FOTO-VIDEO. „Scandal la Taverna Racilor” / Administratorul refuză să semneze actele prin care restaurantul va fi închis/Pescobar: „Execuție în direct”

Publicat: 20/09/2023, 14:00
Actualizat: 20/09/2023, 15:21

Este scandal la Taverna Racilor din Herăstrău, miercuri, în jurul prânzului. Administratorul locației refuză să semneze actele de la ANPC prin care restaurantul va fi închis în următoarele 12 luni.

UPDATE. Pescobar, patronul „Taverna Racilor”: „Este un linșaj mediatic. Așa sunt scoicile. Verzi. Habar nu aveți de fructele de mare”

Proprietarul restaurantului din Herăstrău, Paul Nicolau, cunoscut ca „Pescobar”, spune că este victima unui „linșaj mediatic” și îl acuză pe comisarul șef al ANPC, Horia Constantinescu, că este abuziv.

„Surprize, surprize. În acest moment m-a anunțat managerul meu de la Herăstrău că oamenii domnului Horia, comisarul ANPC, este la Taverna Racilor din Herăstrău. Haideți să vedem ce se va întâmpla și astăzi, în urma linșajului mediatic. Da, noi am reglat tot ce era de reglat, am făcut tot ce ni s-a spus. Acele poze au fost de acum trei luni de zile. Nu s-a găsit nimic putrezit, nu s-a găsit nimic stricat, nu s-a găsit nimic, nimic, nimic. Da, era mizerie de la ulei lângă roată. Recunoaștem, erau tăvile acelea în convectomat murdare. Recunoaștem scoicile. Scoicile sunt Halcheff de Noua Zeelandă și sunt verzi, că habar n-aveți de fructe de mare, așa sunt ele verzi. Sunt anunțați de managerii mei că domnul Horia, care zice că n-are nicio treabă și nicio influență asupra comisarilor din teren, își dă mesaje la greu cu dânșii”, afirmă Pescobar, pe paginile sale de socializare.

În postările video de pe paginile de socializare, el continuă: „Abuz, abuz și puteți să-mi faceți mai mult decât să mă închideți abuziv? N-aveți ce să-mi faceți? Da, atât s-a putut. Domnule Horia, nu le mai dați mesaje, lăsați-i să-și facă treaba, dragilor așa cum mă așteptam, este o execuție în direct și nu mă plâng.

Pescobar mai susține și că „dl. Horia își forțează comisarii să mă închidă la Snagov, acolo unde au mai fost de trei ori și niciodată nu au găsit absolut nimic. Comisarii nu vor să mă închidă, că nu găsesc temei legal. Acesta îi presează prin telefoane și mesaje să închidă locația. Da, mă repet, au fost de cinci ori, nu s-a găsit niciodată nimic. N-au avut temei pe ce să mă închidă acum”, adaugă sursa citată.

ȘTIRE INIȚIALĂ

În cursul zilei de marți, inspectorii de la Protecția Consumatorului au anunțat că, în urma mai multor controale efectuate la Taverna Racilor din Herăstrău s-au găsit numeroase probleme, motiv pentru care s-a decis închiderea restaurantului pentru 12 luni.

(GÂNDUL a scris pe larg despre problemele găsite la „Taverna Racilor” aici…)

După anunțul Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea (CRPCR) Bucureşti-Ilfov, proprietarul restaurantului din Herăstrău, Paul Nicolau, cunoscut ca „Pescobar”, a transmis că „taverna noastră rămâne în continuare deschisă pentru a vă servi cu cele mai excepționale produse din România”.

În cursul zilei de miercuri, însă, inspectorii de la Protecția Consumatorului au mers la „Taverna Racilor” pentru a închide unitatea.

În momentul în care au ajuns la restaurantul de fițe din Herăstrău, administratorul locației a sunat la 112 și a zis ca se simte amenințată.

Mai mult reprezentanții restaurantului refuză să semneze înștiințarea prin care sunt informați că terasa va fi închisă în următorul an.

La fața locului sunt mai multe echipaje de poliție.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Ce trebuie să mâncăm pentru a ne feri de cancer: „Evitați aceste două lucruri!”
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se schimbă regulile în România. SE DĂ LEGEA pe care o așteptau milioane de români
Exclusiv: Valentina Borcea și Cristian Boureanu, împreună în instanță. Cine i-a dat în judecată pe...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cercetătorii sugerează să încercăm experiențe noi atunci când simțim că timpul ne scapă printre degete