Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Mercur retrograd în „Balanță” (VIDEO)

Publicat: 27/09/2021, 00:00
Actualizat: 27/09/2021, 00:06

Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Planeta responsabilă cu modul nostru de a gândi și comunica, Mercur, va începe de astăzi să retrogradeze în zodia Balanță, până pe data de 18 octombrie. În toată această perioadă gândirea poate fi neclară, ne putem lăsa frământați de foarte multe întrebări și de preferat ar fi să nu luăm decizii majore.

De asemenea, relațiile noastre, fie sentimentale, fie profesionale, colaborările, vor intra într-o etapă de reevaluare și ar trebui să evităm să facem cereri în căsătorie, să semnăm acte și contracte acum.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Mercur retrogradează în sectorul relațiilor tale și viața de cuplu intră sub lupă. Este momentul să-ți reanalizezi relația cu partenerul de viață, să purtați discuții despre viitorul vostru și să vedeți dacă vă îndreptați pe aceeași direcție. De asemenea, unele colaborări profesionale se pot schimba și recomandarea mea este să nu semnezi cum noi contracte pentru că nu vor fi de durată sau vor veni cu nemulțumiri.

Horoscop zilnic Taur

Mercur retrogradează în sectorul muncii și sănătății tale și te îndeamnă la o revizuire a programului de lucru, a sarcinilor și a stilului de viață. S-ar putea să ai ocazia ca talentele tale să te scoată în față, să fii observat de o persoană importantă și să faci bani în urma acestui context. Ai mai multă grijă la sănătate și odihnește-te mai mult. Nu lăsa stresul să te afecteze.

Horoscop zilnic Gemeni

Guvernatorul tău, Mercur, va retrograda chiar în sectorul iubirii tale și poate aduce reevaluări importante legate de viața ta sentimentală, dar și de relația cu copiii. Îți vei pune întrebări și vei purta discuții cu partenerul de viață să vedeți dacă sunteți sau nu pe aceeași lungime de undă. Acordă mai multă atenție copiilor, dacă ești părinte. Un proiect creativ poate prinde aripi acum grație ideilor ingenioase pe care le ai.

Horoscop zilnic Rac

Mercur retrograd în Balanță vine cu reevaluări legate de familie, de casă, de ideea de cămin și te îndeamnă la mai multă înțelegere față de părinți, mai ales că viziunile voastre pot fi diferite. Este o perioadă în care poți reanaliza o mutare, o renovare a casei sau chiar unii nativi pot decide să-ș cumpere o locuință. Starea emoțională și trecutul trec și ele prin filtrul analitic al lui Mercur retrograd.

Horoscop zilnic Leu

Mercur retrograd în Balanță te va afecta chiar în zona comunicării și a raționamentului, prin urmare este posibil să fii mai confuz și să nu vezi clar situațiile cu car te confrunți sau chiar dacă le vezi să nu le accepți. Posibil să ai parte de discuții în contradictoriu care pleacă de la valori morale și nu este o perioadă bună să negociezi și semnezi acte, dar dacă este vorba de o renegociere, atunci șansele de câștig îți aparțin. Poți rediscuta situații parteneriale, poți lămuri aspecte ale vieții de cuplu pe care le voiai ascunse sau uitate.

Horoscop zilnic Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, te va susține în această perioadă de retrogradare prin Balanță să-ți revizuiești modul în care îți administrezi bugetul, modul în care îți câștigi și cheltuiești banii. Poți scoate bani din talentele tale dacă vei avea mai multă încredere în tine. Totodată, îți pot veni idei sclipitoare care să te ajute, ulterior, să-ți reechilibrezi veniturile.

Horoscop zilnic Balanță

Mercur va retrograda chiar în zodia ta, așa că te poți aștepta la o perioadă mai neclară, mai agitată la nivel mentar, în care-ți vei pune foarte multe întrebări despre tine, despre moralitate și corectitudine, dar și despre sănătate. De data aceasta, va fi important să vezi tu ce părere ai despre tine și vei avea mai multă încredere să mergi după raționamentul tău. Poți lua decizii de viitor în urma acestei retrogradări.

Horoscop zilnic Scorpion

Mercur retrograd în Balanță neliniștește apele în trecutul tău și răscolește amintiri, frământări mai vechi și-ți ridică multe semne de întrebare. Dialogurile vor fi mai mult interioare, dar ideile pe care le vei avea acum, vor putea fi puse în practică ulterior, în noiembrie, când Mercur va intra în zodia ta. Posibil să afli secrete, să deconspiri niște jocuri care se petrec în spatele scenei și să revină în viața ta persoane din trecut.

Horoscop zilnic Săgetător

Mercur retrograd în Balanță te va ajuta să vezi adevărata față a unor prieteni, să vezi intențiile reale ale unor asociați, maia les în cazul nativilor care au de împărțit bani cu aceștia. De asemenea, urmează o perioadă de reevaluare și revizuire a unor planuri de viitor, de regândire a unor proiecte în care ești implicat.

Horoscop zilnic Capricorn

Cu Mercur retrograd în Balanță vei intra într-o etapă de reanaliză a carierei, de revizuire a unor țeluri și aspirații pe care le ai. Ești sau nu pe direcția profesională dorită? Dacă nu ești, nu lua decizii radicale acum, ci mai degrabă refă-ți strategiile de avansare sau rectifică-ți obiectivele avute. S-ar putea ca unoo nativi să aleagă o schimbare de carieră pentru că-și doresc mai mulți bani, dar actele ar trebui semnate uletrior datei de 18 octombrie.

Horoscop zilnic Vărsător

Mercur retrograd în Balanță îți pune la îndoială unele principii de viață și te stimulează să le reanalizezi. Convingerile tale morale te pot trece prin multe stpri și situații. Totuși, este o perioadă favorabilă să înveți ceva nou, să înțelegi că nu deții adevărul absolut și că este în avantajul tău să-i asculți și pe ceilalți. Atenție la călătorii pentru că pot fi problematice.

Horoscop zilnic Pești

Mercur va retrograda într-un sector karmic și-ți va cere să înveți să faci lucrurile corect, moral, cinstit, mai ales fiind vorba de contextele financiare și legate de viața intimă. S-ar putea să aducă întârzieri în procese, litigii și să te forțeze să fii la zi cu plata ratelor, datoriilor, taxelor și impozitelor. În plus, va trebui să renunți la ceva pentru a câștiga altceva. În cuplu, evită secretele, infidelitățile pentru că pot ieși la suprafață. O reevaluare a vieții intime ți-ar prinde bine acum.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
NASA a creat anvelopa indestructibilă, fără aer - VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Decizie finală în România. Legea intră în vigoare din 1 iunie. Ciolacu: Așa e corect
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Otrava din farfuria românilor. Cum se îngălbenesc puii ca sa arate ca și când ar...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care e cea mai rapidă limbă?