Horoscop 29 august – 4 septembrie 2022. O săptămână a extremelor pentru „Scorpionii” îndrăgostiți

Horoscop 29 august - 4 septembrie 2022. O săptămână a extremelor pentru „Scorpionii” îndrăgostiți
Publicat: 29/08/2022, 09:00

Săptămâna aceasta Soarele își continuă tranzitul prin Fecioara, și va pune accentul pe planificare, detalii și organizare. Suntem atenți la tot și observăm cu ușurință tot ce e în jurul nostru. Marte din Gemeni sprijină ca activitățile să fie armonioase, iar Mercur din Balanță susține ca a noastră comunicare să fie elegantă.

BERBEC

Apar foarte multe evenimente neașteptate în această săptămână pentru Berbeci. Vei avea o stare de agitație și de stres, așa că ai grijă să nu te răzbuni pe cei din jur. Profesional îți merge bine, dar va fi nevoie de mult efort ca să îndeplinești sarcinile pe care le ai. În această perioadă veți călători, vă faceți planuri pentru o posibilă vacanță cu familia.

TAUR

Nu se întâmplă nimic ieșit din comun pentru nativii Taur. În ceea ce privește viața personală, este important să înțelegi clar ce îți dorești. Dacă te pregătești pentru o ocazie deosebită în familia ta, tu vei fi cel care va lua decizii. În ceea ce privește munca, săptămâna e în general favorabilă. Dacă, din întâmplare, ți se oferă o oportunitate, nu ezita mult timp.

GEMENI

Gemenii care se preocupă de educație sunt defavorizați în această săptămână. Anumite evenimente externe îți vor perturba puterea de concentrare. Din această cauză, te vei confrunta și cu unele provocări dacă aveai programat un curs sau un examen. Nici planul profesional nu este favorizat în următoarele zile, evită conflictele cu supervizorii. În schimb, pe planul personal, lucrurile sunt extrem de bune! Din fericire, primești sprijinul familiei.

RAC

O săptămână complicată, destul de aglomerată și agitată pentru Raci. Este o perioadă în care va trebui să rezolvi multe lucruri și vei avea senzația că nimic nu suportă amânare. Vei folosi toată energia ta și e posibil să te simți epuizat la un moment dat. Nu îți neglija sănătatea, deleagă din sarcini la serviciu și acasă, apoi ia o pauză. Cei dragi te vor spriji în orice ai nevoie!

LEU

Această săptămână e excelentă pentru a face o schimbare la locul de muncă! Schimbă rutina, schimbă energiile, poate chiar echipa în care lucrezi. Nu te teme, se pregătește ceva măreț pentru tine pe plan profesional și acum este doar începutul. În ceea ce privește banii, spre final de săptămână vin vești minunate. În sfera relațiilor personale, respectă o poziție egală și nu îți pune toate responsabilitățile familiei pe umerii tăi.

FECIOARĂ

Primești multă vitalitate și energie, astfel încât reușești să pui la punct o mulțime de lucruri. Acest dar vine și cu o mare responsabilitate, astfel că pe parcursul săptămânii va trebui să rezolvi problemele pe cont propriu. Acum nu ar trebui să te bazezi deloc pe circumstanțe, prieteni sau cunoștințe.

BALANȚĂ

Este o săptămână care îți va scoate în față tot felul de situații serioase și importante. Nu vei putea să le ignori, este nevoie să le rezolvi ca să scapi de ele. Este posibil ca îți această perioadă să te îndepărtezi de persoanele toxice din viața ta.

SCORPION

O săptămână a extremelor pentru Scorpionii îndrăgostiți. Persoanele aflate în relații la distanță vor avea dificultăți în comunicare. Lucrurile nu vor funcționa în cele din urmă pentru unii dintre ei și vor sfârși prin a se despărți. Cuplurile care plănuiesc să aibă un copil ar trebui să profite de această lună. Astrele sunt aliniate în favoarea lor. Pe lângă aceste aspecte, Scorpionii primesc și vești bune de la serviciu.

SĂGETĂTOR

Apar probleme acasă, pentru Săgetători. Dacă existau deja unele conflicte în familie, atunci acestea s-ar putea intensifica și mai mult în această perioadă. Prin urmare, încearcă să-ți controlezi furia și evită să forțezi deciziile unor membri ai familiei. Această săptămână este totuși favorabilă pentru relația amoroasă. Vei primi un sprijin din partea partenerului de viață. Așadar, ai răbdare în situațiile nefavorabile și așteaptă un moment mai bun. Sănătatea este și ea bună!

CAPRICORN

Încă de la începutul săptămânii se întrevăd tensiuni, evenimente neplăcute în relația de cuplu. Sunt aspecte care trebuie rezolvate cu tact și diplomație, altfel lucrurile vor tinde să scape de sub control. Ești și derutat gândindu-te dacă merită să rămâi într-o relație care, oricum, nu îți dă sentimentul de siguranță, de împlinire. Nativii care încă nu sunt implicați în relații cunosc oameni noi. Sănătatea este excelentă.

VĂRSĂTOR

Nativii vărsător au o săptămână complicată. Viața ta privată se schimbă. Dacă domeniul amoros nu a fost prioritar pentru tine în ultimele luni, această săptămână îți aduce mari ocazii de merge la întâlniri și de a seduce. Săptămâna îți aduce și conștientizări, simți totul mai intens. Atenție la pericole și afecțiuni.

PEȘTI

Peștii au o săptămână grozavă! Este bine să să acorzi atenție vieții tale profesionale. Pentru a deveni mai bun, trebuie să faci mai bine. Nu-ți urma colegii, pentru că aceștia te-ar putea duce pe o pistă greșită. Este important să ai relații bune cu ei, dar trebuie să știi că nu toți își doresc ce este mai bine pentru tine. În perioada următoare vei cheltui mulți bani pe călătorii. Vei putea petrece mai mult timp cu cei dragi și vei putea cunoaște oameni noi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York