GÂNDUL LIVE. Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj: Haideți să nu ne batem joc de oameni! Nu vor mai exista pensii speciale pentru parlamentari chiar din următoarea legislatură!

Publicat: 25/11/2020, 13:15
Actualizat: 25/11/2020, 14:14

Dan Vâlceanu (PNL) a declarat, la GÂNDUL LIVE, că tevatura legată de pensiile speciale reprezintă o bătaie de joc la adresa românilor. Acesta promite că pensiile speciale vor fi eliminate chiar din următoarea legislatură.

„Haideți să nu ne batem joc de oameni. Cei care spun că și-au dat demisia, Ciolacu, a rămas cu mandat întreg. Demisia pe care ți-o dai în ultima zi din Parlament nu înseamnă nimic. O demisie în Parlament înseamnă că se face plenul, ia act plenul de această demisie. E bătaie de joc la adresa românilor.

„Avem obligații față de militari”

Suntem în 2020, toți avem acces la informații. Încearcă anumiți oameni să-i mai păcălească o dată, ca în 2016, când și el și Dragnea au făcut exercițiul ăsta.

Nu vor mai exista pensii speciale pentru parlamentari chiar din următoarea legislatură.

O să fiu foarte onest, în România putem să scăpăm de pensiile speciale, gândindu-ne ce spune despre pensiile militarilor, care NU sunt pensii speciale. Există în toate țările lumii. Avem obligații față de militari. Excludem pensiile militare. Am făcut un studiu. O să vedeți că vorbim de o altă categorie de pensii, sunt pensii militare. Toate celelalte categorii trebuie să primească pensii pe bază de contribuție. O altă discuție e pe contribuția pe sănătate.”, a declarat Dan Vâlceanu la GÂNDUL LIVE.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase