Horoscop luna Septembrie 2022. Suișuri și coborâșuri pentru nativii „Balanță”

Horoscop luna Septembrie 2022. Suișuri și coborâșuri pentru nativii „Balanță”
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 29/08/2022, 12:00

Luna septembrie aduce evenimente intense. Venus va întra în Fecioara, iar declarațiile de dragoste se fac cu discreție și bun simț, fără lumina reflectoarelor sau camerele de luat vedere, Mercur va retrograda atât în Balanță cât și în Fecioara, și vom avea șansa să reluam anumite planuri, însă comuncarea ne va da bătaie de cap, e posibil să nu ajungă mesajele așa cum ne dorim. E recomandat să fim atenți la eficacitate.

BERBEC

Berbecii au o lună foarte plină pe plan profesional, dar și în relații. Este ocazia perfectă pentru a vă schimba planurile de viață. Caută oportunități pentru a avansa în carieră, căci ai șanse mari să găsești o variantă pentru a câștiga mai mulți bani. Septembrie va fi o lună bună pentru nativii Berbec și în ceea ce privește viața de familie.

TAUR

Luna septembrie promite mai multe evenimente semnificative care aduc în prim plan identitatea personală. Această lună va fi favorabilă pentru nativii Taur în ceea ce privește deciziile importante! Va trebui să le iei. Nu rata oportunitățile, acționează aici și acum. În sfera relațiilor personale, nu îți ascunde emoțiile, fii sincer și direct.

GEMENI

În luna septembrie vei putea să îți sărbătorești îndeplinirea planurilor! Ai muncit din greu pentru a ajunge unde te afli, așa că este cazul și să te bucuri de realizări! Și totuși, nu scapi de presiunea responsabilităților, organizează-te mai bine. Ia-ți timp și pentru a-ți relaxa mintea și corpul. În plan personal, vei fi nevoit să reconsideri anumite aspecte, așa că e posibil să te bucuri de o escapadă în doi.

RAC

Alții vor fi pe primul loc pentru nativii Rac! Ești extraordinar de grijuliu în luna septembrie. De fel, ești foarte atent cu cei din jur, dar urmează o perioadă în care vei simți nevoia mai mult ca niciodată să întinzi o mână de ajutor. Fii atent cui oferi sprijinul! De asemenea, s-ar putea că acest lucru să te epuizeze. E foarte important ca în septembrie și, în general, în această toamnă să te pui pe primul loc și să ai grijă de sănătatea ta. La muncă, lucrurile merg bine, nu vei avea probleme. Cât despre cei dragi, ei se vor bucura de iubirea și atenția ta. Iar tu vei fi fericit să fii alături de ei!

LEU

Luna septembrie va aduce atenția către bani. Sectorul financiar nu este favorizat în această lună, și veți avea de muncă mai mult ca de obicei. Nativii care sunt îndrăgostiți s-ar putea să se confrunte cu unele probleme în prima jumătate a lunii. S-ar putea să fiți tentați să renuntați cu ușurință și nu este cazul. Evită să iei decizii tranșante. Măcar cere un sfat de la un prieten.  Partea a doua a lunii este mai liniștită, iar conflictele se aplanează.

FECIOARĂ

O perioadă grozavă pentru Fecioare! Prima parte a lunii sunteți și dacă vreți și dacă nu vreți în centrul atenției. E important să vă lasați observați, să ieșiți în evidență. Aceasta este o mare oportunitate pentru a-ți dovedi ție și celor din jur că ești capabil de mai mult. Iar părerea altora va fi destul de importantă pentru tine, aprecierile lor vor conta mult. De aceea, devii și destul de preocupat de aspectul fizic, poate faci o schimbare de look, adopți un nou stil, din dorința de a fi admirat.

BALANȚĂ

Luna septembrie va aduce suișuri și coborâșuri pentru nativii Balanță în diverse domenii. Să te aștepți la unele situații în viața profesională. Trebuie să rămâi practic și să te concentrezi asupra priorităților tale în această lună. În caz contrar, productivitatea ta va fi afectată, ceea ce îți va încetini rezultatele. Grijă mare și la sănătate.

SCORPION

Viața amoroasă a Scorpionilor este în prim plan! Unii nativii decid să își ducă relația la nivelul următor. Un moment favorabil pentru căsătorie. La birou sau în gașcă nu mai ești atât de drăguț! Păstrează-ți calmul când interacționezi, nu lăsa stările de moment să își afecteze relațiile. În această lună ar trebui să eviți să-ți asumi riscuri financiare.

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, întreaga lună este liniștită. Este posibil să fie o perioadă în care te apuci de un proiect pe care îl așteptai de mult. O să muncești mult, dar vei avea și satisfacție. Nu uita să iei și pauze, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu creativ. Prietenii s-ar putea să te invite într-o vacanță. Nu spune nu categoric, gândește-te.

CAPRICORN

Capricornii primesc lecții în luna septembrie! Tot felul de întâmplări au loc, amintindu-ți că viața nu se rezumă doar la muncă. Folosiți această perioadă pentru a reflecta asupra celorlalte obiective de viață – cariera nu este totul. Apar probleme legate de autorități. Este foarte bine aspectat sectorul călătoriilor, dar și al iubirii. Ar putea fi o perioadă grozavă pentru o escapadă romantică. Studiile sunt, de asemenea, favorizate.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător sunt spirituali și caută soluții neconvenționale la problemele pe care le au. Din fericire, viața amoroasă va fi plină de pace și armonie. Veți lucra în cuplu pentru a vă asigura că veți ajunge la o relație sănătoasă. Cuplurile proaspăt căsătorite vor avea timp să se gândească la extinderea familiei. Poate fi vorba și despre schimbarea locuinței sau reamenajarea ei. Este recomandat să își prioritizezi sănătatea.

PEȘTI

Nativii din Pești vor trece printr-o perioadă mixtă în dragoste. Primiți semnale mixte și nu vă e clar ce înseamnă. Nici curaj să întrebați nuaveți, așa că rămâneți în stand by. Învățați să fiți mai tranșanți, vă va folosi pe termen lung și se va aplică în orice. La munca un șef va avea nevoie de voi mai mult ca de obicei.Nu întâziați deadline-urile, o să vă fie greu să recuperați.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase