EXCLUSIV | Ce pedeapsă ar fi primit de la fosta soție actorul Alexander Zudor, condamnat pentru viol! Este mai grea și decât pușcăria

EXCLUSIV | Ce pedeapsă ar fi primit de la fosta soție actorul Alexander Zudor, condamnat pentru viol! Este mai grea și decât pușcăria
Fosta soție a lui Alexander Zudor a întrerupt orice legătură cu actorul-violator și cu familia acestuia și le-ar fi interzis copiilor să își vadă chiar și bunicii paterni sursă foto: Facebook
Publicat: 13/12/2023, 08:00

Închis în Penitenciarul Rahova, unde are de ispășit o pedeapsă de 7 ani de închisoare, pentru viol și tentativă de viol, actorul Alexander Zudor își strigă durerea din spatele gratiilor, prin intermediul cunoscuților. Bărbatul de 49 de ani este distrus de faptul că nu și-a mai văzut cei doi copii de aproape trei ani, de când este închis, și nu le-a mai auzit nici măcar vocea. Fosta soție a actorului ar fi făcut în așa fel încât cei doi băieți pe care-i au împreună, în vârstă de 12 ani și 10 ani, să rupă orice legătură cu tatăl lor, dar și cu familia acestuia.

Actorul Alexander Zudor, cunoscut în special pentru aparițiile în reclame, a fost condamnat, în octombrie 2021, la șapte ani de închisoare pentru viol și tentativă de viol. Faptele pentru care acesta a fost pus sub acuzare s-au petrecut în decembrie 2020.

Odată cu lăsarea serii, Zudor urmărea femei care erau singure pe stradă și le obliga să întrețină relații sexuale sub amenințarea unui cuțit. El își alegea victimele în perimetrul sectoarelor 4 și 5. Zudor se orienta numai către fete tinere, mici de statură și firave, care să nu se poată apăra.

„O tortură psihică”

Până în momentul condamnării, Alexander Zudor (49 de ani) nu a mai avut probleme cu legea, cu excepția unui dosar de conducere sub influența alcoolului și a altor substanțe. Zudor era divorțat și avea doi băieți cu fosta soție. În primăvară, Tribunalul București a decis ca fosta soție a actorului să aibă drepturile exclusive asupra minorilor. Astfel, el nu mai are dreptul de exercitare a autorității părintești asupra celor doi copii.

În motivarea cererii, femeia a susținut că relațiile dintre ea și tatăl copiilor s-au deteriorat după divorț. După ce acesta a fost închis, lucrurile s-au complicat și mai mult, ea având nevoie de acordul scris al actorului pentru fiecare decizie importantă din viața minorilor.

La rândul său, Alexander Zudor a susținut că mama copiilor săi îl împiedică să ia legătura cu minorii. Între timp, actorul și-a pierdut orice speranță că își va putea vedea băieții sau măcar va putea vorbi cu ei la telefon. Faptul că, fără voia lui, s-a distanțat de cei mici este „o tortură psihică” foarte mare pentru tatăl lor, spun apropiații.

De când a fost închis, Alexander Zudor nu și-a mai văzut copiii și nu a vorbit cu ei nici măcar la telefon | Sursă foto: arhivă personală

”Suferă foarte mult din cauza faptului că nu își poate vedea copiii. Nici măcar să vorbească cu el la telefon nu li se permite de către mama lor”, a declarat, pentru Gândul, o sursă din preajma familiei Zudor.

Bunica paternă a copiilor, dată afară din școală?

Fosta soție a actorului a pus punct oricărei legături dintre cei mici și familia fostului soț. Surse din anturajul familiei spun că femeia nu îi dă voie nici măcar bunicii paterne să-și întâlnească nepoții. Mai mult, bunicul patern ar fi murit cu durerea în suflet că nu și-a mai văzut nepoții de care îi era atât de dor.

”Înainte, cei mici veneau la bunica lor, petreceau weekendurile la ea, era o relație absolut normală între bunici și nepoți. Bunicul copiilor a murit vara trecută și a plecat tare necăjit pe lumea cealaltă, pentru el a fost o mare lovitură să nu-și mai poată vedea nepoții. Bunica se află și ea într-o situație precară, din cauza unor complicații medicale”, a declarat aceeași sursă din preajma familiei.

În dorința de a-și vedea nepoții, bunica acestora, care are 80 de ani, ar fi fost pusă în situații absolut jenante pentru orice om, cu atât mai mult pentru o persoană în vârstă, care are probleme grave de sănătate.

”Din păcate, se consideră că bunica celor mici este considerată vinovată, prin asociere, cu fiul ei. Săraca femeie, care are și un infarct la activ, se ducea la zilele lor de naștere și o țineau jos, la ușa blocului. A încercat să le ducă și un pachet la școală, dar a fost un moment foarte dur pentru ea. A fost escortată de pe teritoriul școlii. Măcar o legătură o dată pe lună nu ar fi o povară pentru nimeni”, ne-a spus aceeași sursă.

CITEȘTE ȘI:

Actorul violator în serie „agăța” femei și de pe site-urile de anunțuri matrimoniale. Le anunța, de la început, ce le așteaptă! (EXCLUSIV)

Mărturie uluitoare a actorului violator Alexander Zudor. În nopțile în care ieșea la „vânătoare”, își prepara un „cocktail” special! (EXCLUSIV)

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
De necrezut! Pe ce dată pică Paștele în 2025? Se întâmplă asta o dată la...
Boala RARĂ care îl face să pară 'însărcinat' tot timpul. Nici măcar medicii nu se...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Xi Jinping vizitează Franţa, Ungaria şi Serbia pe fondul disputei privind tarifele comerciale din UE
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Vânzările de iPhone peste tot în lume, cu excepția unui singur loc