VIDEO | Horoscopul zilei de 22 iulie 2022. Soarele intră în zodia Leu

Horoscopul zilei de 22 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Soarele intră în zodia Leu. Sentimentele noastre vor fi mai intense, iar orgoliul poate fi rănit mai ușor. Urmează o perioadă de o lună de zile, în care putem străluci, suntem dornici de aventuri romantice și de petrecerea timpului în mod plăcut. Atenție la orgoliu, care poate fi rănit mai ușor!

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cu Soarele în tranzit prin sectorul iubirii, fericirii, aventurilor romantice, flirtului, creativății și activităților de relaxare, urmează o perioadă favorabilă vacanțelor, petrecerii timpului cu persoanele dragi, cu partenerul de cuplu. Totodată, dacă ești singur, s-ar putea să cucerești pe cineva, să te îndrăgostești, să vrei să simți pasiune.

Horoscop zilnic Taur

Începând de astăzi beneficiezi de intrarea Soarelui în sectorul vieții de familie, căminului, patrimoniului și părinților. Posibil să începi o renovare, să te intereseze să faci niște schimbări în spațiul de locuit. Totodată, vei prelua unele responsabilități familiale, vei avea grijă de cei dragi și îți vei rezerva mai mult timp pentru acestia.

Horoscop zilnic Gemeni

Începând de astăzi ești mult mai comunicativ și deschis exprimării sentimentelor, faci declarații sau înveți lucruri noi într-un domeniu de interes pentru tine. Dacă ai de susținut interviuri, prezentări de proiecte în fața unor comisii, vei străluci și vei face impresie bună. Relațiile cu frații se pot îmbunătăți, dacă folosești constructiv energia astrului zilei și nu te lași ușor rănit din cauza orgoliului.

Horoscop zilnic Rac

Cu Soarele în tranzit prin casa banilor pe care îi câștigi din muncă sau activități extraprofesionale, vei dori suplimentarea veniturilor. Totodată, s-ar putea să faci cheltuieli și să fii tentat să-ți impresionezi partenerul cu cadouri extravagante.

Horoscop zilnic Leu

Începând de astăzi, odată cu intrarea Soarelui în zodia ta, vei simți că ai mai multă energie, optimism și îi vei molipsi și pe cei de lângă tine cu bună dispoziție. Ești dornic de afirmare și-ți poți pune în valoare calitățile de lider.

Horoscop zilnic Fecioară

Intrarea Soarelui pe casa subconștientului, izolării, trecutului și introspecției, ar putea să te ajute să te reechilibrezi din punct de vedere fizic și psihic. În ce privește starea de sănătate, s-ar putea reactiva niște afecțiuni mai vechi, să ai nevoie de mai multă odihnă. În următoarea lună te ajută implicarea în proiecte caritabile, pentru că simți nevoia să îi ajuți pe alții.

Horoscop zilnic Balanță

Intrarea Soarelui în zodia Leu îți aduce optimism și energie pentru demararea unor noi proiecte. Viața socială se animă, te întâlnești mai des cu prietenii, mergi la evenimente și-ți faci cunoștințe noi. Posibil contextul astral să te propulseze la conducerea unui proiect, să-ți formezi o echipă, să participi la o campanie umanitară.

Horoscop zilnic Scorpion

Atenție la imaginea ta în următoarea lună, când Soarele traversează casa carierei, aspirațiilor profesionale și statutului personal! Este o perioadă favorabilă afirmării, în care este recomandat să-ți folosești experiența pentru a obține o funcție, conducerea unui proiect și încrederea șefilor.

Horoscop zilnic Săgetător

Cu Soarele în tranzit pe casa călătoriilor, schimburilor de experiență profesională și principiilor, iți dorești să explorezi domenii noi, să înveți lucruri noi, pentru a putea face o schimbare în planul profesional. Totodată, ești dornic să pleci în călătorii, în aventură, să ai experiențe de neuitat.

Horoscop zilnic Capricorn

Sectorul asociat intereselor financiare, a banilor pe care îi deții împreună cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane din familie sau banii pe care îi datorezi sub formă de taxe, impozite și credite, se dinamizează odată cu intrarea Soarelui în zodia Leu. Așadar, ești determinat să-ți faci ordine în situația financiară. Și planul intim se activează și-ți dorești mai multă pasiune în cuplu.

Horoscop zilnic Vărsător

Soarele începe să tranziteze de astăzi sectorul căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale, așa că urmează o perioadă favorabilă petrecerii timpului cu partenerul de cuplu. Totodată, cauți soluții de îmbunătățire a relațiilor profesionale, să prelungești un contract sau să schimbi termenii, dacă îți dorești mărirea veniturilor.

Horoscop zilnic Pești

Cu Soarele în tranzit prin segmentul muncii, activităților zilnice și sănătății, urmează o lună de zile în care-ți vei concentra atenția pe sarcinile de serviciu. Posibil să simți o îmbunătățire a condițiilor de lucru, să ai mai multă energie și determinare, să cauți să faci o schimbare de job. Și starea de sănătate se poate îmbunătăți, grație intrării astrului zilei în zodia Leu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Copil de șase ani din Gorj, vândut în Germania pentru 8.000 de lei. Ce se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Vestea serii despre Ion Iliescu. Avocatul său a făcut anunțul
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”