VIDEO | Horoscopul zilei de 26 mai 2022. „Vărsătorii” reactivează temeri din copilărie

Publicat: 26/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 26 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Mercur retrograd din Taur și Pluto retrograd din Capricorn, formează astăzi un trigon care ne va oferi putere mentală astfel încât să fim sinceri cu noi și să recunoaștem unde am greșit. Astfel, ne putem corecta greșelile și putem depăși niște pierderi, mai ales de natură financiară.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai șanse mari să obții o renegociere salarială, dar pentru asta trebuie să apelezi la diplomație și mai ales la răbdare. Nu te aștepta ca lucrurile să se întâmple imediat. Pe de altă parte, este o zi bună să descoperi din ce cauză rămâi fără bani și cum îți poți reorganiza finanțele astfel încât să faci și economii.

Horoscop zilnic Taur

Mercur se află în zodia ta și s-ar putea, dat fiind că este retrograd, să-ți aducă o lipsă de încredere în propria ta persoană și în raționamentul tău. Aspectul pe care îl face cu Pluto te poate ajuta să descoperi cauza ascunsă a acestei situații. Cel mai probabil, este nevoie să-ți schimbi niște principii și mentalitati.

Horoscop zilnic Gemeni

Încearcă să-ți asculți mai mult intuiția și să dai crezare coincidențelor și senzațiilor de déjà-vu pe care le poți trăi astăzi. Pot fi, de fapt, mesaje subtile de la Univers. Pe de altă parte, este foarte probabil să iasă la suprafață niște secrete și să-ți tulbure liniștea interioară.

Horoscop zilnic Rac

Poți relua niște teme de discuție în cuplu sau cu prietenii și poți lămuri niște aspecte care au creat animozități. Te bucuri de susținerea partenerului și împreună puteți reanaliza un proiect sau niște planuri de viitor.

Horoscop zilnic Leu

S-ar putea să nu te concentrezi prea bine pe ceea ce ai de făcut la locul de muncă, însă nu este cazul să dai vina pe tine. S-ar putea să fii mai obosit ca de obicei. Pe de altă parte, încearcă să-ți reorganizezi programul pentru a evita aceste frustrări profesionale.

Horoscop zilnic Fecioară

Contextul astrologic al zilei îți poate oferi niște idei și soluții cu ajutorul cărora să-ți rezolvi niște probleme profesionale. Poți reuși să finalizezi sarcini și proiecte mai vechi care ți-au dat bătăi de cap.

Horoscop zilnic Balanță

Ai grijă la discuțiile pe care le porți cu familia. S-ar putea să readuci în discuție subiecte mai vechi, delicate, care să creeze tensiuni între tine și cei dragi. Unii nativi pot scoate la suprafață răni emoționale care nu s-au vindecat.

Horoscop zilnic Scorpion

Mercur se află în sectorul relațiilor tale, iar aspectul pe care îl formează cu Pluto te susține să revii asupra unor discuții cu partenerul de viață sau asupra unor decizii pe care le-ai luat în cuplu și să ajungi la un rezultat mai bun. Este o zi bună pentru renegocieri profesionale.

Horoscop zilnic Săgetător

S-ar putea să nu te concentrezi prea bine pe ceea ce ai de făcut la locul de muncă și din cauza asta să ai parte de neînțelegeri cu colegii. Unii nativi pot dezvolta frustrări din cauza faptului că nu sunt apreciați pentru efortul depus.

Horoscop zilnic Capricorn

Contextul astrologic al zilei îți cere să reevaluezi o situație din viața sentimentală. Poate fi vorba de reluarea unor discuții cu persoana iubită sau cu copiii care au creat neînțelegeri până acum. Pe de altă parte, dacă nu te simți fericit, de vină s-ar putea să fie chiar lipsa timpului petrecut cu cei dragi.

Horoscop zilnic Vărsător

În familie s-ar putea să dezgropi niște secrete sau să readuci în prezent situații din trecut și traume emoționale pe care le credeai vindecate. Totodată, poți reactiva niște frici mai vechi, chiar din copiărie, și nu este exclus să te confrunți cu frustrări interioare greu de ascuns.

Horoscop zilnic Pești

Este o zi bună să reiei niște dialoguri cu prietenii sau cu asociații. Poți obține niște răspunsuri și clarificări și astfel poți da o altă conotație unei situații de viață trăite. Reevaluează-ți implicarea în anumite proiecte și reorganizează-ți planurile de viitor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Exclusiv: Anghel Damian n-o scapă din ochi pe Theo Rose. Iubitul vedetei a păzit-o la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Aaron Taylor-Johnson, a fi sau a nu fi noul James Bond?