VIDEO | Horoscopul zilei de 24 iulie 2022. „Vărsătorii” au parte de o zi plină de voie bună și aventuri

Horoscopul zilei de 24 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi este susținută comunicarea, circularea informațiilor, studiul și dialogurile. Luna în tranzit prin zodia Gemeni ne îndeamnă să vorbim mai mult, să spunem ce simțim, suntem curioși și avem tendința să facem mai multe lucruri deoadată.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Se anunță o zi cu multe deplasări și vizite la prieteni sau familie. Vorbești mult, îți place să fii în centrul atenției și să-ți impresionezi auditoriul. Totodată, vin vești și informații, care te pot ajuta în demersurile tale viitoare.

Horoscop zilnic Taur

Astăzi ești pus pe cheltuit, mai ales dacă ai încasat niște sume de bani în plus față de salariu. Te preocupă și casa, reamenajarea ei, dar și relațiile cu părinții. S-ar putea să fii tentat să ieși în oraș cu familia, să le faci membrilor familiei o invitație și să te ocupi de toată organizarea.

Horoscop zilnic Gemeni

Cu Luna în zodia ta, vei fi foarte în vervă astăzi. Vorbești mult, povestești, dai sfaturi, cauți și găsești soluții la diverse probleme. S-ar putea să apară și niște deplasări pe distanțe scurte, să iei legătura cu rudele de peste hotare. Totodată, ești interesat de acumularea unor informații noi într-un domeniu de interes, să studiezi, să citești sau chiar să scrii.

Horoscop zilnic Rac

Astăzi s-ar putea să ai intuiție într-o chestiune financiară sau să găsești soluția returnării unei datorii. Dacă intenționezi să achiziționezi un bun de o valoare mai mare, cum ar fi o casă sau o mașină, recomandarea astrelor este să-ți analizezi foarte bine situația financiară, să fii sigur că poți susține toate cheltuielile pe termen lung.

Horoscop zilnic Leu

Luna îți traversează astăzi casa prietenilor și dacă nu dai curs unei invitații de a ieși în oraș, sigur stai la telefon cu toate lumea cu care nu ai mai vorbit de mult. În partea a doua a zilei, este posibil să faci niște achiziții online. Îți comanzi cărți sau niște cursuri, pentru că vrei să studiezi ceva nou.

Horoscop zilnic Fecioară

Astăzi ești activ în sfera socială: ieși la evenimente, concerte, iei masa în oraș cu prietenii sau te întâlnești cu cineva care vine din străinătate. Se anunță o zi în care te vei simți bine în compania prietenilor și decizi să ieși mai des, pentru că-ți face bine să socializezi.

Horoscop zilnic Balanță

Experiența profesională te salvează astăzi dintr-o situație limită care are loc la serviciu. Dacă decizi să schimbi domeniul de activitate, este posibil să începi niște cursuri de perfecționare. Ai o poftă de cunoaștere și de a învăța lucruri noi, așa că faci tot posibilul să mai începi o formă de școlarizare.

Horoscop zilnic Scorpion

Banii intră astăzi în vizorul tău și administrarea lor cât mai eficientă. Și planul sentimental, intim ar putea să te preocupe și să ai niște discuții cu persoana iubită pe teme mai sensibile sau pe care vrei să le abordezi de mult, dar nu aveai ocazia să deschizi discuția.

Horoscop zilnic Săgetător

Sectorul relațiilor este activat astăzi, odată cu tranzitul Lunii prin zodia Gemeni, iar Mercur se află în zodia Leu, ocazie numai bună pentru a discuta cu persoana iubită de planurile pe care le aveți în perioada următoare, de concediu, de metode noi de relaxare și a petrece timpul vara aceasta.

Horoscop zilnic Capricorn

Deși este o zi de weekend, gândurile tale se îndreaptă spre serviciu și spre cum să rezolvi o situație apărută în relația cu unii dintre colegi. Pentru că șefii fac diferențe între tine și alți colegi și-ți acordă doar ție merite și celorlalți nu, simți nevoia să le dai un telefon să lămurești o situație, pentru a nu apărea tensiuni între voi.

Horoscop zilnic Vărsător

Astăzi se anunță o zi cu multă distracție și voie bună, activități creative și aventuri. S-ar putea să-ți organizezi grupul de prieteni și să plecați împreună în afara orașului, la picnic,  grătar, pescuit sau pur și simplu să stați la aer.

Horoscop zilnic Pești

Sectorul vieții de familie este activat astăzi de tranzitul Lunii prin zodia Gemeni și pot avea loc discuții despre cum să procedați într-o situație, care a apărut de curând cu părinții, cu un imobil sau o tranzacție imobiliară.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Cancer pancreatic! Diagnostic năucitor pentru Leonard Miron
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Nouă eliminare la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor rămâne din nou fără un membru
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului