VIDEO | Horoscopul zilei de 20 iulie 2022. „Racii” au ocazia să-și consolideze relațiile profesionale

Horoscopul zilei de 20 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Pluto, planeta transformărilor profunde, intră astăzi într-o opoziție cu Soarele din zodia Rac. La nivel interior putem avea parte de emoții intense sau de situații cu impact emoțional puternic. Atenție la orgoliile prea mari!

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Astăzi ai o stare de agitație interioară, dar și foarte multă energie să faci o schimbare radicală în viața ta. În partea a doua a zilei, ai tendința să-ți exprimi sentimentele mai puternic și poți strica unele relații dacă nu ai grijă.

Horoscop zilnic Taur

Astăzi, s-ar putea ca unele evenimente, care au loc în familie să te răscolească și să-ți aducă o stare de tensiune și de teamă, pentru că nu ai o soluție la o problemă apărută. Totuși, primești suportul de care ai nevoie, pentru a depăși situația ivită.

Horoscop zilnic Gemeni

La îndemnul unor prieteni vei căpăta mai multă încredere să poți demara acele acțiuni pe care în mod normal le-ai evita. La serviciu intuiești soluția la o problemă și este un moment favorabil să înveți ceva nou. Proiectele pe termen mediu și lung sunt favorizate.

Horoscop zilnic Rac

Astăzi ai ocazia să-ți consolidezi relațiile din sfera profesională. Poți avea succes într-o negociere, la un interviu sau să le prezinți șefilor o idee nouă de proiect, care poate aduce sume importante de bani în firma în care lucrezi, dar și-n conturile tale.

Horoscop zilnic Leu

Astăzi traversezi o zi în care îți exprimi emoțiile cu o mai mare putere. Te preocupă casa și viața de familie și îți poți redefini ideea de intimitate a căminului. Din punct de vedere al credințelor și principiilor de viață s-ar putea să ai niște revelații și să vezi și dintr-o altă perspectivă un context profesional.

Horoscop zilnic Fecioară

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru situația financiară. Ești mulțumit de banii pe care îi câștigi și decizi să deschizi și un cont de economii. Și partenerul este posibil să aibă o mărire salarială sau să primească un bonus, iar surplusul de bani va ajunge în contul comun de economii.

Horoscop zilnic Balanță

În prima parte a zilei s-ar putea să primești de o ofertă profesională, care vine prin partenerul de cuplu sau printr-un colaborator. Dacă ai încredere în tine și acționezi constructiv, atunci te poți bucura de șansa primită.

Horoscop zilnic Scorpion

Dacă ai impresia că lucrurile se rezolvă ușor astăzi, te-ai înșelat, pentru că s-ar putea să ai parte de o zi dificilă la locul de muncă. Mai ales în raport cu șefii, care-ți pot face niște reproșuri, legate de activitatea profesională sau de participarea la niște cursuri de perfecționare profesională.

Horoscop zilnic Săgetător

Planul amoros este activat astăzi și contextul astral dizarmonic poate aduce unele tensiuni în raport cu partenerul de cuplu, cu persoana iubită sau în relația cu copiii, dacă ești părinte. În partea a doua a zilei, pregătește-te de evenimente bruște și neașteptate, care pot avea loc la serviciu și care să schimbe sarcinile curent sau programul de lucru.

Horoscop zilnic Capricorn

Posibil astăzi să simți un blocaj în relațiile de familie, să nu reușești să găsești căi comune de comunicare sau să te ambalezi mai mult decât este cazul. Motivele disputelor s-ar putea să fie banii, administrarea unui imobil, o tranzacție imobiliară sau o mutare.

Horoscop zilnic Vărsător

Situația la locul de muncă este puțin tensionată, mai ales în relațiile cu șefii, privind unele sarcini preluate de curând, dar și de volumul mare de muncă. În orice moment ești pregătit să ai o dicuție cu șefii, să ceri o mărire salarială sau niște beneficii, pentru orele lucrate peste program.

Horoscop zilnic Pești

Planul financiar se activează astăzi: încasezi bani sau faci cheltuieli, achiți facturi, rate și mergi la shopping. Posibil să cauți și un cadou unui prieten sau să pregătești o petrecere surpriză pentru acesta. Grupul din care faci te-a delegat pe tine, pentru că toate petrecerile organizate de tine i-au încântat pe sărbătoriți.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Scandal în familia lui Mădălin Păduran, după înmormântare. Narcisa, iubita tânărului, acuzată că a deschis...
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
Vești TRISTE despre Kate Middleton! Starea de sănătate a Prințesei de Wales nu este deloc...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Nivelurile apei din barajele din Istanbul se ridică la peste 81%! Ce spun experții despre...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
FMI a redus prognoza de creștere economică pentru România în 2024