Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 septembrie 2021. Scorpionii descoperă lucruri ascunse

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 septembrie 2021. Scorpionii descoperă lucruri ascunse
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 16 septembrie 2021. Scorpionii descoperă lucruri ascunse / Foto: Pixabay.com
Publicat: 16/09/2021, 06:56

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează Capricornul în prima parte a zilei, oferindu-ne răbdare, perseverență, dar și o atitudine autoritară, iar ulterior se mută în zodia Vărsător, poziție din care ne îmbie la o atitudine mai nonconformistă și libertină.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ziua începe cu stres profesional, cu situații care cer și impun o atitudine mult prea serioasă și sobră pentru tine, care cer resdponsabilitate tact și diplomație. Ca totul să meargă bine și să nu apară tensiuni cu superiorii, ar fi de preferat să dai dovadă de mai multă maturitate. Seara o poți dedica prietenilor și poți invita în oraș o persoană care-ți place.

Horoscop zilnic Taur

Un proiect în care ai pus o mare doză de visare, dar și multă muncă s-ar putea să nu iasă așa cum ți-ai dorit sau să fie abandnat pentru moment, situație care te poate întrista și debusola. Nu ar trebui să privești așa lucrurile, ci mai degrabă să mergi acasă și să-ți faci o nouă strategie de lansare, dar de data asta cu idei noi și o atitudine mai flexibilă.

Horoscop zilnic Gemeni

Chiar dacă în prima parte a zilei te macini în legătură cu o situație financiară și o întorci pe toate părțile în speranța de a găsi o soluție mai bună, ajutorul poate veni tot seara, într-un mod neașteptat, posibil chiar în urma unui dialog cu prietenii. Oricum, profit ai, bani încasezi. Poți vorbi despre planurile tale cu ceilalți pentru că vei avea susținere.

Horoscop zilnic Rac

Din punct de vedere relațional, se anunță o zi apăsătoare. Toată lumea vrea ceva de la tine, toată lumea vine cu pretenții și impuneri și s-ar putea să te simți manipulat și asta să te scoată total din zona de confort. Starea emoțională nu va fi mai bună nici pe seară, așa că de preferat ar fi să te retragi din timp la somn pentru a nu pierde toată energia. Nu sunt excluse discuțiile pe teme financiare.

Horoscop zilnic Leu

Ziua dea stăzi se împarte în două: muncă și dragoste. În prima parte vei fi acaparat și stresat de tot ce se petrece la job, de cerințe și sarcini care trebuie rezolvate, însă seara o vei dedica persoanei iubite și poți pregăti o surpriză sau te poți aștepta chiar și tu la o surpriză plăcută. Oricum ar fi, încearcă să nu-ți pierzi toată energia la muncă.

Horoscop zilnic Fecioară

Sentimentele tale, emoțiile tale ies din matcă astăzi și ceea ce simți te poate surprinde chiar și pe tine, de aceea s-ar putea să fii destul de bulversat și deloc deschis exprimării libere. Unii nativi pot trăi experiențe intense alături de copii, poate trec printr-o competiție, examen, moment important în viață. Seara lasă totul deoparte și încarcă-ți bateriile cu o oră în plus de somn.

Horoscop zilnic Balanță

În prima parte a zilei nu te simți chiar în apele tale și s-ar putea ca starea emoțională să te domine, poate trecutul, poate amintirile, poate discuțiile cu părinții și cerințele acestora. Nu te lăsa prins în acest context pentru că seara registrul se va schimba complet și poți să-ți recapeți bucuria. O apropiere de persoana iubită te va face mai fericit decât ai fi crezut.

Horoscop zilnic Scorpion

Comunicarea este un punct forte al tău astăzi și poți pune întrebările de așa natură încât să afli ceea ce-ți dorești, dar ai grijă la tendința de a-i manipula pe ceilalți. În plus, dincolo de faptul că poți descoperi și laturile ascunse ale unei situații sau persoane, s-ar putea să interpretezi intenționat greșit unele mesaje pentru a dramatiza o situație.

Horoscop zilnic Săgetător

Ai de făcut niște cheltuieli astăzi și chiar dacă nu ți-ai dori să scoți banii din buzunar, s-ar putea să o faci, mai ales la presiunea cuiva.Bine ar fi doar să nu te lași purtat de val și să cheltui mai mult decât poți. Seara poate veni cu o invitație în oraș, o vizită neașteptată din partea cuiva sau chiar o deplasare neanunțată.

Horoscop zilnic Capricorn

Nu pune preț prea mare pe ceea ce auzi astăzi pentru că te poți dezechilibra emoțional destul de ușor. Luna este în zodia ta în prima parte a zilei și te susține în activitățile practice, iar spre seară te va susține în recăpătarea încrederii de sine, cel mai probabil în urma unui eveniment, unei situații neașteptate prin care treci.

Horoscop zilnic Vărsător

Chiar dacă ziua nu începe prea bine și te poți simți mai obosit, mai lipsit de chef, starea emoțională va deveni din ce în ce mai bună pe măsură ce te apropii de finalul programului de muncă, mai ales că și Luna va intra în zodia ta și va aduce o poftă mai mare de a face ceva nou, de a simți o nouă emoție.

Horoscop zilnic Pești

Ziua începe cu situații apăsătoare care vizează o relație de prietenie sau o relație cu un asociat. Nu ar trebui să pui la suflet tot ce auzi și simți, chiar dacă vine de la persoane dragi și de încredere.Seara s-ar putea să resimți destul de puternic oboseala acumulată peste zi, așa că ți-ar prinde foarte bine să te odihnești suplimentar.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Cum arată Adi Minune după OPERAȚIA de micșorare a stomacului. E transformat total
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Charles. Palatul Buckingham se așteaptă la ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
(P) Cum Poți Utiliza Camera de Inspecție în Viața de Zi cu Zi?