VIDEO | Horoscop săptămâna 12 – 18 decembrie 2022. Cine sunt nativii care vor avea o săptămână practică și productivă

Publicat: 10/12/2022, 10:00

Berbec – Răbdare și colaborare!

Un management cât mai eficient al timpului tău va fi esențial pentru a-ți atinge scopurile. Cu răbdare, perseverență, dar și colaborare, orice idee, proiect sau strategie la care lucrezi are șanse de reușită, atâta timp cât nu lași unele griji să te afecteze. Activitățile de grup sau întâlnirile cu prietenii sunt favorizate, iar sfatul unei persoane mai în vârstă poate fi de bun augur. În weekend, urmează-ți intuiția în materie de bani.

Taur – Păstrează-ți abordarea realistă!

Cauți să-ți amplifici cunoașterea pe marginea unei chestiuni personale sau profesionale, fapt care te va îndemna să apelezi poate la serviciile sau ajutorul unei persoane cu mai multă experiență decât tine. Este esențial să-ți păstrezi abordarea realistă și pragmatică în evaluarea oricărui proiect sau propuneri primite. În weekend, o călătorie neașteptată te poate scoate din rutina zilnică, deschizându-ți noi orizonturi.

Gemeni – Echilibru între muncă și relaxare!

În timp ce o parte din tine este mai retrasă și mai contemplativă sau pur și simplu focusată pe îndeplinirea unor sarcini, cealaltă parte își dorește mai multă libertate și socializare. Dacă unele interacțiuni sunt pozitive și constructive, oferindu-ți șansa să înveți lucruri noi și utile, altele pot fi confuze sau înșelătoare mai ales dacă vizează planul profesional. În weekend, lasă-te ghidat de intuiție și de revelațiile pe care le poți avea.

Rac – Prioritizarea activităților!

O săptămână practică și productivă în care te străduiești să îmbini eficient timpul cu resursele pe care le ai la dispoziție atât materiale cât și emoționale. Cheia săptămânii o reprezintă prioritizarea activităților și setarea unor așteptări realiste pentru a evita supraaglomerarea. În weekend, căminul și familia sunt în prim-plan, iar tu dai dovadă de inspirație și ingeniozitatea în rezolvarea unor situații. Abilitățile tale de organizare sunt admirabile.

Leu – Strategie și perseverență!

Abilitatea de a lucra într-un mod susținut, dar și strategic la dezvoltarea unei idei, proiect sau situații este esențială pentru a atinge succesul. Ai ocazia de a-ți demonstra abilitățile, talentul și viziunea unică în orice fel de demersuri creative, artistice sau educaționale. În același timp ai nevoie să te asiguri că eforturile și implicarea ta sunt răsplătite corespunzător.

Fecioară – O săptămână cu spor!

Abilitațile și talentul tău înnăscut de organizare și eficiență a muncii este evidențiat pe parcursul acestei săptămâni, iar tu ai spor în tot ce vrei să realizezi. Încearcă totuși să vezi dacă ce este important pentru tine la nivel individual se potrivește cu nevoile tale emoționale sau cerințele familiale. Caută să fii mereu în echilibru. În weekend, ești deschis către experiențe, oameni sau activități noi și incitante, vrei să încerci ceva diferit și nonconformist.

Balanța – Păstrează doar acei oameni sau informații benefice!

Îți propui să discuți sau să clarifici anumite situații sau aspecte personale sau profesionale astfel încât să știi exact pe ce mizezi. Însă nu toate persoanele cu care colaborezi vor reuși să-ți ofere această clarificare, iar unele lucruri pot rămâne cumva destul de confuze. Chiar și așa, nu renunța! De asemenea, încearcă să fii mai selectiv cu oamenii, informațiile sau zvonurile din mediul înconjurător, păstrează-le doar pe cele pozitive.

Scorpion – Siguranță interioară puternică!

În ciuda unor impedimente sau a unor oameni care văd lucrurile diferit de tine, dar pe care nu poți decât să-i accepți așa cum sunt, ai o siguranță interioară puternică care te face să depășești orice fel de situație. Pe de altă parte, acolo unde rezonezi cu anumite persoane, poți fi ușor idealist și dornic să oferi cât mai mult. O călătorie neașteptată sau o veste surpriză te binedispune în weekend!

Săgetător – Desfășurare mai lentă a lucrurilor!

Unele sarcini, proiecte sau responsabilități, indiferent de natura lor tind să te suprasolicite săptămâna aceasta luând mai mult din timpul tău decât ți-ai planificat inițial. Deși ți-ai făcut o anumită strategie atât în acțiune cât și în comunicare, lipsa unui suport fizic sau emoțional poate genera o desfășurare mai lentă a lucrurilor. În weekend, ceva sau cineva vine cu o soluție salvatoare în eficientizarea unor activități.

Capricorn – Obiectivitatea și sinceritatea sunt esențiale!

În timp ce unele relații se concretizează sau să desfășoară într-un mod avantajos pentru tine, altele sunt extrem de confuze și înșelătoare. Va trebui să navighezi cu multă înțelepciune printre ele pentru a vedea ce este bine și potrivit ție. Criteriul după care ai putea să te ghidezi ar fi gradul de obiectivitate sau de sinceritate al unor oameni sau situații. În weekend, surprinzi printr-o abordare cu totul ieșită din tipare!

Vărsător – Evită idealismul excesiv!

Este important să discerni cu atenție între planurile de viitor concrete și realizabile și cele a căror șansă de implementare este foarte mică. Același raționament îl poți aplica și în cazul unor relații de prietenie, deoarece poți să ai surpriza să descoperi că valorile și interesele tale nu mai coincid cu cele ale unui prieten. Evită idealismul și încearcă să vezi dincolo de aparențe! În weekend, poți avea o adevărată revelație!

Pești – Reconsiderarea unor acțiuni!

O anumită situație sau unele proiecte pe care ți le-ai asumat pot să aibă un impact destul de mare asupra ta, fapt care te va determina să reconsideri unele decizii sau acțiuni personale. Chiar dacă experiența acumulată până acum te ajută să faci față situației, încerci să-ți dai seama ce ar fi mai bine pentrut tine. În weekend, o invitație surpriză vine la momentul potrivit pentru a te detensiona.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Fără el, lumea ar fi arătat cu totul altfel. Ziua în care s-a născut un...