VIDEO | Horoscopul zilei de 23 iulie 2022. „Gemenii” surprind prin afirmații și declarații

Horoscopul zilei de 23 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Aspectul armonios care se formează astăzi între Jupiter, Marele Benefic, din zodia Berbec și Mercur, planeta comunicării, din zodia Leu susține comunicarea, cooperarea și colaborarea în relații sau în parteneriatele profesionale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Astăzi este posibil să ți se facă o propunere de a prezenta un proiect, să reprezinți firma într-un schimb de experiență. În planul sentimental, vrei să-ți impresionezi partenerul și surpriza pe care vrei să o faci, îți poate aduce decizii importante în cuplu, cum ar fi trecerea la următorul nivel al relației, o logodnă sau chiar o căsătorie.

Horoscop zilnic Taur

Astăzi faci cheltuieli mai mari, dar nu-ți pasă, pentru că ai muncit mult în ultima perioadă și îți permiți să faci niște gesturi sau cadouri persoanelor dragi, să ieși în oraș cu prietenii și să plătești consumația sau să ajuți un prieten cu o sumă de bani, fără ca acesta să-ți ceară.

Horoscop zilnic Gemeni

Astăzi te exprimi frumos dacă lucrezi în presă, PR sau vânzări. Ai toate șansele să ai inspirație în proiectele tale, să lași o impresie bună, să te remarci și să obții, cu această ocazie și o colaborare. În partea a doua a zilei, decizi împreună cu partenerul și prietenii să plecați într-o drumeție.

Horoscop zilnic Rac

S-ar putea astăzi să cheltui o sumă de bani, pentru că ai găsit o ofertă last minute și nu te poți abține să nu o cumperi. Partenerul nu va știi și păstrezi surpriza pentru atunci când veți pleca. Este greu să aranjezi totul de unul singur, dar vei reuși într-un final.

Horoscop zilnic Leu

Prietenii te surprind astăzi, iar dacă te afli deja în vacanță, se anunță o zi cu multă distracție și surprize, petreceri și chiar reîntâlniri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de mult. Posibil să puneți la cale și un proiect sau să faceți planuri privind o drumeție.

Horoscop zilnic Fecioară

Nu te afli în cea mai bună formă, însă vei face față cu brio zilei de astăzi dacă trebuie să participi la un eveniment în planul social. Totodată, te preocupă situația de la locul de muncă și este posibil să găsești soluția cum să-ți abordezi șefii.

Horoscop zilnic Balanță

Astăzi se anunță o zi în care îți sunt testate principiile și credințele, te apropii mai mult de spiritualitate și s-ar putea să reușești să înțelegi niște lucruri care se întâmplă în viața ta și de ce o schimbare ți-ar fi benefică.

Horoscop zilnic Scorpion

Astăzi te preocupă banii și administrarea lor , mai ales că ai cheltuit cam mult în ultima perioadă, iar dacă ai fost în concediu, s-ar putea să fi deja pe minus mult. Noroc cu cardurile de credit sau cu economiile pe care le ai strânse pentru astfel de situații. Și partenerul ar putea să susțină o parte dintre cheltuieli, așa că nu-ți face griji!

Horoscop zilnic Săgetător

Trigonul care se formează astăzi între Jupiter, guvernatorul tău, și Mercur, guvernatorul casei relațiilor te ajută să rezolvi unele chestiuni în relație, așa că nu este de ratat oportunitatea de a pune la cale niște planuri și lămurirea unor situații, care țin de o plecare sau de relația cu rudele, pe care le veți vizita.

Horoscop zilnic Capricorn

Deși este o zi liberă, se pare că tu vei munci, să termini niște sarcini rămase restante de ieri sau pe care nu le mai poți amâna. Posibil să primești niște sume de bani de la familie sau achiziționezi ceva pentru casă, să reamenajezi spațiul de locuit.

Horoscop zilnic Vărsător

Trigonul dintre Mercur din casa relațiilor cu Jupiter din casa comunicării vine cu rezolvări, înțelegeri, negocieri sau încheieri de contracte. S-ar putea în partea a doua a zilei să te vezi cu niște foști colegi cu care ai vrea să începi un proiect sau o activitate pe cont propriu.

Horoscop zilnic Pești

Posibil astăzi să încerci să rezolvi o chestiune familială, să ajuți pe cineva din familie cu o mutare sau reamenajarea spațiului de locuit. În partea a doua a zilei, s-ar putea să lucrezi la un proiect personal, pe care vrei să-l lansezi în toamnă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului