Doliu în lumea medicală românească. Un renumit doctor care a tratat mii de pacienți a murit

Doliu în lumea medicală românească. Un renumit doctor care a tratat mii de pacienți a murit
Sursa: jurnaluldearges.ro
Publicat: 16/05/2022, 20:49

Lumea medicală românească a pierdut, ieri, un mare specialist și un om dedicat meseriei sale. Este vorba despre doctorul Ilie Stanciu, unul dintre cei mai apreciați medici de reumatologie din județul Argeș, care s-a stins din viață duminică.

Fost șef al Secției de Reumatologie de la Spitalul Județean, Ilie Stanciu își desfășura activitatea la Spitalul Sf. Nicolae.

Tragicul anunț a fost făcut public de către medicul Fidan Osman, director al Spitalului Sf. Nicolae:

”Am pierdut azi un prieten, un coleg,un OM care a trăit demn și modest, care a ajutat mii și mii de bolnavi cu abnegație si profesionalism. Viața a fost dura cu dânsul, si-a pierdut fiul de 21 de ani, dar a continuat să profeseze cu și mai multa dăruire!

A fost o onoare pentru mine să il am alături, dar și ca model de specialist. Odihnească-se în pace conf.Univ.Dr. Stanciu Ilie – medic primar balneofizioterapie, reumatologie, doctor în medicină,” a transmis medicul Fidan Osman.

În urmă cu peste 10 ani, medicul Ilie Stanciu și-a pierdut băiatul într-un tragic accident rutier petrecut pe o stradă din municipiul Pitești. De atunci, viața sa s-a schimbat radical. De la o fire cu simțul umorului, medicul Ilie Stanciu a devenit din ce în ce mai deprimat. Deseori era văzut pe stradă mergând îngândurat și cu capul plecat, scrie jurnaluldearges.ro.