Horoscopul zilei de 31 decembrie 2021: „Săgetătorii” vor evita excesele (VIDEO)

Publicat: 31/12/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 31 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Ne aflăm sub auspiciile unui sextil între Marte, planeta acțiunii, din zodia Capricorn, și Saturn, planeta lecțiilor și limitărilor, din Vărsător.

Acest aspect este benefic și ne ajută să fim mai serioși în modul de acțiune, mai responsabili și astfel să ne ducem la bun sfârșit planurile avute. De asemenea, sub auspiciile sale ne putem face rezoluții pentru anul ce vine îndrăznețe, dar practice.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Te bucuri de o doză mare de energie și bună dispoziție, însă nu vei face excese, ci mai degrabă vei acționa cu răbdare și calm. Ești foarte bine organizat și reușești să-ți duci la bun sfârșit planurile. Unii nativi pot pleca într-o călătorie acum și s-ar putea ca noaptea dintre ani să-i prindă chiar pe drumuri.

Horoscop zilnic Taur

Marte, guvernatorul relațiilor tale, se află în aspecte bune cu Saturn și asta îți poate aduce și ție înțelegere în relațiile cu ceilalți, mai ales cu partenerul. Ești mai încrezător în puterile tale și începi anul cu mai mult optimism. În plus, nu vei arunca cu banii pe geam, ci vei încerca să fii cumpătat și să-i faci și pe ceilalți să fie.

Horoscop zilnic Gemeni

Este o zi bună pentru consolidarea relației cu partenerul de viață. Faceți planuri în doi și ajungeți ușor la un numitor comun. Vei reuși să-ți impui punctul de vedere fără a-i deranja pe ceilalți, dar în același timp vei obține și ceea ce-ți dorești.

Horoscop zilnic Rac

Azi vei da dovadă de multă eficiență și o foarte bună organizare, astfel încât vei reuși să-ți duci la bun final tot ceea ce ți-ai propus. Ai energie și perseverență, însă ai grijă să nu consumi peste zi toate rezervele, ci să-ți păstrezi o doză și pentru petrecerea de Revelion.

Horoscop zilnic Leu

Tu vrei ceva, partenerul vrea altceva, însă veți reuși să ajungeți foarte ușor la o înțelegere. Este o zi bună pentru viața sentimnetală și de cuplu, așa că profită. Chiar și cei singuri pot flirta și pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul, chiar dacă la prima vedere li se va părea prea sobră.

Horoscop zilnic Fecioară

Reușeșsti să pui la punct toate sarcinile pe care le ai în plan, mai ales dacă este vorba de gospodărie. Poate chiar locuința ta este locul petrecerii de Revelion și vei avea sprijinul celor dragi să faci totul ca la carte. Oricum, indiferent unde vei face Revelionul, vei fi alături de oamenii dragi sufletului tău, iar starea emoțională va fi bună.

Horoscop zilnic Balanță

Ești dornic de călătorii, însă ceva te reține să ieși din casă. Bine ar fi să nu stai închis pentru că poți cunoaște o persoană cu care să flirtezi și care să te atragă. Azi vei fi foarte convingător, așa că dacă ai de negociat ceva, vei obține ceea ce-ți dorești. Ai o mare putere de convingere asupra altora.

Horoscop zilnic Scorpion

Chiar dacă mai faci cumpărături pe ultima sută de metri, nu vei exagera cu cheltuielile. Ești destul de atent la ce faci cu banii și la modul în care-ți gestionezi resursele. În cazul în care ai nevoie de un împrumut, familia te poate ajuta. Unii nativi pot cheltui bani pentru casă și familie, însă o vor face cu responsabilitate.

Horoscop zilnic Săgetător

Marte este chiar în zodia ta și-ți oferă toată energia și buna dispoziție, cheful de viață de care ai nevoie, însă s-ar putea ca ceilalți să-ți mai înfrâneze din acțiuni. Cu toate astea, ai mare putere de convingere asupra tuturor și reușești să-i determini și pe alții să se alăture distracțiilor tale.

Horoscop zilnic Capricorn

Parcă astăzi mai scapi din povara unor apăsări sufletești și simți că ai mai mult chef de viață. Nu vei deborda de veselie și energie, dar măcar vei întâmpina mai optimist Anul Nou. Încearcă să te distrezi mai mult de Revelion și nu cheltui bani pe fond emoțional.

Horoscop zilnic Vărsător

Vei reuși să mai lași deoparte din rigiditatea ultimei perioade și să fii mai vesel, chiar și mai energic. Saturn este în zodia ta și te responsabilizează, te face sobru, însă sextilul cu Marte te animă suficient cât să începi Noul An într-o dispoziție mai veselă.

Horoscop zilnic Pești

Ai o mare putere de convingere, însă nu o vei exercita în mod direct, ci prin mijloace nevăzute, atipice sau chiar din spatele scenei. Pe de altă parte, poți simți că mai scapi din poverile pe care le duci pe umeri și te mai eliberezi. Începi anul cu un strop mai mult de optimism decât ai fi crezut.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Decizie pentru toți ANGAJAȚII din România. S-a stabilit că intră în vigoare de la 1...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Decizia luată de autoritățile japoneze, exasperate de turiștii care vin la Muntele Fuji