Femeie atacată de patru rottweileri, pe o stradă din Suceava. Momentul șocant a fost filmat (VIDEO)

Femeie atacată de patru rottweileri, pe o stradă din Suceava. Momentul șocant a fost filmat (VIDEO)
Momentul când o femeie a fost atacată de patru rottweileri, pe o stradă din Suceava, a fost filmat (FOTO: Intermedia TV Suceava - captură video)
Publicat: 09/12/2020, 17:50
Actualizat: 09/12/2020, 18:36

O femeie în vârstă de 64 de ani a fost atacată, miercuri, după-amiază, în jurul orei 14.00, de patru câini din rasa rottweiler.

Potrivit Adevărul, care citează televiziunea locală Intermedia, atacul a avut loc în mijlocul străzii Decebal, din cartierul Iţcani al municipiului Suceava.

Momentul a fost filmat, iar în imagini se vede cum victima este târâtă de cei cei patru câini. În ajutorul său au sărit vecinii de pe stradă, iar un bărbat „înarmat” cu o mătură cu coadă a reuțit să alunge patrupedele.

În cele din urmă, victima a scăpat din colţii fiarelor, iar martorii au sunat imediat la 112, victima fiind transportată cu o Ambulanță la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului din Suceava.

Medici iau observat că a pierdut mult sânge, fiind mușcată de mâini și de picioare, și avea tensiunea scăzută.

Urmările atacului puteau fi și mai grave, dacă nu era iarnă și femeia nu era îmbrăcată mai gros, comentează sursa citată.

S-a aflat cui aparțin câinii care au atacat-o pe femeie

Cei patru câini din rasa rottweiler, toți adulți, aparţin unei femei care le-a spus anchetatorilor că locuieşte singură şi că animalele le folosea pentru pază. Proprietare locuiește la curte, chir pe strada pe care s-a produs atacul animalelor sale.

În momentul în care a ajuns acasă și porţile ca să îşi bage maşina în curte, cu spatele, cei patru câini au ieşit în stradă şi au atacat-o pe femeia care trecea întâmplător prin zonă.

Poliţia au deschis un dosar penal pentru a stabili cine se face vinovat de acest incident.

Femeie din județul Giurgiu, ucisă de câinii Amstaff ai fiului ei. Bătrâna îi hrănea, în momentul în care a fost atacată

O femeie din județul Giurgiu a murit, la începutul lunii septembrie, după ce a fost atacată de câinii rasa Amstaff ai fiului său. În vârstă de 77 de ani, bătrâna hrănea animalele în momentul agresiunii. Tragedia a avut loc miercuri, 2 septembrie.

Polițiștii de la IPJ Giurgiu s-au deplasat la o locuință din comuna Prundu, în urma unei sesizări primite de la o vecină, care a auzit strigătele femeii atacate.

VIDEO: Știri Suceava/Youtube

FOTO: Captură video

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult