Horoscopul zilei de 17 iulie 2022. Leii găsesc soluții la probleme financiare

Publicat: 17/07/2022, 06:00
Actualizat: 17/07/2022, 16:18

Horoscopul zilei de 17 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele din zodia Rac formează astăzi un trigon cu Neptun din zodia Pești, aspect benefic care aduce multă creativitate și inspirație, dar și un spirit artistic mai dezvoltat și o doză mai mare de romantism.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Trigonul Soarelui din zodia Rac cu Neptun din zodia Pești, îți aduce o revelație legată de familie, trecut, copilărie, relațiile cu părinții. Posibil să vezi cu alți ochi o situație, în care ai fost blocat o perioadă mai mare de timp.

Horoscop zilnic Taur

Sectorul relațiilor de prietenie, a proiectelor de viitor și a vieții sociale este activat astăzi de trigonul Soarelui din zodia Rac cu Neptun din zodia Pești. Așadar, s-ar putea să socializezi mai mult, să discuți despre planurile tale, noi proiecte, să participi la un eveniment important în viața unuia dintre prieteni.

Horoscop zilnic Gemeni

Sectorul profesional intră în atenția ta astăzi și ies la suprafață unele nemulțumiri, însă cu ajutorul unei persoane cu mai multă experiență, cu care ai niște dialoguri constructive, poți să găsești metode de suplimentare a veniturilor, până obții o mărire salarială.

Horoscop zilnic Rac

Te preocupă planurile de viitor privind direcția profesională. Dacă ai făcut o schimbare de curând, astăzi poți să ai o revelație legată de parcursul tău profesional. Trigonul Soarelui din casa personalității cu Neptun din zodia Pești îți aduce inspirație într-o decizie pe termen lung.

Horoscop zilnic Leu

Soarele, guvernatorul tău, din zodia Rac în trigon cu Neptun din zodia Pești vine cu soluții financiare, dar și cu o transformare profundă la nivelul subconștientului. Din punct de vedere relațional, ești tentată să revii la cineva din trecut.

Horoscop zilnic Fecioară

Astăzi se anunță o zi favorabilă petrecerii timpului cu partenerul de cuplu datorită trigonului dintre Soarele din zodia Rac și Neptun din zodia Pești, de pe segmentul relațional. S-ar putea să fii tentată să iei niște decizii privind viitorul relației, trecerea la un alt nivel. Dacă ești singur, este posibil să cunoști pe cineva, care să fie interesat de tine.

Horoscop zilnic Balanță

Astăzi te preocupă sfera profesională, mai ales dacă au avut loc unele probleme la serviciu, iar imaginea ta a avut de suferit. Pe de altă parte, este nevoie să te ocupi și de starea de sănătate, care lasă de dorit în ultima perioadă. Dacă te ocupi, vei găsi și medicul și tratamentul potrivit.

Horoscop zilnic Scorpion

Sfera sentimentală este activată astăzi de trigonul Soarelui din zodia Rac cu Neptun din zodia Pești, așa că ai putea să te aștepți la o seară romantică sau la o surpriză din partea partenerului. Ești pe aceeași lungime de undă cu partenerul sau cunoști pe cineva cu care ai pasiuniu comune.

Horoscop zilnic Săgetător

Sectorul vieții de familie, reprezentat de Neptun în zodia Pești și sectorul avantajelor materiale, a creditelor, datoriilor și banilor proveniți din alte surse decât salariile, reprezentat de Soarele din zodia Rac, sunt legate printr-un aspect armonios. Așadar, sunt șanse să rezolvi o problemă locativă, să faci o mutare sau să te preocupe administrarea unui imobil. Poți achita o datorie sau primești o aprobare de la o instituție financiară.

Horoscop zilnic Capricorn

Sectorul comunicării, respectiv Neptun din zodia Pești, este activat astăzi de trigonul cu Soarele din zodia Rac, din casa relațiilor și parteneriatelor de afaceri. Posibil să găsești căi comune de comunicare cu partenerul, să aibă loc împăcări, dacă au existat dispute și să iei o decizie privind încheierea unui contract din sfera profesională.

Horoscop zilnic Vărsător

Activitățile de la locul de muncă te preocupă astăzi chiar dacă este zi de weekend. Vor avea loc dialoguri legate de bani, o mărire salarială, promisiuni de la șefi privind un bonus pentru orele lucrate peste program. Te frământă aspectul financiar și aștepți să vezi dacă aceștia vor aprecia munca ta.

Horoscop zilnic Pești

Pentru că Luna îți traversează casa personalității, te remarci și ești vedeta zilei. Soarele din zodia Rac, din sectorul sentimental, în trigon cu Neptun din casa personalității îți aduce inspirație într-o decizie care ține de cuplu, iubire, aventuri romantice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului