Horoscop 17 august 2022. Azi e o zi norocoasă, și fiecare nativ o să resimtă asta

Publicat: 17/08/2022, 06:00
Actualizat: 17/08/2022, 07:30

Azi e o zi norocoasă, și fiecare nativ o să resimtă asta. Suntem optimiști, joviali, iar în general vom avea o stare bună.

BERBEC

Perspectivele financiare sunt din ce în ce mai bune! La serviciu apar șanse, fii cu ochii în patru după orice ocazie ce te poate ajuta să promovezi sau să câștigi mai mult. Azi nativi berbec sunt și creativi.

TAUR

S-ar putea să te simți inconfortabil la locul de muncă. Ai grijă cum spui ceea ce vrei: tonul face muzica! Tot astăzi s-ar putea să afli că trebuie să pleci în delegație, iar asta te va bucura.

GEMENI

Ești prietenos, de-a dreptul sociabil, așă că e ziua perfectă să ieși în oraș. Drăguț ar fi să organizezi o seară cu familia, poate chiar să depănați amintiri.

RAC

E posibil să schimbi echipa cu totul la locul de muncă. Poate fi o ofertă interesantă, dar privește în perspectivă, vezi câte beneficii reale îți va aduce. Dacă ești într-o relație, nu ignora și nevoile celui de lângă tine.

LEU

Nu este un moment bun să închei afaceri, în special dacă sunt legate de imobile, terenuri și proprietăți. Ai grijă în general la aspectul financiar. Sănătatea în schimb e foarte bună.

FECIOARĂ

Dacă te pregătești pentru un examen sau pentru a susține în fața companiei o prezentare, nu ezita să ceri și ajutor suplimentar. Roagă un coleg să își dea o părere sinceră. Acest lucru ar putea face diferența între eșec și succes!

BALANȚĂ

Finanțele cresc și rămân înfloritoare, dar cu o condiție: trebuie să le oferi o atenție specială. Nu cheltui fără cap, nu ignora facturile neplătite. Pune totul la punct și arată respect pentru banii câștigați. E un moment bun să începi să faci economii.

SCORPION

Fii cât se poate de prezent în relația cu părinții! S-ar putea să nu îți spună, dar să aibă nevoie de sprijin moral din partea ta.

SĂGETĂTOR

Ai nevoie de curaj să vorbești deschis și clar despre ceea ce este important pentru tine! Nu amâna discuțiile cu persoana iubită. Seara e posibil să primești o invitație de la niște oameni dragi.

CAPRICORN

Nu e un moment bun să își arăți latura orgolioasă. Acceptă sprijin din partea celorlalți, mai ales pe plan emoțional. Dacă ai o zi mai încarcată, încearcă să cauți o modalitate prin care te poți relaxa.

VĂRSĂTOR

Chiar dacă nu stai grozav cu banii, veștile bune apar, și nimic nu îți strică starea. Te poti reîntâlni cu foști colegi, iar de aici până la o seară de pomină nu e decât un pas.

PEȘTI

Dacă ești implicat în activități competitive, vei avea succes. Dacă ai așteptat momentul potrivit pentru a-ți mărturisi sentimentele, azi e o zi minunată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase