VIDEO – FOTO | Un elicopter militar american a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle din București

VIDEO - FOTO | Un elicopter militar american a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle din București
Un elicopter militar american a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle din București
Publicat: 15/07/2021, 11:16
Actualizat: 15/07/2021, 12:52

Un elicopter militar american a aterizat forțat în Piața Charles de Gaulle din București. În timpul aterizării, a doborât cu elicea doi stâlpi de iluminat, care în cădere au avariat două autoturisme. 

Înainte de a ateriza forțat, echipajul elicopterului informase că există probleme tehnice, iar polițiștii au oprit, de urgență, traficul. Aparatul a reușit să aterizeze pe șosea, în centrul Capitalei și, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Elicopterul implicat în accident a zburat la o altitudine foarte mică, înainte de a ateriza forțat, printre clădirile din zona Bulevardului Aviatorilor.

Aparatul este un Black Hawk multi-scop și, potrivit informațiilor, participa la antrenamentul desfășurat în pregătirea Zilei Aviației Române, sărbătorită pe 20 iulie.


Sursa video: Facebook Virsta Gregory

Militarii americani și polițiștii români fac verificări la fața locului

În acest moment, militarii americani și polițiștii români fac verificări la fața locului. Va fi formată o comisie de specialiști, la nivelul armatei americane, pentru a stabili care a fost exact cauza acestui incident.

Elicopterul Black Hawk este o aeronavă folosită de foarte mulți ani de armata Statelor Unite ale Americii. Piloții americani se bazează foarte mult pe acest tip de aeronavă.


Sursa video: Facebook Camelia Spătaru

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase