022, 09:51

Doi tineri proaspăt căsătoriți din Suceava au rămas în mai puțin de 24 de ore fără banii strânși la nuntă, nu mai puțin de 17.800 de euro.

Totul s-a întâmplat într-un bloc din cartierul sucevean Zamca, iar hoții au furat darul de nuntă din apartamentul de la etajul 1 al imobilului. Nunta a avut loc în seara zilei de vineri, iar banii strânși la petrecere au fost păstrați în respectivul apartament. Hoții au reușit să fugă cu 17.800 de euro (în euro, lei și lire sterline).

„Furtul a avut loc sâmbătă, între orele 15.00-21.45, cât am lipsit de acasă. Hoțul a folosit o scară, cu ajutorul căreia a urcat, a deschis geamul de la bucătărie și a intrat în casă. A căutat peste tot și a luat toții banii pe care i-am strâns la nuntă. Eu bănui că este vorba de concubinul unei vecine, de la un etaj superior, iar la Poliție, acolo unde am depus plângere, ne-au spus că persoana respectivă este cunoscută și că a mai creat probleme de ordin penal”, a povestit mirele pentru presa locală.

Cei doi nici nu reușiseră să își plătească datoriile

Potrivit bărbatului, cuplul nici măcar nu reușise încă să își achite toate datoriile și cheltuielile realizate pentru organizarea petrecerii de nuntă. Aceștia mai aveau de plătit aproximativ 5.000 de euro și plănuiau să îi achite din banii strânși la nuntă.

„Mai aveam de plătit prăjiturile, chiria la sală, dar și niște datorii, adică vreo 4.000-5.000 de euro. Soția este pur și simplu îngrozită de tot ceea ce s-a întâmplat. Oricum, cel care a acționat știa exact ce face. Camerele de supraveghere existente la bloc au fost orientate pentru a nu surprinde cum a intrat în casă. Bine, am înțeles că nici nu funcționau. Sper totuși ca polițiștii să dea de urma hoțului, mai ales că le-am indicat și cine este suspectul”, a mai spus mirele.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase