Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2022: Lună Nouă în zodia Capricorn (VIDEO)

Publicat: 02/01/2022, 06:00
Actualizat: 07/01/2022, 16:20

Horoscopul zilei de 2 ianuarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În ultima zi a săptămânii avem parte de o Lună Nouă în zodia Capricorn care ne îndeamnă să ne setăm noi obiective de viitor, însă plecând de la premise diferite decât cele de până acum.

Putem deschide o nouă etapă în viața noastră, de data aceasta privind schimbările care vin cu un grad mai mare de adaptabilitate.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Luna Nouă se petrece întocmai în sectorul carierei tale și-ți va aduce ocazia unor noi începuturi profesionale, însă pe baza unor reevaluări și schimbări pe care le vei face. Poate îți dai seama care este direcția pe care vrei să mergi de acum înainte și-ți reconfigurezi obiectivele. Ceea ce vei începe în această perioadă va ajuta și la obținerea independenței financiare.

Horoscop zilnic Taur

Luna Nouă din Capricorn te susține să-ți schimbi niște principii pe baza cărora funcționezi, să lași în spate mentalități învechite și să te debarasezi de niște prejudecăți. Poți primi vești din străinătate sau poți decide să faci o călătorie, să-ți pui în practică o diplomă avută. Poți cunoaște persoane importante, cu experiență, care să te ghideze spre noi direcții de viitor pe care poate nici nu te-ai fi gândit să le explorezi.

Horoscop zilnic Gemeni

Luna Nouă se petrece în sectorul bunurilor materiale și al intimității. În urma unor reevaluări poți face schimbări în viața de cuplu sau legate de un bun material deținut cu partenerul, poate de un credit, partaj, litigiu. Poți renunța la activitățile care nu-ți aduc câștigurile așteptate, dar și la relațiile de toxice și de co-dependență emoțională sau financiară.

Horoscop zilnic Rac

Luna Nouă din Capricorn se petrece chiar în sectorul relațiilor și îți trasează două mari direcții: desprinderea de parteneri toxici, autoritari și fără obiective de viitor sau trecerea la o nouă etapă în viața de cuplu, însă tot pe baza unor schimbări radicale. Profesional îți cere să te desprinzi de proiecte, de colaborări care nu te avantajează.

Horoscop zilnic Leu

Luna Nouă din Capricorn se petrece în casa muncii și-ți va aduce ocazia unor noi începuturi pornind de la reevaluări și schimbări. Unii nativi se pot reîntoarce la un fost loc de muncă. Poate fi vorba de noi sarcini, noi activități și responsabilități, poate un nou program de lucru, dar și de ocazia de a-ți schimba jobul dacă acesta te nemulțumește sau cel puțin de a schimba niște condiții. De asemenea, este momentul oportun să faci schimbări în vederea îmbunătățirii stilului de viață și să te odihnești mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară

Luna Nouă din Capricorn se petrece chiar în sectorul iubirii și-ți aduce ocazia unor schimbări importante în viața sentimentală. Poate este momentul să-și schimbi modul în care-ți manifești sentimentele sau poate reanalizezi o posibilă idilă. Este o perioadă în care poți reorganiza și relația cu copiii și poți fi mai atent la nevoile acestora.

Horoscop zilnic Balanță

Luna Nouă din Capricorn se petrece în sectorul familiei și al locuinței și-ți aduce noi începuturi legate de aceste domenii. Poate fi vorba de o schimbare a conceptului de familie, a ideii de cămin. Unii nativi se pot decide să petreacă mai mult timp cu cei dragi, în timp ce alții pot decide să renoveze o casă. Poate fi vorba inclusiv de construirea unui cămin, la propriu sau la figurat, sau de o mutare. Sunt și Balanțe care se gândesc să facă un credit de locuință.

Horoscop zilnic Scorpion

Profită de energia acestei Luni Noi pentru a-ți schimba niște tipare de raționament învechite, dar și modul în care comunici cu cei din jur, în special cu partenerul de viață. Micile schimbări de acum aduc îmbunătățiri în cuplu. Posibil să ai parte de renegocieri în perioada aceasta. Unii nativi rezolvă situații mai vechi ce țin de acte sau obțin aprobări.

Horoscop zilnic Săgetător

Luna Nouă din Capricorn se petrece în sectorul financiar și-ți aduce ocazia unor noi începuturi și schimbări legate de modul în care-ți câștigi banii și îți administrezi veniturile. Poți descoperi noi surse de venit, noi modalități de a face bani, însă ceea ce este important este să înveți să-i administrezi corespunzător. Poate renunțarea la vicii sau la obiceiuri proaste te ajută să faci economii.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna Nouă se petrece în zodia ta și este momentul unor noi și remarcabile începuturi în viața ta personală, dar și relațională și sentimentală. S-ar putea să simți nevoia unei schimbări de look, de stil de viață, de dietă, mai ales dacă vrei să slăbești sau să faci sport. Pot apărea schimbări în relațiile cu cei din jur, inclusiv cu partenerul de viață. Nu te teme să-ți setezi obiective de viitor mărețe.

Horoscop zilnic Vărsător

Luna Nouă din Capricorn îți poate aduce ocazia de a vindeca trecutul și de a te detașa de frici și traume, de stări emoționale apăsătoare. Lasă traumele, dezamăgirile, stările anxioase și frământările în spate. Este momentul să ierți pe cineva care ți-a greșit sau chiar să te ierți pe tine. Unele secrete pot fi dezvăluite acum ca metodă de eliberare.

Horoscop zilnic Pești

Poți profita de Luna Nouă de azi pentru a redeschide un capitol într-o relație de prietenie sau pentru a schimba niște reguli în cadrul unui proiect sau într-o asociere. O serie de planuri de viitor se schimbă în această perioadă, însă lunația te ajută să-ți reconfigurezi traseul și noile obiective.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit...
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația