VIDEO | Horoscop 22 septembrie 2022. Veștile bune nu întârzie să apară

Publicat: 22/09/2022, 06:00

Veștile bune nu întârzie să apară. Avem parte de noi surprize, de noi emoții și de vibrații pozitive. Petrecem timp cu oamenii din jurul nostru, însă trebuie să rămânem cu capul pe umeri și să nu ne neglijăm responsabilitățile.

BERBEC

Fii deschis, când vine vorba de noi oportunităţi, şi nu te pierde în detalii. Problemele minore se vor rezolva de la sine. Încearcă să îți menții o atitudine pozitivă.

TAUR

Ești pe cale să obții succesul mult dorit într-un domeniu pe care acum ceva timp îl considerai imposibil. Este un moment bun, bucură-te! Dacă ai nevoie de un sfat sau de ajutor în anumite chestiuni profesionale apelează la colegii în care ai încredere.

GEMENI

Ai parte de o surpriză astăzi. Ai curajul de a trece mai departe din punct de vedere profesional. Nimeni nu o să te tragă de mânecă și nu o să te împingă de la spate. Doar tu poți munci pentru a-ți îndeplini visurile.

RAC

Poti avea parte de conflicte astăzi. Depinde doar de tine și de modul în care vei gestiona situația, dacă totul se va rezolva pașnic sau se va ajunge la o despărțire totală, în cazul problemelor în cuplu. La muncă, trebuie să ai grijă la tonul în care menții discuțiile cu superiorii.

LEU

Îţi va fi greu să iei o decizie, în legătură cu orice. Nu da curs zvonurilor şi bârfelor din jurul tău, concentrează-te pe ce e cu adevărat important. Evită problemele sociale și fii mai prezent în discuțiile cu cei apropiați.

FECIOARĂ

E o zi perfectă pentru a da frâu liber emoţiilor. Dacă vei face asta, vei observa ca starea ta de bine îi va influenţa şi pe cei din jurul tău într-un mod pozitiv.

BALANȚĂ

Trebuie să ai mai multă grijă la planurile pe care vrei să le pui în aplicare. Cel mai bine ar fi să creezi o listă de priorități pentru a alege cu ușurință care să fie următorul plan. Nu vă avântaţi în mai multe direcţii simultan, ori s-ar putea să greşești în toate.

SCORPION

Este o zi bună astăzi și ești apreciat de cei din jur. Spune-le celor dragi cât de mult îi apreciezi și mulțumește-le pentru sprijinul neîncetat. Cu cât îți vei proiecta un spirit mai generos, cu atât vei fi mai bine în toate situațiile. Zâmbește larg.

SĂGETĂTOR

Este important să vorbești despre sentimentele tale astăzi. Ai tendința să le interiorizezi și să aștepți până se acumulează şi erup ca un vulcan. Permite energiilor sănătoase să te învăluie. Spune ce trebuie să le spui oamenilor care vor să audă cum te simți.

CAPRICORN

Ești înconjurat de mut noroc și vibrații pozitive, dar ai și momente în care lucrezi la remedierea relațiilor destrămate, mai ales dacă simți că tu ai fost de vină. Vor exista, de asemenea, tensiuni în relația de cuplu, care ar putea provoca suspiciuni, gelozie sau posesivitate.

VĂRSĂTOR

Ți-ai planificat întâlniri cu persoane dragi, pe care nu le-a mai văzut de foarte mult timp, așa că ești extrem de nerăbdător. Spre sfârșitul zilei, vei avea parte de o surpriză din partea persoanei iubite. Seara aduce cu ea momente romantice, în care toate grijile se vor evapora.

PEȘTI

Visezi cu ochii deschiși la sfârșitul programului, atunci când vei fi liber și poți face tot ceea ce îți dorești. Nu dispera, chiar dacă treci printr-o perioadă mai grea, cu mult stres și oboseală. Spre seară, partenerul de viaţă te poate surprinde.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase