VIDEO | Horoscopul zilei de 15 aprilie 2022. Marte intră în zodia Pești

Publicat: 15/04/2022, 06:00
Actualizat: 15/04/2022, 08:06

Horoscopul zilei de 15 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Martevintră astăzi în zodia Pești și o va tranzita timp până pe data de mai, amplificând astfel efectele conjuncției Jupiter-Neptun de aici.

În această perioadă, acțiunile noastre vor fi bazate mai mult pe intuiție și instincte interioare, dar vom fi mai calmi, mai lenți și liniștiți. Totodată, se intensifică dorința de a trăi mai spiritual și cresc imaginația, inspirația și creativitatea.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Vei simți ingresul lui Marte, planeta ta guvernatoare, în zodia Pești mai ales la nvel psihic pentru că poți fi mai obosit, mai neliniștit și întors către trecut. Poți fi chiar tentat să reiei legătura cu cineva din trecut. Pe de altă parte, o serie de frici și temeri, obsesii și vicii se pot vindeca, dar preocupă-te mai mult de sănătatea ta și odihnește-te corespunzător.

Horoscop zilnic Taur

Marte îți aduce determinarea de care ai nevoie să-ți pui în practică niște planuri și proiecte. Poți fi mai sociabil și poți cunoaște persoane noi cu care să empatizezi și să legi legături strânese. Nu este exclus ca o poveste de dragoste să se aprindă cu o persoană cunoscută prin intermediul anturajului.

Horoscop zilnic Gemeni

Marte te stimulează să te afirmi, să-ți atingi niște obiective. Fii mai atent la modul în care-ți manifești autoritatea și la modul în care acționezi cu superiorii, la funcția și statutul tău, pentru că sunt posibile conflicte și imaginea ta poate fi afectată.

Horoscop zilnic Rac

Tu ai parte tranzitul lui Marte prin sectorul filozofiilor de viață și al studiilor înalte. Este posibil ca în această perioadă să fii atras de zona cunoașterii spirituale, de domenii noi care să-ți lărgească orizonturile, să studiezi, să te înscrii la un curs, seminar. Explorezi, te maturizzi și îți răspunzi la întrebări existențiale.

Horoscop zilnic Leu

Marte te susține să rezolvi chestiuni financiare care nu țin numai de tine, ci și de alții. Poate faci un credit sau o investiție. Cei care sunt într-o relație pot deveni mai profunzi în intimitate, mai dornici să-și cunoască cu adevărat partenerul, iar cei care sunt singuri sunt sfătuiți să evite aventurile amoroase și relațiile pentru a nu suferi ulterior.

Horoscop zilnic Fecioară

Ai parte de tranzitul lui Marte întocmai prin sectorul relațiilor și nu este exclus, dacă ești singur, să cunoști pe cineva și să intri într-o nouă poveste de iubire. În relațiile de lungă durată pot apărea unele tensiuni dacă nu vei găsi echilibrul și dacă vei activa spiritul competitiv. Perioadă bună pentru negocieri și noi contracte.

Horoscop zilnic Balanță

Îți vei canaliza energia către muncă și vei deveni mai eficient în rezolvarea sarcinilor. Posibile tensiuni pot să apară cu colegii. De asemenea, te vei preocupa și de rezolvarea unei probleme de sănătate. Acest tranzit îți cere odihnă și să eviți stresul și surmenajul profesional. Marte este guvernatorul relațiilor tale și te ajută să te apropii mai mult de partener și să lucrezi la consolidarea relației.

Horoscop zilnic Scorpion

Marte, guvernatorul tău av intra în sectorul iubirii. Vei fi dornic de flirt, dornic să cucerești, să iubești și să te bucuri mai mult de plăcerile vieții. Cei care sunt deja parte a unei relații vor fi mai atenți la nevoile partenerului. Scorpionii care sunt părinți vor trebui să dea dovadă de mai multă implicare și atenție în creșterea și educația copiilor.

Horoscop zilnic Săgetător

Vei simți nevoia să petreci timp cu familia și deși nu sunt excluse tensiunile, vei reuși să rezolvi situații legate de o moștenire, de un bun de patrimoniu. Unii nativi pot consuma multă energie în următoarea perioadă pentru a se ocupa de regimul unei locuințe, de amenajări, renovări sau poate de o mutare.

Horoscop zilnic Capricorn

Vei resimți tranzitul lui Marte prin sectorul comunicării și vei deveni mai empatici ca niciodată, mai înțelegători și iertători. Poți lega noi prietenii, poți socializa mai ușor, cu mai multă sensibilitate. Unii nativi își pot planifica o călătorie la rude, aspect care le va oferi o bucurie sufltească.

Horoscop zilnic Vărsător

Marte în Pești te stimulează să-ți îmbunătățești situația financiară și poți căuta noi surse de venit, inclusiv să-ți dezvolți un talent și să-l transformi în sursă de venit în timp. Totuși, evită cheltuielile compulsive, bazate pe factori emoționali și nu raționali.

Horoscop zilnic Pești

După Venus, după conjuncția Jupiter-Neptun din zodia ta, iată că acum îi deschizi poarta și lui Marte. Vei simți asemenea unui val de energie care se revarsă peste tine și vei fi motivat să-ți atingi niște scopuri, mai ales dacă sunt de natură financiară. Începe o perioadă bună să te apuci de sport și să te preocupi de sănătatea ta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”