Horoscop săptămâna 25 – 31 iulie 2022. Noi începuturi pentru „Lei”

Horoscop săptămâna 25 - 31 iulie 2022. Noi începuturi pentru „Lei”
Astrologul Mădălina Manole
Publicat: 23/07/2022, 20:20
Actualizat: 23/07/2022, 20:20

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 iulie 2022, pentru toate zodiile. Săptămâna 25 – 31 iulie 2022 ne aduce noi începuturi entuziaste.

Săptămâna 25 – 31 iulie 2022 se remarcă prin formarea aspectului de Lună Nouă în zodia Leu, eveniment astrologic care aduce noi începuturi în viața fiecăruia, dar și o doză mai mare de optimism și entuziasm și chef de distracție.

Din punct de vedere sentimental și financiar, este o perioadă mai dificilă. În plus, nu vor lipsi conflictele cu cei din jur, iar negocierile se vor desfășura mai greu.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 25 – 31 iulie 2022

Dacă ești singur, săptămâna aceasta ai toate șansele să cunoști o persoană care să te atragă și să te îndrăgostești. Pe de altă parte, ai grijă la tentația de a cheltui mai mult decât îți permite bugetul, mai ales pentru casă, pentru nevoile personale sau pentru a satisface unele plăceri de moment.

Horoscop săptămânal Taur: 25 – 31 iulie 2022

În săptămâna aceasta te vei preocupa mai mult de casă și de nevoile familiei. De la treburi gospodărești uzuale și până la rezolvarea unor chestiuni administrative, totul este susținut de astre. Dacă vei merge în vizită la părinți, ai grijă să nu dai naștere unor conflicte cu aceștia. Pe de altă parte, este o perioadă bună să te preocupi de sănătatea ta și chiar să-ți faci niște analize.

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 – 31 iulie 2022

Este o perioadă bună pentru a face negocieri și pentru a purta niște discuții importante pe care le aștepți de ceva vreme. De asemenea, poți lua niște decizii importante în plan personal sau profesional. Sunt și nativi care primesc vești importante, care dau un examen sau pleacă într-o deplasare.

Horoscop săptămânal Rac: 25 – 31 iulie 2022

Te preocupi de situația financiară și cauți variante de a-ți crește veniturile. Ține cont că este o perioadă bună să ceri o mărire de salariu sau poți primi o funcție și implicit aceasta vine cu o remunerație mai mare. Sunt nativi care aleg să facă o schimbare profesională ca urmare a faptului că nu mai sunt mulțumiți de salariu.

Horoscop săptămânal Leu: 25 – 31 iulie 2022

Te bucuri de o săptămână foarte bună, dat fiind că Luna Nouă se petrece în zodia ta și dincolo de optimismul și entuziasmul pe care ți le aduce, îți oferă ocazia unor noi începuturi, în plan personal, relațional sau profesional. Este o perioadă bună să te pui în evidență, însă ai grijă să nu te impui prea mult în fața celorlalți și să nu exagerezi cu autoritatea.

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 – 31 iulie 2022

Ai nevoie să te odihnești mai mult, să te relaxezi și să îți pui ordine în gânduri. Este o perioadă în care meditația și introspecția te ajută să lași trecutul în spate și să îți conturezi noi planuri de viitor. Nu este exclus ca unii nativi să primească o invitație în străinătate din partea prietenilor.

Horoscop săptămânal Balanță: 25 – 31 iulie 2022

Săptămâna aceasta ar putea aduce niște discuții importante privind viitorul și statutul relației în care te afli. Dacă ești singur s-ar putea să fii atras de o persoană din anturaj sau cunoscută în mediul online. Pe de altă parte, viața socială se reactivează și vei fi mai dornic să ieși la evenimente, să cunoști persoane noi și să intri în noi grupuri.

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 – 31 iulie 2022

Luna Nouă se formează în sectorul carierei tale și îți poate aduce șanse de afirmare. Poți ieși în față și îți poți atinge niște obiective legate de carieră. Nu este exclus să-ți schimbi chiar și direcția profesională. Unii nativi pot primi o nouă funcție. În cuplu s-ar putea să apară tensiuni încă de la începutul săptămânii.

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 – 31 iulie 2022

Tu ești mai dornic ca niciodată să pleci într-o vacanță și nu este exclus să faci o călătorie peste hotare. Alți nativi sunt dornici de cunoaștere și pot explora noi domenii, se pot înscrie la un curs sau pot avea o discuție cum un mentor spiritual care să le schimbe percepția asupra vieții. În plan sentimental, intri într-o perioadă de reevaluări destul de serioase.

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 – 31 iulie 2022

Te preocupi de situația financiară, îți verifici conturile și îți reanalizezi investițiile și planurile de afaceri. Unii nativi au toate șansele să obțină un credit imobiliar. Pe de altă parte, în cuplu s-ar putea să iasă la suprafață niște probleme mai delicate legate de viața intimă, de încredere și fidelitate.

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 – 31 iulie 2022

Pentru tine este o perioadă foarte importantă din punct de vedere relațional, dat fiind că Luna Nouă se petrece în acest sector. Dacă ești singur, ai toate șansele să începi o nouă relație, iar dacă ai deja un partener, pregătește-te să treci la următorul nivel în viața de cuplu. Unii nativi se pot muta împreună cu perechea de viață. Din punct de vedere profesional este o perioadă bună pentru negocieri și noi contracte de colaborare.

Horoscop săptămânal Pești: 25 – 31 iulie 2022

Se întrevede o săptămână cu schimbări la locul de muncă, fie legate de activitățile desfășurate, fie legate de program. Unii nativi își pot schimba chiar și jobul cu unul mai bine plătit, în timp ce alți nativi descoperă remedii pentru vindecarea unei probleme de sănătate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor,...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Klaus Iohannis a promulgat legea care îi protejează pe cei care fac evaziune fiscală sub...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu...
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
A fost găsită o nouă proprietate a luminii