VIDEO | Horoscopul zilei de 27 februarie 2022. „Vărsătorii” sunt nervoși și agitați

Publicat: 27/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 27 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna își va continua și astăzi tranzitul prin Capricorn și se va întâlni aici cu Pluto și cu conjuncția Venus-Marte, pe care o va amplifica.

S-ar putea să avem parte de unele situații riscante și tensionate dacă vrem să ne atingem un scop.

Totodată, Luna va forma aspecte favorabile cu Neptun din Pești, semn că romantismul, senzualitatea, dar și creativitatea și empatia sunt la cote înalte.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Ai parte și de momente bune, dar și de momente frustrante. Te poți îndrepta către scopul tău, poți ajunge în față dacă asta îți dorești, însă s-ar putea să fii nevoit să faci și unele compromisuri pentru asta care să nu-ți fie delov pe plac. În unele cazuri poate fi vorba de o cerere în căsătorie, iar în altele de primirea unui premiu.

Horoscop zilnic Taur

O serie de convingeri pe care le ai, de principii pot fi acum puse la încercare în urma unor evenimente. Poate vrei să înveți pe alții ceea ce știi sau, dornic de explorare, vei dori să faci o călătorie. S-ar putea ca niște planuri pe care ți le-au făcut acum să se concretizeze, însă să fii nevoit să iei decizii radicale pentru asta.

Horoscop zilnic Gemeni

Îți recâștigi puterea în fața partenerului și asta te ajută să iei o decizie vizavi de relație. Va fi o decizie radicală, fără loc de compromis. S-ar putea să fii nevoit de ceilalți să acționezi la risc într-un context financiar, deci ai grijă.

Horoscop zilnic Rac

Luna rece și astăzi prin sectorul relațiilor tale și dacă totul este liniștit în cuplu, azi s-ar putea precipita lucrurile mai mult. Totuși, lasă pasiunea să se reaprindă și redescoperă-ți partenerul. Făceți-vă strategii împreună de viitor. În alte cazuri, se pot încheia relații.

Horoscop zilnic Leu

Încep să apară rezultatele muncii tale, însă ai grijă să nu te epuizezi vrând să fie totul gata. Simți că efortul depus în ultima perioadă nu a fost în zadar, dar dacă nu ai grijă de sănătatea ta, s-ar putea să pierzi pe o parte ce ai câștigat pe alta. Energie ai, dar folosește-o echilibrat.

Horoscop zilnic Fecioară

Ai susținerea Lunii care trece prin sectorul tău afectiv să te bucuri de viață și de micile sale plăceri. Flirtezi, ieși cu persoana iubită la o cină romantică sau te distrezi cu copiii. Este posibil să simți totul mult mai intens acum, dar nu te lăsa mânat de gelozii.

Horoscop zilnic Balanță

Deși ai nevoie să stai alături de cei dragi și să te bucuri de intimitatea casei, s-ar putea să apară și unele discvuții mai tensionate, mai ales dacă aveți de împărțit bunuri patrimoniale. Trecutul va fi privit cu îngăduință și mulți nativi pot alege să se reîntoarcă la casa părintească. Dorul de țară poate fi mai mare.

Horoscop zilnic Scorpion

Puterea de convingere pe care o ai astăzi poate acționa pe două fronturi. Fie faci o declarație de dragoste și cucereștyi, fie manipulezi și obții ce-ți dorești. Este o zi ideală pentru idile și întâlniri romantice sau plimbări la ceas de seară alături de partener.

Horoscop zilnic Săgetător

S-ar putea să fii mai cheltuitor astăzi și să nu conștientizezi că mai ai și alte plăți urgente de făcut. Deși situația financiare pare să se redreseze, s-ar putea să fii nemulțumit când vei realiza că ai ajuns la fundul sacului. Nu risca să faci investiții prea mari.

Horoscop zilnic Capricorn

Luna trece și azi prin zodia ta și dincolo de energia adusă, îți poate aduce și o stare de agitație mai mare. Te poți face plăcut prin modul în care comunici cu alții. Pe de altă parte, s-ar putea să fii forțat de diferite situații să iei niște decizii radicale în legătură cu viața ta personală.

Horoscop zilnic Vărsător

Încearcă să nu te lași compleșit de gânduri, temeri și frământări pentru că devii irascibil și agitat. Ai tendința de a te izola și asta te poate ajuta să te odihnești mai mult. Poți avea conștientizări puternice care să te ajute să lași în spate niște frici, mai ales teama de a fi singur sau de a fi părăsit.

Horoscop zilnic Pești

Prietenii îți sunt aproape, se oferă să te ajute, dar s-ar putea să fii deranjat de impunerile și pretențiile acestora. Poți cunoaște persoane care se vor dovedi de ajutor în viitor și niște planuri pot prinde cvontur acum, dar s-ar putea să-ți asumi niște riscuri cam mari.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…