Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan. Cum a încercat Toto să scape de acuzații

Fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan. Cum a încercat Toto să scape de acuzații
Toto Dumitrescu a fost trimis în judecată după ce polițiștii l-au prins băut la volan
Publicat: 10/09/2021, 17:56

Fiul cel mic al fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 după ce, anul trecut, la începutul lunii septembrie, a fost prins de polițiștii Brigăzii Rutiere în timp ce conducea drogat. Toto Dumitrescu a încercat deja, printr-un artificiu avocățesc, să scape de acuzații, însă instanța i-a respins cererea.

La începutul lunii septembrie, Toto Dumitrescu a fost oprit de un filtru al Brigăzii de Poliție Rutieră la intersecția bulevardului Pache Protopopescu cu bulevardul Ferdinand. Pentru că șoferul avea un comportament pe care polițiștii l-au considerat suspect, au verificat, inițial, dacă tânărul a consumat alcool. Pentru că rezultatul a fost negativ, agenții i-au cerut sufle în DrugTest, iar fiul lui Ilie Dumitrescu a ieșit pozitiv la cocaină și cannabis.

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, anunța Poliției Capitalei la momentul respectiv.

Șoferul a fost transportat la INML pentru analize. Conform unor surse judiciare, acesta ar fi încercat să-i convingă pe polițiști de faptul că nu este drogat și că aparatul a dat o eroare. Mai mult, acesta a promis și că va achita personal contravaloarea reactivilor, pentru ca rezultatul să analizelor să fie gata mai repede.

Toto Dumitrescu nu s-a ținut, însă, de cuvânt, iar rezultatul s-a lăsat așteptat, mai ales că, în perioada respectivă, o parte din banii pentru reactivii destinați Institutului Medico-Legal erau folosiți, din cauza pandemiei, pentru achiziționarea de dezinfectanți, manuși și măști chirurgicale.

Instanța a dispus „începerea judecății”

În cele din urmă, rezultatul analizelor a fost trimis la Brigada de Poliție Rutieră, iar mai apoi pe masa procurorilor care au întocmit rechizitoriul și l-au trimis în judecată, în stare de libertate.

Pe numele său adevărat Ilie Badea Dumitrescu, fiul fostului internațional a încercat, încă de la începutul procesului, să scape de acuzații, în sensul că, prin avocat, a reclamat o presupusă lipsă de legalitate a sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de către procurori.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, magistrații Judecătoriei Sectorului 2 au respins excepția invocată de Toto Dumitrescu.

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 8017/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti privind pe inculpatul Dumitrescu – Badea Ilie, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 2 C.p., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Dumitrescu – Badea Ilie. În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă pe inculpatul la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat”, au decis judecătorii.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale,...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Protejarea demnităţii lui David a lui Michelangelo: O luptă pentru libertatea de exprimare
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Anunțul care O DĂRÂMĂ pe Simona Halep. Sportiva NU SCAPĂ nici acum: Dopajul a existat
Scandalul puilor vopsiți. Ce ascund autoritățile
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația