VIDEO | Horoscop joi, 2 februarie 2023. Cine sunt nativii care ar putea primi vești bune din partea unei rude

Publicat: 02/02/2023, 06:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 2 februarie 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

Interacțiunea cu mediul familial este favorizată astăzi, însă poate avea și momente ușor tensionate, din cauza unei stări de nerăbdare pe care o ai în privința unor lucruri, în prima parte a zilei. Ești mai conectat și mai atent la nevoile celor din jurul tău, dar și plin de revelații – mai pe seară – care aduc un plus valoare în ceea ce-ți propui să realizezi.

Taur

Dacă reușești să-ți păstrezi obiectivitatea în interacțiunea cu cei din anturajul apropriat, evitând să iei lucrurile prea personal, ziua poate să fie una reușită. Poți posta ceva anume sau modul de interacțiune în anumite grupuri sau comunități online te pune în valoare. Cert este că vei reuși să surprinzi într-un mod plăcut prin originalitatea mesajului.

Gemeni

Ești foarte incert sau nesigur de modul de desfășurare al unor proiecte în care ai investit până acum. În același timp, interacțiunea cu o persoană de sex feminin cu o anumită autoritate pentru tine, poate să fie un șef, te poate avantaja, reușind să te ajute să capeți încredere în tine. Poate veni ca o revelație.

Rac

Cu Luna în propriul tău semn, pe cât ești de dornic să inițiezi lucruri, pe atât de fluctuant poți fi pe plan emoțional, încearcă să-ți păstrezi echilibrul și moderația și nu forța unele lucruri. Potențialul artistic sau creativ al zilei este amplificat, iar acest lucru te avantajează indiferent dacă activezi sau nu într-un domeniu artistic. Poți avea adevărate flash-uri inspiraționale.

Leu

Intrigat de unele discuții sau propuneri, ești determinat să dai curs unora dintre ele, însă nu miza totul pe emoțiile zilei de astăzi care deși sunt intense, pot să nu fie cele mai clare. Nevoia de conexiune sau intimitate cu cineva poate să fie amplificată, fapt care te determină să surprinzi pe cineva mai pe seară cu inițiativa de care dovadă.

Fecioară

Orice efort de echipă sau încercare de colaborare este astăzi benefică și pozitivă, atât timp cât rămâi realist în obiectivele propuse. Chiar dacă planul inițial a fost să-ți impui într-un anume fel punctul de vedere, realizezi că sunt alte metode mai armonioase și mai plăcute de a-ți atinge scopurile. Poți fi de-a dreptul încântat de rezultat.

Balanța

Dacă reușești să ajungi la un compromis în interacțiunea cu cineva, pe plan personal sau profesional, realizezi că acest lucru te-ar avantaja destul de mult. Descoperi că te bucuri din plin de susținerea celor cu care lucrezi, iar acest lucru te încurajează și-ți amplifică încrederea în tine. Fii deschis la soluții și abordări noi!

Scorpion

În ciuda unor sarcini sau responsabilități de care ești nevoit să te ocupi în prima parte a zilei, ești super entuziasmat de planurile stabilite mai pe seară. Poți merge la film cu o persoană pe care de abia aștepți să o vezi, puteți face o plimbare sau ieșiți într-un loc drăguț. Indiferent de caz, te așteaptă o seară mai mult decât plăcută.

Săgetător

Te trezești de dimineață încercând să găsești o variantă prin care să-ți satisfaci unele dorințe sau planuri într-un mod care să te avantajeze financiar. Important este să nu te grăbești. Realizezi pe parcursul zilei că ai toate resursele necesare la dispoziție, iar dacă planifici să faci unele cumpărături, ofertele pe care le găsești sunt de-a dreptul avantajoase.

Capricorn

O zi în care interacțiunea armonioasă cu celălalt, fie el partener, coleg sau colaborator atrage rezultatele scontate, atâta timp cât puteți să vă respectați stilurile diferite de abordare a situației. Dacă vrei să faci un anunț, o postare sau să împărtășești cu cineva din experiența ta, poți fi surprins plăcut de feedback-ul primit.

Vărsător

Cu cât îți prioritizezi mai atent activitățile, care nu sunt puține, cu atât ai șansa să-ți atingi obiectivele. Fii prudent la drum, dacă ești șofer, în prima parte a zilei și evită acțiunile care necesită un grad mare de concentrare. Planul financiar este favorizat, poți face unele achiziții la un preț super avantajos. Pe seară te poate aștepta o surpriză în familie.

Pești

Relația cu copiii este în centrul atenției tale astăzi, însă dacă realizezi că se profită de disponibilitatea ta de a le îndeplini poftele, poți oricând să remediezi situația. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic, imaginația și inspirația cu care creezi sau scrii unele lucruri atrage atenția și admirația publicului. Poți primi vești bune din partea unei rude.

Horoscop carieră 30 ianuarie – 5 februarie 2023

Horoscop general 30 ianuarie – 5 februarie 2023

Urmăriți horoscopul pentru carieră din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul pentru finanțe din luna ianuarie:

Urmăriți horoscopul general pentru luna ianuarie:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase