VIDEO | Horoscop zilnic duminică, 20 august 2023. O zi bună pentru socializare și activități creative

Publicat: 20/08/2023, 00:00

Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 20 august 2023, urmărind horoscopul zilei valabil pentru fiecare zodie. Vezi previziunile astrologului Virginia Olteanu!

Berbec

O zi bună pentru socializare și activități creative, cum ar fi practicarea unui hobby sau vizitarea unor locuri frumoase. Mici compromisuri sunt necesare pentru a-ți satisface atât propriile nevoile, cât și pe cele ale partenerului. Dacă ești singur și vrei să inviți pe cineva în oraș, va trebui să-ți depășești o anumită nesiguranță.

Taur

Realizezi că un obiectiv de viitor sau ceva ce-ți dorești necesită mai multă claritate pentru a fi sigur de el. Te poți ocupa de tine sau de casă, investind mai mult în acele activități care îți amplifică confortul sau stilul de viață. Dacă cineva te solicită cu unele cereri, s-ar putea să faci mici compromisuri.

Gemeni

Toate activitățile care necesită atenție sau concentrare trebuie tratate cu grijă, respectiv negocierile, studiile sau drumurile. Luna în tranzit prin Balanță îți amplifică buna dispoziție și cheful de socializare, însă undeva pe fundal pot exista mici chestiuni care deranjează și la care ai de lucrat.

Rac

Te poți simți ușor nesigur pe plan financiar sau fascinat de o anumită perspectivă, dar pentru că nici una nici alta nu conferă stabilitate, încearcă să eviți luarea unor decizii majore în această direcție. Confortul și liniștea sunt importante pentru tine, însă s-ar putea să renunți la ele dacă un prieten are alte planuri cu tine.

Leu

Cât de apreciat ești sau cât de mult îți este recunoscută contribuția într-un anumit parteneriat este cu semnul întrebării. Pe de altă parte, cât de investit ești tu în acea relație este un subiect care merită atenție. Dacă nu te poți hotărî în privința unor lucruri, cineva te poate ajuta să iei o decizie.

Fecioară

Ești sceptic în privința intențiilor sau a disponibilității emoționale a unui partener, fapt care te determină să cauți să analizezi mai bine lucrurile. Nu ești foarte sigur dacă merită să investești resurse, indiferent de natura lor, într-o anumită direcție sau relație, de teamă să nu greșesti.

Balanță

În ciuda nevoii de mișcare și de interacțiune cu persoane cu care împarți aceleași hobby-uri sau interese, o chestiune care vizează munca, sănătatea sau responsabilitatea față de cineva îți creează un anumit disconfort. Îți poți dori un lucru destul de mult, însă stai pe gânduri dacă ești dispus să faci investiția respectivă.

Scorpion

O chestiune pe care ți-o dorești mult, deoarece consideri că ți-ar aduce un plus valoare ca și imagine socială sau profesională, nu este foarte clară, fapt care te determină să cercetezi mai mult lucrurile în această direcție. Poți apela la cunoștințe mai vechi pentru un sfat, însă asigură-te că ești dispus să faci compromisurile care vin la pachet.

Săgetător

Planurile pe care ți le-ai făcut pentru astăzi și care te au pe tine în prim-plan sau o activitate cu prietenii trebuie ajustate la o situație familială sau domestică de care trebuie să te ocupi. Sau poate cineva are nevoie de susținerea ta într-o anumită privință, iar tu ești persoana mai mult decât potrivită.

Capricorn

Simți că nu-ți poți exprima emoțiile sau sentimentele așa cum ți-ai dori într-o anumită privință sau că celălalt nu este foarte clar în transmiterea lor, fapt care te reține din a da curs unor lucruri. Dacă îți propui să faci pe plac partenerului, participând la o anumită activitate, asigură-te că este una cu care ești și tu confortabil.

Vărsător

Va trebui să vezi dacă un acord de natură juridică sau contractuală la care ai ajuns cu cineva în teorie se și poate concretiza sau este unul cu adevărat avantajos pentru tine. Dacă descoperi că are și alte implicații de natură financiară pe care nu le-ai luat în calcul, evită să iei o decizie și continuă cercetările.

Pești

Asumarea responsabilității față de ceva sau cineva îți poate consuma destul de mult din resursele fizice, deci încearcă să echilibrezi lucrurile. Chiar dacă te înțelegi bine cu un coleg de muncă, prieten sau cu o rudă apropiată căreia îi povestești lucrurile… încearcă să nu-l supraîncărci cu mai multe informații decât este necesar.

Horoscop general, săptămâna 14 – 20 august 2023:

Previziunile pentru luna august:

Urmăriți previziunile pentru anul 2023:

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Cea mai tunată de la mare! A defilat de 1 Mai cu talia de viespe...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum pot duce sărbătorile la conflicte în familie? Sfaturile unui psiholog