VIDEO | Horoscopul zilei de 1 iulie 2022. „Leii” sunt energici și bine dispuși

Publicat: 01/07/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 1 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna trece astăzi prin zodia Leu și ne oferă o doză mai mare de entuziasm și veselie. Chiar dacă nu le folosim la capacitate maximă, cel puțin ne bucurăm din plin că vine weekend-ul.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Astăzi, depui eforturi pentru a rezolva o serie de chestiuni familiale, care implică administrarea unui imobil sau a patrimoniului. Chiar dacă te lovești de blocaje, privind intrarea în posesia unor sume de bani, până la finalul zilei, lucrurile se rezolvă așa cum ai stabilit.

Horoscop zilnic Taur

Atenție, astăzi, la comunicarea cu partenerul de cuplu sau cu partenerii cu care desfășori activități profesionale! Posibil diferențele de opinie și viziune să ducă la conflicte. Nu te lăsa atras într-o situație, care poate duce la stricarea relațiilor!

Horoscop zilnic Gemeni

Volumul mare de activități și sarcini de la locul de muncă îți poate activa, din nou, nemulțumirile tale privind salarizarea. Totodată, dacă cauți să-ți suplimentezi veniturile, unul dintre prieteni vine cu o soluție. S-ar putea să te invite să lucrați împreună la un proiect.

Horoscop zilnic Rac

Pentru a putea să te încadrezi într-un termen limită, un coleg cu care ai relații mai apropiate, îți sare în ajutor. Relațiile cu șefii sunt conflictuale, așa că ai grijă, cum abordezi unele probleme ivite! După amiază, te caută cineva din trecut, iar dialogul ar putea să te răscolească.

Horoscop zilnic Leu

Posibil, astăzi, să faci eforturi pentru a rezolva unele chestiuni birocratice, care au legătură cu un schimb de experiență profesional, niște cursuri de perfecționare sau un proiect educațional, la care lucrezi. Ai energie, voință și ești bine dispus.

Horoscop zilnic Fecioară

Dacă în ultima perioadă de timp ai căutat să-ți mărești veniturile, astăzi, vine și soluția. Ești dispus să faci eforturi suplimentare în perioada următoare, pentru a reuși să-ți achiți niște datorii. În planul sentimental, au loc discuții care te pun pe gânduri.

Horoscop zilnic Balanță

Dacă în ultima perioadă ai avut impresia că partenerul nu te susține, prin acțiunile lui de astăzi, îți vei da seama că ți-a fost suport moral în tot acest timp. Dacă ești singur și ai cunoscut pe cineva de curând, poți da curs unei invitații în oraș.

Horoscop zilnic Scorpion

Contextul astrologic de astăzi îți aduce posibilitatea să te afirmi, să-ți impresionezi șefii și colegii cu ideile tale. Chiar dacă nu toată lumea este de partea ta, reușești să-i convingi pe cei mai mulți, că ideile tale merită să fie puse în practică.

Horoscop zilnic Săgetător

Astăzi ai planuri de călătorie sau de pregătirea unei vacanțe. În partea a doua a zilei, accepți invitația unor prieteni de a ieși în oraș. Deși ai multe lucruri de făcut, decizi că ai nevoie de câteva ore de relaxare și în felul acesta, mâine, vei avea un randament mai mare.

Horoscop zilnic Capricorn

Situația financiară se îmbunătățește și începi să faci niște investiții în casă, în spațiul de locuit. Pentru că lucrezi mai mult în regim de telemuncă, vrei să-ți amenajezi un loc, în care să te simți bine și să ai randament maxim.

Horoscop zilnic Vărsător

Dacă ai traversat câteva zile în care ai fost mai retras și ai avut nevoie de timp să te reechilibrezi din punct de vedere emoțional, astăzi, începi să-ți revii. Dialogul cu partenerul de cuplu ar putea să te ajute să lămurești unele situații, iar dacă ești singur, ai din nou, chef de aventură.

Horoscop zilnic Pești

Astăzi te preocupă starea sănătății și ai susținerea membrilor familiei în chestiunile gospodărești. Din punct de vedere financiar, ai parte de o surpriză, pentru că poți primi o mărire salarială, care vine numai bine cât să-ți achiți o parte din vacanță.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Prețul uriaș cu care a ajuns să se vândă kilogramul de miel în Mega Image...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Simona Halep a fost RESPINSĂ. Decizia oficială a fost luată CHIAR ACUM în tenis
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?