Horoscop săptămânal, 10 – 16 mai 2021. „Vărsătorii” își cresc veniturile

Horoscop săptămânal, 10 - 16 mai 2021. „Vărsătorii” își cresc veniturile
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 10 septembrie 2021. Venus intră în zodia Scorpion / Foto: Pixabay.com
Publicat: 10/05/2021, 06:33

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 10 – 16 mai 2021, pentru toate zodiile. Săptămâna 10 – 16 mai 2021 poate aduce o serie de șanse și oportunități de vindecare și îmbunătățire a stilului de viață.

Săptămâna 10 – 16 mai 2021 este impactată de două aspecte deosebit de importante. Primul este Luna Nouă care se petrece în zodia Taur, în data de 11 mai, și care aduce noi începuturi tuturor zodiilor, iar cel de-al doilea aspect este intrarea lui Jupiter, după 12 ani, în zodia Pești, zodia sa de domiciliu secundar.

Jupiter ca sta doar două luni în Pești, perioadă în care va aduce șanse și oportunități zodiilor, însă cu adevărat beneficiile sale vor fi resimțite începând cu decembrie 2021, când va reveni în Pești și va sta un an.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 10 – 16 mai 2021

Dragoste

Săptămâna aceasta sunt câteva aspecte care pot aduce în lumină niște răni emoționale, sentimentale, niște vulnerabilități pe care le ai și astfel să te simți neapreciat de ceilalți și neînțeles, să te simți singur și abandonat de cei dragi. Este momentul să spui ce te doare, însă fără a te victimiza.

Carieră și Bani

Luna Nouă se petrece în sectorul tău financiar și te poate face pe de o parte mai cheltuitor, te poți lăsa mai ușor ispitit de anumite lucruri, mai ales dacă visai la ele de ceva vreme. De preferat ar fi să fii cumpătat. Totuși, adevăratul beneficiu pe care Luna Nouă în aduce din punct de vedere financiar este că își oferă șansa de a deschide un nou capitol în modul în care-ți câștigi banii. Poți realiza acum cum să-ți pui mai mult în valoare abilitățile pentru a-ți crește și stabiliza veniturile și poți scoate bani chiar din talentele tale.

Sănătate

Jupiter activează odată cu intrarea în Pești sectorul sănătății tale și îți poate aduce ocazia vindecării, ocazia ameliorării unor probleme de sănătate, însă poate amplifica și problemele existente, de aceea este de preferat să nu lași simptome netratate. Cu Jupiter în Pești poate începe o perioadă în care te poți interioriza mai mult, dar te poți folosi și de spiritualitate pentru a-ți îmbunătăți viața.

Horoscop săptămânal Taur: 10 – 16 mai 2021

Dragoste

Jupiter intră în sectorul prietenilor și-ți aduce ocazia de a-ți îmbogăți cercul de cunoștințe, de a intra în noi anturaje și a-ți face noi prieteni. Posibil să cunoști acum persoane care să te atragă, cu care să simți că empatizezi. Însă, pentru cei care sunt parte a unei relații este o perioadă în care pot ieși la suprafață răni mai vechi și vulnerabilități și nativii pot ajunge la concluzia că este nevoie de schimbări importante în cuplu.

Carieră și Bani

De schimbări va fi nevoie și în relațiile profesionale, poate chiar modificarea unor termeni ai unui contract, poate schimbări legate de program, de sarcini și atribuții. Este o perioadă în care-ți poți face planuri optimiste de viitor și poți face progrese în cazul unor proiecte în care ești implicat. Te vei bucura de mai multă popularitate.

Sănătate

Luna Nouă se petrece în zodia ta și îți aduce ocazia unor noi începuturi care vizează strict viața ta personală, stilul de viață, rutina ta și poți să începi prin a avea mai multă grijă la alimentație și a elimina tentațiile nesănătoase.

Horoscop săptămânal Gemeni: 10 – 16 mai 2021

Dragoste

Jupiter este guvernatorul relațiilor tale, iar tranzitul său prin zodia Pești te va susține foarte mult să-ți îmbunătățești relațiile cu partenerul de viață. Empatia și sensibilitatea își vor face mai mult loc în viața de cuplu, dar nu te aștepta la minuni.

Carieră și Bani

Jupiter în Pești îți activează sectorul carierei, prin urmare te poți bucura de o perioadă în care faci progrese profesionale. Chiar dacă nu obții dintr-o dată tot ceea ce-ți dorești, ai șanse să te afirmi și să te remarce acele persoane care vor ști ce să-ți ofere astfel încât să avansezi. Din punct de vedere financiar, fă mici schimbări în modul în care-ți administrezi bugetul și vei observa plusurile.

Sănătate

Luna Nouă din Taur are impact asupra sănătății tale și poate activa o serie de afecțiuni mai vechi sau simptome pe care nu le-ai tratat sau le-ai tratat superficial. Partea bună este că ai la îndemână tot ce-ți trebuie pentru a te vindeca, mai ales dacă-ți schimbi rutina zilnică și ai grijă mai multă la alimentație. Posibile stări de agitație și chiar insomnii. Încearcă să nu te suprasoliciți.

Horoscop săptămânal Rac: 10 – 16 mai 2021

Dragoste

Luna Nouă din Taur te aduce mai aproape de prieteni și poți chiar cunoaște noi persoane care să te atragă și cu care să începi relații frumoase, chiar profitabile. Nu este deloc exclus ca o relație de prietenie să prindă un contur mai pasional și să vrei să o conduci către ceva mai mult, însă ferește-te de pasiuni ascunse.

Carieră și Bani

O serie de vulnerabilități profesionale, neplăceri legate de cariera ta se pot activa acum, însă dacă vei profita de tranzitul lui Jupiter prin Pești pentru a studia ceva nou, pentru a învăța să faci ceva, s-ar putea să ai altă atitudine vizavi de ascensiunea ta profesională în viitor. Tot Luna Nouă te stimulează să-ți faci planuri practice de viitor și să conduci un proiect în care ești implicat către profit.

Sănătate

Jupiter în Pești te susține în tot ce ține de credință și spiritualitate și te va ajuta foarte mult să faci progrese în aceste direcții. Posibil chiar să-ți iei o vacanță și să pleci într-o călătorie. Încă ai parte de multe planete în sectorul subconștientului și al trecutului, deci te poți simți mai obosit, mai irascibil și agitat, însă cel puțin săptămâna aceasta poți scăpa de niște frici dacă acționezi în mod rațional și gândești logic.

Horoscop săptămânal Leu: 10 – 16 mai 2021

Dragoste

Jupiter este guvernatorul iubirii tale și intrarea sa în Pești îți poate aduce ocazia să-ți îmbunătățești viața sentimentală, să fii mai empatic și înțelegător, mai îngăduitor cu persoana iubită sau cu copiii, dacă ești părinte. În cuplu poți discuta despre bugetul comun și despre ce investiții vrei să faci alături de partener. Viața intimă se va îmbunătăți.

Carieră și Bani

Luna Nouă din Taur aduce noi începuturi în cariera ta, posibil chiar la care să nu te gândești sau să nu fi îndrăznit să speri. Este momentul să ți se deschidă niște uși, cu atât mai mult cu cât ai muncit. Este o perioadă de afirmare, de recunoaștere a meritelor tale și poți primi chiar și o nouă funcție. Financiar, poți rezolva mai ușor situații ce țin de acte, credite, taxe, impozite, moșteniri și bunuri materiale. Sunt nativi care-și pot depune dosarul de pensionare acum.

Sănătate

Este posibil ca în această perioadă să ți se activeze o serie de frici și angoase, să fii mai agitat și mai irascibil, însă tot contextul te va face să-ți dorești anumite schimbări, poate de program, poate de rutină și dacă te concentrezi pe altceva, poți scăpa de gândurile neproductive.

Horoscop săptămânal Fecioară: 10 – 16 mai 2021

Dragoste

Jupiter în Pești îți va activa sectorul relațiilor și îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești viața de cuplu, să faci progrese în relația ta și chiar să o pficializezi. Poți reuși să te vindeci după o despărțire sau poți avea curajul necesar pentru a ieși dintr-o relație toxică.

Carieră și Bani

Este o perioadă bună din punct de vedere profesional, în sensul că poți să-ți îmbunătățești relațiile cu colaboratorii, cu cei cu care lucrezi și nu este exclus ca unii nativi să semneze și noi contracte de colaborare.

Sănătate

Săptămâna aceasta poate fi destul de sensibilă pentru că o traumă mai veche, poate un moment în care ai fost părăsit, te-ai simți abandonat sau neapreciat, se poate activa, însă și șansa de a te vindeca de aceasta va fi de partea ta. Poți depăși o dependență de cineva sau ceva.

Horoscop săptămânal Balanță: 10 – 16 mai 2021

Dragoste

Marte, guvernatorul relațiilor tale, face un aspect deloc plăcut săptămâna caeasta care-ți poate scoate la suprafață niște răni mai vechi, niște suferințe provocare de partener, fie că este vorba de partenerul actual, fie de un partener din trecut. Sunt nativi care pot decide să pună punct unei relații care le face rău și chiar nativi care demarează partaje acum.

Carieră și Bani

Jupiter în Pești îți va activa sectorul muncii și îți va aduce ocazia îmbunătățirii situației profesionale, poate fi vorba de un program mai bun, de sarcini și responsabilități pe care le poți îndeplini mai ușor sau poate faci un progres la job. Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja acum. Financiar, încearcă să fii la zi cu creditele, ratele și datoriile.

Sănătate

Tot Jupiter în Pești este responsabil cu îmbunătățirea stării tale de sănătate, însă ține cont că poate și amplifica problemele deja existente, așa că folosește-te de acest tranzit pentru a face analize și controlae și pentru a vindeca o posibilă afecțiune.

Horoscop săptămânal Scorpion: 10 – 16 mai 2021

Dragoste

Luna Nouă din taur se petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce noi începuturi în cuplu, o schimbare benefică pentru viața în doi, mai laes că și Jupiter va activa sectorul iubirii odată cu intrarea în zodia Pești și poți face progrese considerabile în viața sentimentală. Ești romantic, sensibil și asta te va ajuta să te apropii de persoana iubită, iar dacă ești singur să începi o nouă relație, însă diferită de tot ce ai avut până acum.

Carieră și Bani

Tot Luna Nouă poate să-ți aducă noi colaborări profesionale, noi contracte care să te ajute să te pui mai mult în evidență și să-ți dezvolți simțul practic. În plus, ești foarte creativ perioada cu Jupiter în Pești și poți face progrese grație simțului artistic și estetic de care dai dovadă.

Sănătate

S-ar putea să resimți niște neplăceri legate de starea de sănătate, să iasă la suprafață niște simptome ascunse, de care știi, dar pe care le-ai ignorat. Unii nativi pot suferi chiar din cauza stilului lor de viață și din cauza programului dezorganizat.

Horoscop săptămânal Săgetător: 10 – 16 mai 2021

Dragoste

Jupiter în Pești te va susține să-ți îmbunătățești relația cu familia, iar pentru unii nativi se poate dezvolta dorința de a-și construi un cămin, de a-și construi o familie. Posibil să fie vorba de o mutare, de cumpărarea unei case, însă demersurile se vor finaliza anul viitor. În cuplu poate fi vorba de dialoguri constructive de viitor și chiar de cereri în căsătorie.

Carieră și Bani

Luna Nouă din Taur este momentul unor noi începuturi legate de locul de muncă. Poate fi vorba de un nou program, noi sarcini și responsabilități, însă pentru unii nativi poate însemna și un nou loc de muncă. Nu-ți canaliza atebția prea mult asupra unui singur proiet pentru că s-ar putea ca ulterior să vezi că efortul tău nu a meritat.

Sănătate

Tot Luna Nouă din Taur poate aduce ocazia schimbării stilului de viață, ocazia unei noi rutine zilnice și nativii care au de vindecat o problemă de sănătate pot profita și pot căuta soluții practice. Mai multă atenție la alimentație și la lipsa de mișcare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 10 – 16 mai 2021

Dragoste

Luna Nouă din Taur se petrece în sectorul iubirii și dacă ești singur îți poate aduce o nouă poveste de dragoste, însă ai grijă că este destul de ispititoare și poate veni cu multe tentații. În cuplurile de lungă durată comunicarea se îmbunătățește și se poate discuta despre o sarcină. Este o perioadă foarte distractivă și te poți bucura mai mult de cativități în cuplu.

Carieră și Bani

Jupiter în Pești activează sectorul comunicării deci te poți aștepta la oportunități care să vină prin prisma dialogului. Negocierile sunt de partea ta, poți obține ceea ce-ți dorești în interviuri și sedinșe, poți lua un examen, însă poți profita de acest tranzit pentru a învăța ceva nou care să te ajute pe mai departe.

Sănătate

Este o perioadă în care poți descoperi noi hobby-uri și pasiuni și acesta aspect te poate face să-ți dorești mai mult timp liber pentru tine. Jupiter, guvernatorul sănătății tale, prin ingresul în zodia Pești îți va aduce o stare psihică mult mai bună.

Horoscop săptămânal Vărsător: 10 – 16 mai 2021

Dragoste

S-ar putea ca flirturile tale din ultimul timp să dea rezultate și săptămâna caeasta să legi o nouă relație, să începi o nouă poveste de dragoste, maia les că vei impresiona prin maturitatea de care dai dovadă în dialog.

Carieră și Bani

Jupiter în Pești îți va activa sectorul financiar, iar acest tranzit îți poate aduce ocazia îmbunătățirii veniturilor, însă nu te aștepta la minuni. Poși scoate bani din talentele tale sau poate îți iei un job suplimentar care îți aduce mai mulți bani la buget. Creșterile financiare le vei resimți cu adevărat anul viitor.

Sănătate

Dacă te simți obosit din cauza jobului nu ar fi rău să-ți iei o scurtă vacanță. Săptămâna aceasta tranzitele te susțin să discuți despre program, despre sarcini și responsabilități și să faci unele schimbări legate de stilul de viață.

Horoscop săptămânal Pești: 10 – 16 mai 2021

Dragoste

S-ar putea ca o rană sentimentală mai veche să iasă acum la suorafață. Poate fi vorba de un moment în care nu ai fost apreciat, persoana iubitănu ți-a recunoscut valoarea sau să fie vorba de o traumă legată de copilărie sau un copil. Dacă ești singur și îți dorești să cucerești pe cineva, schimbă abordarea și vei reuși.

Carieră și Bani

Cu Luna Nouă din Taur este momentul să înveți ceva nou, să înveți să faci ceva practic care să te ajute pe mai departe. Poți obține un contract în urma unei negocieri sau ceva ce-ți dorești în urma unui interviu, poate chiar un atestat, dacă dai examene. Din punct de vedere financiar, evită să faci speculații.

Sănătate

Jupiter va intra chiar în zodia ta și îți va aduce ocazia de a-ți îmbunătăți viața, inclusiv starea generală. Vei fi mai optimist și entuziast, însă ține cont că Jupiter amplifică și problemele existente, așa că nu lăsa nimic să-ți scape de sub control.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani