EXCLUSIV | Fostul avocat Nelu Iordache, după ce a fost lăsat fără avere de fiica Paulei Iacob. ”Rugați-vă pentru mine să nu mă țăcănesc!”

EXCLUSIV | Fostul avocat Nelu Iordache, după ce a fost lăsat fără avere de fiica Paulei Iacob. ”Rugați-vă pentru mine să nu mă țăcănesc!”
Nelu Iordache așteaptă de pe-o zi pe alta să fie evacuat din vila în care stă de peste 20 de ani, dar care era a partenerei sale de viață, Anda Iacob
Publicat: 04/12/2023, 08:00

Gândul a dezvăluit în exclusivitate pe mâinile cui va ajunge impresionanta avere de aproape 10 milioane de euro pe care celebra avocată Paula Iacob a strâns-o de-a lungul vieții. Fiica ei, Ruxandra, care a decedat anul trecut și care a moștenit toate bunurile mamei sale, a făcut un testament, de care nu a știut nimeni, nici măcar partenerul ei de viață, fostul avocat Nelu Iordache. Anda Iacob i-a lăsat întreaga avere unei prietene, spre marele șoc al logodnicului său, care s-a documentat asupra căilor legale de a recupera averea, dar spune că nu există nicio șansă.

Medicul psihiatru Anda Iacob și fostul avocat Nelu Iordache au format un cuplu timp de peste 30 de ani. Partenerul de viață al fiicei Paulei Iacob a fost cel care s-a ocupat de ridicarea trupului neînsuflețit al Andei Iacob de la morga spitalului și de înhumare.

Cu toate acestea, fiica Paulei Iacob a preferat să-și lase întreaga avere unei prietene și nu bărbatului alături de care a trăit mai bine de trei decenii.

Despre misterioasa femeie care a moștenit fabuloasa avere de aproape 10 milioane de euro, surse din preajma familiei Iacob spun că este vorba despre o prietenă veche de-a Ruxandrei Iacob.

”A fost o prietenă bună de-a Andei, s-au ajutat reciproc de-a lungul timpului. Venea foarte des în casa lor. Era o prezență discretă”, ne-a spus sursa noastră.

Deși a încercat toate variantele pentru a intra în posesia averii, Nelu Iordache susține că, orice ar face, nu va avea câștig de cauză, deoarece el și Anda Iacob aveau o relație de concubinaj și nu erau căsătoriți.

”Nu pot contesta testamentul, deoarece a fost expertizat că este scrisul ei, l-a depus la notar, a fost înregistrat la Registrul Național Notarial. Am studiat și practica CEDO, dar primează legislația internă. Codul Civil vorbește de un înscris, care nu există. În plus, la valoarea bunurilor, ce taxă de timbru ar trebui să plătesc? Hai să zic că mă împrumut, dar nu am motive să cred că voi avea câștig de cauză”, ne-a spus fostul avocat, care așteaptă să fie evacuat din casa în care s-a mutat în anul 2002, împreună cu Anda și părinții ei.

”Este o mare dezamăgire să afli că ai trăit într-o minciună permanentă”

Faptul că partenera sa de viață l-a omis cu desăvârșire din testament i-a lăsat un gust amar.

”Este o mare dezamăgire să afli că ai trăit într-o minciună permanentă”, a fost concluzia fostului avocat.

Fostul avocat așteaptă, de pe-o zi pe alta, să fie evacuat din somptuoasa vilă în care stă de peste 20 de ani, dar care îi aparținea Andei Iacob.

”Nu am niciun drept aici, trebuie să mă pregătesc să vină notarul să facă inventarul. După ce moștenitorul își intră în drepturi, am să plec. Eventual, dacă mai are obraz, să îmi mulțumească pentru că am avut grijă și de casă, și de cei doi câini. Au fost zece câini, au murit 8 din ei, m-am ocupat de îngroparea lor. Rugați-vă pentru mine să nu mă țăcănesc!”, ne-a mai declarat Nelu Iordache.

În ceea ce privește moartea subită a partenerei sale de viață, la doar 63 de ani, Nelu Iordache crede că i s-ar fi tras de la vaccinul anti-Covid.

”Am convingerea că acel vaccin anti-Covid i-a pus capac. În ultima perioadă, ajunsese să nu se mai țină pe picioare”, ne-a mai spus Nelu Iordache.

Averea Paulei Iacob, care a fost moștenită de prietena fiicei sale, se ridică la aproximativ 10 milioane de euro.

Este vorba despre terenuri, apartamente, o vilă, tablouri, bijuterii și obiecte de artă de o valoare considerabilă, dar și mai multe conturi în valută:
• un teren în Sinaia;
• un teren ”imens” la Snagov;
• trei apartamente în Capitală – în zona Lizeanu, pe Calea Victoriei și pe bulevardul Titulescu;
• o vilă – evaluată la peste 1 milion de euro – pe strada Dobrogeanu Gherea, chiar în apropierea vilei lui Marcel Pavel;
• tablouri valoroase, semnate de pictori celebri, printre care Sabin Bălașa
• bijuterii vechi de familie;
• obiecte de artă;
• numeroase conturi în valută deschise la mai multe bănci.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV | Cine va moșteni averea de aproape 10 milioane € a avocatei Paula Iacob! Surpriza uriașă din testamentul fiicei sale

EXCLUSIV VIDEO | Zeci de oameni au participat la slujba de comemorare a Ruxandrei Iacob, fiica celebrei avocate Paula Iacob:”O femeie nemaipomenită”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Nu e o eroare! Câți lei costă 3 zambile în Kaufland București, acum, de 1...
FOTO. Patroana din România care e hărțuită din cauza imaginilor incendiare pe care le postează!
„Feroce și fără milă”: Un bărbat și-a ucis fosta iubită și pe noul ei partener,...
Leon Dănăilă îl contrazice pe Virgil Stroescu: Dacă facem restricție la grăsime, creierul...
"Nu se mai poate repara nimic". Cazul românului rămas fără penis din cauza unei erori...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Au renunţat la agitaţia din Capitală şi s-au mutat la ţară! Cum arată casele vedetelor...
2024: Este legal să dai flash-uri în trafic? Ce reprezintă aceste semnale vizuale
Totul a fost filmat! Ce s-a întâmplat, de fapt, la priveghiul lui Mile Povan! Imaginile...
Ce pedeapsă a primit românca din Spania care și-a vândut fetița de 12 în schimbul...
Război în AI. Musk dă în judecată OpenAI, compania din spatele Chat GPT, acuzând-o că...
Cum a reușit un livrator Glovo să stârnească o avalanșă de emoții în rândul românilor?...
INCREDIBIL ce se ascundea lângă o stea! „Niciodată nu mi-am imaginat că...
Examen auto 2024. Noile reguli dure pentru obținerea permisului
Portofelul digital a fost aprobat. Ce conține și cum ne va ajuta
Zi mare pentru Anamaria Prodan și Ronald Gavril! Întrega familie a boxerului le-a fost alături...
BANCUL ZILEI. Un curios îl întreabă pe BULĂ pescarul: Te-ai ales cu ceva de când...
Segmentul rusesc al Stației Spațiale Internaționale pierde aer în continuu