Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2021. „Peștii” distorsionează adevărul (VIDEO)

Publicat: 20/11/2021, 06:00

Horoscopul zilei de 20 noiembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

După Eclipsa de Lună din Taur de ieri, iată că astăzi alt aspect tensionat se formează pe cer. Este vorba de o cuadratură între Mercur din Scorpion și Jupiter din zodia Vărsător, aspect care ne poate aduce un conflict între rațiune și intuiție. Putem înțelege lucrurile distorsionat, avem erori de raționament și încăpățânarea ne poate face să pierdem oportunități. Nu este o zi bună să luăm decizii importante sau să facem promisiuni. Grijă la dialog și la tendința de a spune minciuni.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Azi nu ar trebui să iei decizii financiare importante și evită să iei sau să dai bani cu împrumut. S-ar putea să ți se amplifice niște frici și să nu vezi foarte clar lucrurile. Totodată, ai grijă la discuțiile despre bani și intimitate pe care le porți cu partenerul pentru că pot izbucni conflicte mai greu de gestionat, mai ales dacă dezvălui sau afli secrete.

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea să ai parte de discuții destul de tensionate cu partenerul de viață și să nu reușiți să ajungeți la o cale de mijloc, mai ales dacă vă impuneți fiecare în fața celuilalt. S-ar putea să simți nevoia unei schimbări în viața ta, dar deocamdată evită deciziile, mai ales dacă acestea privesc relațiile și cariera.

Horoscop zilnic Gemeni

Starea de sănătate nu este cea mai bună și în plus poți fi foarte irascibil și agitat și te poți certa din nimicuri cu cei din jur. Posibil ca partenerul de viață să fie primul vizat și în cuplu să izbucnească tensiuni greu de aplanat, care vor aduce schimbări. Ai grijă și la modul în care-ți desfășori activitățile zilnice pentru că poți fi neatent.

Horoscop zilnic Rac

Dialogurile cu cei dragi pot fi mai dificile astăzi și nu reușiți să ajungeți la un acord. Persoana iubită sau copiii te pot surprinde cu atitudinea lor. Totodată, ai grijă la flirturile nevinovate, mai ales cu cineva din anturaj, care pot deranja partenerul. Nu este o zi bună să te implici în jocuri de noroc și speculă financiară pentru că poți pierde bani.

Horoscop zilnic Leu

Se întrevăd tensiuni în familie și s-ar putea spune cuvinte destul de dure care să-i afecteze pe cei dragi. Posibil ca partenerul de viață să fie cauza unor conflicte sau să te cerți cu acesta din cauza treburilor casnice sau din cauza părinților.

Horoscop zilnic Fecioară

Ziua de astăzi te poate agita foaret mult și îți poate sări muștarul din nimicuri, așa că certurile cu cei din jur pot dese. Încearcă să ai grijă la cuvinte, la cum înțelegi mesajul altora, dar și la cum îl transmiți. Nu vorbi mai mult decât trebuie și nu face promisiuni mărețe pentru că s-ar putea să nu te poți ține de ele.

Horoscop zilnic Balanță

Oricâte calcule ai face astăzi, nu vei reuși să vezi prea clar situația veniturilor tale. Nu lua decizii legate de bani, nu face investiții și nici nu te implica în speculații financiare. Poți pierde mai degrabă decât să câștigi. În plus, ai grijă la tendința de a cheltui pentru a cuceri sau impresiona pe cineva.

Horoscop zilnic Scorpion

Azi va trebui să fii foarte atent la ceea ce spui pentru că ești irascibil și foarte ușor de enervat. Îți poate sări țandăra chiar și din lucruri mărunte și poți spune cuvinte dure, care să-i rănească pe cei dragi. Nu te contrazice cu familia și nu te grăbi să iei decizii importante. Raționamentul tău poate fi neclar astăzi. Nu manipula și nu minți!

Horoscop zilnic Săgetător

S-ar putea să te confrunți cu insomnii din cauza frământărilor interioare și grijilor sau din cauza unei probleme de sănătate a ta sau a cuiva drag. Se întrevăd conflicte cu partenerul și se pot spune cuvinte dureroase, mai ales dacă la mijloc este vorba de secrete. Încearcă să te relaxezi și să te odignești mai mult, mai ales că stresul este amplificat acum.

Horoscop zilnic Capricorn

Nu este deloc exclus să fii dezamăgit de un prieten, să fii mințit sau să purtați un dialog destul de dur și radical. Este de preferat să eviți să dai bani prietenilor sau să cheltui prea mult pe ieșirile cu cei din anturaj. Totodată, nu face promisiuni mărețe și nu investi și nu lua decizii importante în legătură cu un proiect în care ești implicat.

Horoscop zilnic Vărsător

Ziua aceasta poate aduce tensiuni cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta. Poate fi vorba și de stres din cauza faptului că nu știi pe ce direcție să continui în carieră sau poate fi vorba de tensiuni cu partenerul pe tema statutului relației voastre. Mai multă grijă și la tendința de a cheltui în exces pe lucruri de care nu ai nevoie cu adevărat.

Horoscop zilnic Pești

Ai grijă la visele cu ochii deschiși. Nu te entuziasma de un conetxt fără să ai toate datele problemei. Pe de altă parte, credințele tale pot fi zdruncinate de o situație ascunsă, secretă sau de cineva din trecut. Și în cuplu pot să apară tensiuni din cauza unor minciuni sau adevăruri spuse pe jumătate. Nu te grăbi să iei decizii importante acum.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani