VIDEO | Horoscopul zilei de 18 iulie 2022. Venus intră în zodia Rac

Horoscopul zilei de 18 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Începând de astăzi, beneficiem de razele benefice ale lui Venus în zodia Rac și ne exprimăm sentimentele, suntem mai creativi, sensibili și romantici. Zodiile de apă: Rac, Scorpion și Pești sunt cele mai avantajate în perioada 18 iulie -11 august.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

În perioada 18 iulie -11 august Venus, micul benefic și guvernatorul casei relațiilor, dar și a banilor, traversează zodia Rac, respectiv sectorul asociat familiei, căminului, părinților, semn că te vor preocupa mai mult relațiile cu cei dragi și vei simți siguranță emoțională în intimitatea căminului. S-ar putea să investești și-n reamenajarea spațiului de locuit pentru confortul tău și al familiei.

Horoscop zilnic Taur

Cu Venus, guvernatorul tău, în tranzit prin zodia Rac, începând de astăzi, se îmbunătățește comunicarea, negociezi în favoarea ta și-ți exprimi mai ușor sentimentele, faci declarații și ai noroc în deplasări. Comunicarea cu rudele, cu care ai avut neînțelegeri, revine la normal, acumulezi informație și cunoștințe mult mai ușor și-ți poți întâlni jumătatea la un drum scurt, la shopping sau la un curs de pregătire profesională.

Horoscop zilnic Gemeni

Sectorul financiar primește, începând de astăzi, tranzitul lui Venus prin zodia Rac. Așadar, veniturile se măresc și sume importante de bani vor intra în conturile tale în perioada următoare. Ai grijă cum administrezi banii, pentru că este posibil să fii tentat să cheltui mai mult pe activități de relaxare, să achiziționezi un minisejur, să-ți faci mici plăceri!

Horoscop zilnic Rac

Cu Venus, micul benefic, în tranzit prin zodia ta, te poți considera norocosul zodiacului. Razele benefice ale lui Venus îți aduc oportunități în relație, dar și-n sfera profesională. Te ocupi de tine, de felul în care arăți, mergi la shopping și-ți iei îmbrăcăminte nouă. Ai dispoziție de flirt și cuceriri și te bucuri de plăcerile vieții.

Horoscop zilnic Leu

Odată cu intrarea lui Venus în zodia Rac se activează sectorul subconștientului, izolării, trecutului, introspecției și frământărilor interioare. Posibil niște evenimente care au loc în planul relațional să te răscolească sentimental, să revină persoane din trecut în viața ta și să analizezi niște nemulțumiri pe care le ai în planul personal legate de partener.

Horoscop zilnic Fecioară

Relațiile cu prietenii, ieșirile la evenimente și viața socială se îmbunătățește odată cu intrarea lui Venus în zodia Rac. Micul benefic te ajută să socializezi mai mult, să te vezi cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult. Totodată, planurile tale de viitor capătă contur și este posibil să-ți suplimentezi veniturile printr-un contract obținut la recomandarea unui prieten.

Horoscop zilnic Balanță

Venus, guvernatorul tău, își face intrarea în zodia Rac, respectiv în sectorul imaginii, statutului, carierei, ambițiilor profesionale și relației cu șefii. Urmează o perioadă bună de afirmare sau să te remarci în fața șefilor. Posibil să te îndrăgostești de un șef sau într-o călătorie în străinătate.

Horoscop zilnic Scorpion

Sectorul asociat principiilor, credințelor, idealurilor, călătoriilor, pregătirii și schimburilor de experiență profesională se activează începând de astăzi, odată cu intrarea lui Venus în zodia Rac. Cum micul benefic este guvernatorul casei relațiilor, vei avea nevoie, în perioada următoar,e să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Dacă ești singur, poți cunoaște persoane noi, de care să te apropii, pentru că aveți pasiuni și interese intelectuale comune.

Horoscop zilnic Săgetător

Începând de astăzi, odată cu intrarea lui Venus în zodia Rac, poți scăpa de niște datorii sau să-ți organizezi mai bine situația financiară, a plăților, taxelor, impozitelor și a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul de cuplu sau alte persoane. Și sfera intimă se reactivează și s-ar putea să ai tendința să intri într-o relație secretă.

Horoscop zilnic Capricorn

Segmentul asociat mariajului, relațiilor și parteneriatelor profesionale primește de astăzi tranzitul lui Venus prin zodia Rac. Așadar, relațiile se îmbunătățesc, ai o deshidere mai mare spre nevoile partenerului sau cooperezi mai bine cu partenerii de afaceri, cauți armonie și înțelegere.

Horoscop zilnic Vărsător

Începând de astăzi te preocupă relațiile de la locul de muncă, cu colegii sau cu cei cu care colaborezi sau ai proiecte în derulare. Primești ajutor de la colegi în unele sarcini sau responsabilități pe care le-ai preluat de curând și lucrurile parcă se mișcă mult mai ușor. Dacă ești singur, s-ar putea să te îndrăgostești de cineva cu care lucrezi.

Horoscop zilnic Pești

Te poți considera norocosul zodiacului în ce privește sfera sentimentală, pentru că începând de astăzi, Venus, micul benefic, traversează zodia Rac, respectiv sectorul asociat iubirii, fercirii, aventurilor romantice, flirtului și cuceririlor. Așadar, până pe 11 august, te poți bucura de plăcerile  vieții și de petrecerea timpului cu partenerul sau cu un partener, care apare în viața ta.