VIDEO | Horoscopul zilei de 14 mai 2022. „Taurii” au parte de revelații

Publicat: 14/05/2022, 06:00
Actualizat: 14/05/2022, 08:31

Horoscopul zilei de 14 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele din Taur și Destinul, adică cu Nodul Nord karmic, aflat în tranzit prin acest semn după 18 ani, se întâlnesc într-o conjuncție care ne ajută să ne punem pe sensul vieții și să conștientizăm care este calea spre evoluție într-un anume domeniu de viață. Dat fiind careul cu Saturn, s-ar putea să nu ne fie deloc ușor să ajungem în acel punct.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi poți avea parte de o adevărată revelație în urma căreia poți înțelege mai clar ce trebuie să faci în plan profesional pentru a-ți crește veniturile și a obține independență și stabilitate financiară.

Horoscop zilnic Taur

Conjuncția să petrece în zodia ta prin urmare vei trăi un moment de conștientizare profundă în care vei realiza care este misiunea ta în această viață. Universul îți va da semne, așa că fii atent la tot ce se petrece în jurul tău. Este nevoie să ai mai multă grijă de tine și să te pui pe primul loc.

Horoscop zilnic Gemeni

Și tu trebuie să fii atent la vise, la intuiție, la senzațiile de deja-vu și la premoniții. S-ar putea ca pentru tine evoluția să însemne detașarea de trecut și renunțarea la tot ce este toxic în viața ta. Ai mai multă grijă la sănătate și odihnă.

Horoscop zilnic Rac

Cu ocazia acestei conjunctii poți să vezi care este rostul unor prieteni în viața ta. Totodată, poți cunoaște persoane noi care să te ajute în evoluție. Poți înțelege niște experiențe și poți primi sprijin să-ți materializezi proiectele și planurile de viitor.

Horoscop zilnic Leu

Conjuncția de astăzi vine cu revelații legate de directia profesionala pe care vrei să urmezi. S-ar putea să faci niște schimbări remarcabile în carieră și să ai un moment de revelație în care să-ți dai seama cum să-ți atingi obiectivele dorite.

Horoscop zilnic Fecioară

Pentru tine, conjunctia vine cu revelatii și momente de iluminare în urma cărora vei înțelege niște experiențe de viață trăite. Este o conjuncție care îți aduce maturizare, evoluție și îți consolidează niște principii de viață. S-ar putea să decizi că mai trebuie să înveți ceva pentru a crește.

Horoscop zilnic Balanță

Tu poți trece prin transformări profunde în urma unor relații intime sau asocieri. S-ar putea să pierzi ceva material ca să câștigi altceva spiritual sau emoțional. De asemenea unii nativi pot primi ajutor de la alții.

Horoscop zilnic Scorpion

Conjuncția se petrece în sectorul relațiilor tale și, dacă ești singur, îți poate aduce o persoană în viața ta care să te ajute pe calea de evoluție. Poate fi vorba și de o relație profesională. Dacă ai deja o relație poate fi vorba de trecerea la următorul nivel.

Horoscop zilnic Săgetător

Dacă îți cauți un loc de muncă, această conjuncție te poate ajuta să-l găsești. În principiu ți se oferă o șansă de a te dezvolta profesional și de a lucra ceea ce îți place, dar totodată îți aduce și bani. S-ar putea să conștientizezi că ai nevoie de anumite schimbări legate de stilul de viata pentru a-ți îmbunătății sănătatea.

Horoscop zilnic Capricorn

Nu este exclus că această conjuncție să aducă în viața ta o nouă dragoste sau o înțelegere înaltă a unei situații sentimentale prin care ai trecut. Sunt nativi care devin părinți și nativi care își pot descoperi o pasiune sau își pot descoperi propria lor creativitate.

Horoscop zilnic Vărsător

Poți avea parte de experiențe care să implice familia sau locuința și care să te ajute să ai unele conștientizări importante despre trecutul tău. S-ar putea să iei decizia să-ți construiești un cămin, o familie sau să decizi că a venit momentul să te muți sau să-ți cumperi o casă.

Horoscop zilnic Pești

Și tu poți avea momente de revelație importante în care să îți dai seama că ai nevoie să-ți schimbi modul de a comunica cu ceilalți. Pe de altă parte, poți să vezi mai clar o situație de viață trăită și poți lua decizia să mai înveți ceva pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel Dragomir, ucigașul Andreei. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate:...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Capcana STB pentru șoferii nesimțiți. Nimeni nu mai scapă
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Tatăl lui Mirel Dragomir, despre crima sângeroasă comisă de fiul său: "Nu pot să-l privesc...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Test de cultură generală. Care a fost prima țară care a trecut la ora de...