Fondatorii International Alexander Holding, atrași în acționariatul platformei Moov Leasing, care oferă pachete de servicii auto integrate de leasing

Fondatorii International Alexander Holding, atrași în acționariatul platformei Moov Leasing, care oferă pachete de servicii auto integrate de leasing
Moov Leasing, platforma de mobilitate 100% digitală, all-in-one, a fost fondată de către Bogdan Speteanu, fost CEO al BCR Leasing, și Mircea Dihel, fost CEO al Țiriac Leasing
Publicat: 24/11/2023, 18:36

Platforma Moov Leasing, care oferă pachete de servicii auto integrate de leasing operațional, i-a atras în acționariat și pe fondatorii International Alexander Holding. Astfel, platforma ajunge la o evaluare de 10 milioane de euro. Moov Leasing, platforma de mobilitate 100% digitală, all-in-one, a fost lansată oficial pe 15 noiembrie, dar este funcțională din iulie 2023.

Moov Leasing, platforma de mobilitate 100% digitală, all-in-one, a fost fondată de către Bogdan Speteanu, fost CEO al BCR Leasing, și Mircea Dihel, fost CEO al Țiriac Leasing, și oferă pachete de servicii integrate și personalizate de leasing operațional persoanelor fizice, PFA-urilor, antreprenorilor și companiilor, într-un mod simplu, rapid, și flexibil.

„Am intrat cu încredere și entuziasm în acționariatul Moov, fiind nu doar o companie de leasing operațional, ci și un integrator facil de soluții de tehnologie, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Într-o piață concurențială și un ritm de viață dinamic, serviciile ușor accesibile, prietenoase și transparente vor fi cu siguranță un diferențiator puternic”, spun Loredana și Simion Apreutese, acționarii International Alexander Holding.

Clienții Moov Leasing au posibilitatea de a utiliza mașina dorită pe o perioadă stabilită în prealabil, fără angajamente financiare pe termen lung și fără griji administrative.

Platforma Moov permite o personalizare completă a pachetului de leasing: clienții aleg durata contractului și serviciile dorite. În plus, au posibilitatea de a adăuga servicii, de a schimba sau de a cumpăra mașina pe parcursul contractului, dar și să renunțe oricând la acesta, fără povara unui angajament financiar pe termen lung. Procesul de aprobare și semnare a contractului durează mai puțin de 10 minute și poate fi realizat direct de pe laptop, și, în curând, din aplicația mobilă Moov Leasing.

Rata fixă lunară, deductibilă integral pentru persoanele juridice, oferă clienților acces la o gamă largă de soluții de mobilitate în funcție de preferințe: asigurări, taxe, rovinietă, întreținere completă, asistență rutieră, managementul anvelopelor și multe altele.

International Alexander Holding are 2.800 de angajați

International Alexander Holding (IAH) este un business de familie, cu capital 100% românesc, fondat în 2003 și dezvoltat pas cu pas în decursul celor 20 de ani, recunoscut în prezent ca un integrator independent 4PL de servicii de transport, logistică integrată, producție și real estate. IAH și-a dezvoltat dinamic portofoliul de servicii, având în structură peste 20 de companii independente, o echipă determinată de 2.800 de angajați și activitate desfășurată în diverse locații din România, Ungaria, Serbia, Cehia și Germania.

„Moov Leasing este compania de leasing adaptată tehnologiilor actuale, o platformă complexă și o alternativă perfectă pentru așteptările și nevoile cumpărătorilor de mașini. Considerăm că a venit vremea ca atât firmele mici și mijlocii, cât și persoanele fizice să poată avea acces acum, prin Moov Leasing, la avantajele leasingului operațional. Ne bucurăm că International Alexander Holding ni s-a alăturat ca partener, având o reputație solidă și o experiență valoroasă de business, ceea ce ne face mai puternici și mai încrezători în viziunea noastră”, afirmă Mircea Dihel, cofondator Moov Leasing.

Până la finalul anului, Moov Leasing va înregistra active în valoare de 15 milioane de euro, ținta fiind ca, în următorii trei ani, volumul finanțărilor să ajungă la 100 de milioane de euro.

CITEȘTE ȘI:

De ce să alegi un leasing financiar. Ce soluții oferă BT Leasing persoanelor fizice interesate de acest tip de finanțare

La ce să fii atent când alegi o oferta de leasing financiar. Soluțiile oferite de BT Leasing persoanelor fizice interesate de acest tip de finanțare

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
România, obligată să respecte. Ordin UE privind BANII. S-a votat luni, 29 aprilie
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto