VIDEO | Horoscopul zilei de 22 iunie 2022. „Capricornii” sunt romantici

Publicat: 22/06/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 22 iunie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus se pregătește să părăsească zodia sa de domiciliu, Taur,  însă nu înainte de a forma un aspect de susținere cu Pluto retrograd din Capricorn.

Acest context astrologic aduce multă pasiune, intensitate în relații, mult romantism și erotism, dar și o doză mai mare de gelozie. Totodată, ne susține și din punct de vedere financiar și putem fi recompensați pentru munca noastră.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Se întrevăd momente intime intense în cuplu și este o ocazie bună să te reconectezi cu partenerul de viață. Pe de altă parte, te poți bucura de beneficii financiare sau de imagine. Este o zi bună să ceri inclusiv o creștere salarială.

Horoscop zilnic Taur

Azi vei da dovadă de o mare putere interioară și vei reuși să faci față tuturor provocărilor care îți apar în cale. Ba chiar acestea te pot ajuta să te faci remarcat. Te bucuri de un magnetism aparte și poți atrage ușor privirile celor din jur. Dacă îți place de cineva profită și cucerește.

Horoscop zilnic Gemeni

Încearcă să eviți atracțiile față de persoane care au o latură ascunsă. Dacă ești parte a unui cuplu, profită de contextul zilei și trăiește-ți iubirea departe de ochii curioșilor. Este o zi bună și să te odihnești, să te relaxezi și să faci ceea ce îți place.

Horoscop zilnic Rac  

Nu este exclus ca o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul prietenilor să te atragă. Dacă ești parte a unui cuplu, profită de ziua aceasta pentru a reaprinde pasiunea și a alunga monotonia instalată în ultima perioadă.

Horoscop zilnic Leu

Este o zi care poate veni cu ocazii de afirmare și succes profesional. S-ar putea ca un eveniment să te aducă în față, așa că fă bine și pregătește-te să primești laude și aprecieri. La locul de muncă ești creativ.

Horoscop zilnic Fecioară

Astăzi te poți bucura de diferite contexte prin care te poți exprima, de momente în care îți expui credințele și filozofiile de viață. Ai putere de convingere, răbdare să dai explicații și să-i înveți și pe alții ceea ce știi.

Horoscop zilnic Balanță

Te bucuri de o zi foarte pasională în intimitate. Este un moment bun să te reconectezi cu partenerul. Dacă ești singur, evită relațiile ascunse și persoanele toxice. Pe de altă parte, ai ocazia să ajungi la o înțelegere cu familia.

Horoscop zilnic Scorpion

Venus se pregătește să părăsească sectorul relațiilor tale, așa că folosește-te de această zi pentru a trăi intens și pasional în cuplu. Ai grijă să nu dai naștere unor gelozii nefondate. Din punct de vedere profesional, poți face o negociere și poți semna un contract avantajos.

Horoscop zilnic Săgetător

Ai mare susținere din partea astrelor în toate activitățile profesionale. Ești creativ, dai frâu liber simțului artistic, îți exprimi talentele și asta îți va aduce aprecieri din partea celor cu care lucrezi. Poți profita pentru a cere o mărire de salariu.

Horoscop zilnic Capricorn

Venus se pregătește să iasă din sectorul iubirii tale, așa că profită de această zi pentru a face o invitație romantică sau pentru a trăi intens pasiunea în cuplu. Ești mai dornic de iubire, iar dacă ești singur ai toate șansele să cucerești persoana care îți place.

Horoscop zilnic Vărsător

Astăzi ai putea să fii mai mult pe drumuri pentru a rezolva situații ce țin de casă și familie sau, din contră, vei căuta să-ți petreci timpul liber în intimitatea căminului, în liniște. Activitățile care vizează redecorarea casei îți vor îmbunătățiți starea de spirit.

Horoscop zilnic Pești

Ai o mare putere de convingere asupra celor din jur, aspect care te poate ajuta în negocieri. Totuși, ai grijă să nu îi manipulezi pe ceilalți fără să vrei. Prietenii pot veni cu propuneri și sfaturi bune. Ascultă-i!