VIDEO | Horoscopul zilei de 23 iunie 2022. Venus intră în zodia Gemeni

Publicat: 23/06/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 23 iunie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii și a banilor, intră astăzi în zodia Gemeni, pe care o va tranzita până pe 18 iulie. În plan sentimental, vom fi mai deschiși la flirt, mai dornici de diversitate și putem fi atrași de parteneri sapiosexuali. Financiar, este o perioadă bună pentru negocieri.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cu Venus în tranzit prin Gemeni, ai ocazia să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să cunoști persoane noi cu care să legi atât prietenii, cât și relații profesionale avantajoase pentru tine. Se deschide o perioadă în care poți negocia în contract important.

Horoscop zilnic Taur

Venus, guvernatoarea ta, îți părăsește zodia, însă se va muta într-un sector financiar de unde te va sustine să-ți îmbunătățești veniturile. Folosește-ți din plin talentele și abilitățile sau renegociază salariuL sau eficientizează-ți munca astfel încât să ai timp și pentru joburi extra.

Horoscop zilnic Gemeni

Venus se mută în zodia ta și-ți aduce un sex-appeal aparte, putere de seducție, dar și o mai mare încredere în tine. Vei căuta armonia în relația cu tine și cu ceilalți, iar dacă ești singur vei fi mai dornic de flirt și aventură.

Horoscop zilnic Rac  

În perioada acestui tranzit, evită să te întorci la persoane din trecut sau să intri în relații cu persoane indisponibile emoțional. Nu este exclus ca amintirile sau un fost partener să-ți dea târcoale.

Horoscop zilnic Leu

Venus te susține să-ți reactivezi viața socială, să ieși mai des din casa și să te reconectezi cu prietenii. Nu este exclus să fii atras de persoane din anturaj, dacă ești singur. Este o perioadă bună pentru a duce la succes un proiect în care ești implicat.

Horoscop zilnic Fecioară

Venus îți activează sectorul carierei și te va susține să-ți îmbunătățești abilitățile profesionale, imaginea și să-ți atingi niște obiective. Este o perioadă bună pentru afirmarea și te poți pune în evidență grație ideilor și strategiilor de avansare pe care le ai.

Horoscop zilnic Balanță

Cu Venus în tranzit prin Gemeni nu este exclus să primești o invitație într-o călătorie și chiar să cunoști o persoană care să te atragă și care să fie de altă naționalitate. Relațiile la distanță se îmbunătățesc. Pe de altă parte, poți alege să studiezi ceva nou, să explorez noi domenii și ești mai interesat de propria ta cunoaștere.

Horoscop zilnic Scorpion

Tranzitul lui Venus prin Gemeni te susține să readuci pasiunea în cuplu, însă dacă ești singur ai grijă la tendința de a te implica în relații tabu. Pe de altă parte, poți rezolva niște situații financiare, posibil să faci niște investiții avantajoase, să obții un credit sau bun material.

Horoscop zilnic Săgetător

Venus îți activează chiar sectorul relațiilor, prin urmare viața de cuplu intră într-o etapă mai bună și comunicarea cu partenerul se va îmbunătăți. Și din punct de vedere profesional ai șanse mari să semnezi un contract de colaborare.

Horoscop zilnic Capricorn

Venus intră în sectorul muncii tale și te ajută, pe de o parte să-ți îmbunătățești comunicarea cu colegii, iar pe de altă parte, să vii cu idei bune de eficientizare a muncii. Vei observa că lucrezi cu mai multă plăcere. Dacă îți cauți un loc de muncă este o perioadă favorabilă să te angajezi.

Horoscop zilnic Vărsător

Venus îți activează chiar sectorul iubirii, așa că șansele de a-ți consolida viața sentimentală cresc în perioada următoare. Dacă ești singur, te poți aștepta ca în viața ta să intre o persoană specială. Pe de altă parte, ești mai creativ, te dedici mai mult hobby-urilor tale și ești dornic de distracție.

Horoscop zilnic Pești

Venus te susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia și să ajungi mai ușor la o cale de mijloc, la o viziune comună cu cei dragi. Pe de altă parte, vor fi nativi preocupați de reamenajarea și redecorarea locuinței.