VIDEO | Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 15 februarie 2022. „Capricornii” se bucură de un farmec aparte

Publicat: 15/02/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 15 februarie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Marte și Venus din zodia Capricorn formează o conjuncție destul de rară și favorabilă care se va resimți până în luna martie.

Principiul masculin și planeta pasiunii și principiul feminin și planeta iubirii se unesc sub energia pragmatică a Capricornului.

Această configurație astrologică aduce responsabilitate sentimentală și maturitate afectivă, dar și succes financiar și realizări profesionale.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Conjuncția Venus-Marte se formează în sectorul carierei tale și te susține să te afirmi, să-ți atingi aspirațiile și să te bucuri de succes, aspect care, implicit, îți poate aduce o creștere a veniturilor. În cuplu, se pun bazele unui viitor comun, poți oficializa o relație, iar dacă ești singur poți începe o poveste de iubire matură și de lungă durată.

Horoscop zilnic Taur

Conjuncția Venus-Marte te poate ajuta să-ți stabilizezi principiile sentimentale și să construiești noi convingeri și mentalități care să te ajute să-și consolidezi relația pe viitor. Totodată, poți înțelege rostul unor experiențe trăite. Poți fi atras de persoane mature, înțelepte și chiar de altă naționalitate. Nativii care încep o poveste nouă vor porni de la cu totul alte premise decât cele de până acum.

Horoscop zilnic Gemeni

Din punct de vedere financiar, conjuncția te poate ajuta să obții un credit, să faci o investiție, să intri în posesia unui bun material sau să rezolvi un partaj. Pe de altă parte, în cuplu poți alunga monotonia instalată sau poți lămuri situații ce țin de trădări și infidelități, de vicii ale partenerului. Poți ieși dintr-un context toxic de dependență emoțională. Cei care pierd ceva în această perioadă se pot regenera destul de ușor. Ai grijă la pasiunile intense care pot lua naștere acum.

Horoscop zilnic Rac

Și Venus și Marte te susțin să-ți consolidezi relația cu partenerul de viață, să-i oferi rezistență și durabilitate, chiar să o oficializezi. Dacă ești singur, ai toate șansele să începi o poveste de lungă durată. Aspectul îți este benefic și progesional și poți semna un contract.

Horoscop zilnic Leu

Ai susținerea astrelor dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă sau să-ți eficientizezi munca. Lucrezi cu spor și cu mai multă plăcere și te bucuri de aprecierile celor din echipă. Sentimental, nativii singuri pot fi atrași de un coleg. Este o perioadă bună pentru a aduce îmbunătățiri stilului de viață și sănătății.

Horoscop zilnic Fecioară

Te bucuri de întâlnirea celor două planete în sectorul afectiv, ceea ce înseamnă că te poți îndrăgosti în această perioadă. Dacă ai deja o relație, fie decizi să te iubești mai mult pe tine, fie tanalizzezi posibilitatea de a deveni părinte. Poți înflori grație unei pasiuni sau unui hobby sau poți avea succes cu un proiect creativ.

Horoscop zilnic Balanță

Conjuncția Venus-Marte te susține emoțional, să te vindeci sau să-ți recâștigi liniștea interioară. Este o perioadă bună în care-ți poți consolida poziția în fața celor dragi. Unii nativi își înfrumusețează casa sau chiar își cumpără o locuință, iar alții se mută cu partenerul.

Horoscop zilnic Scorpion

Dacă ești singur, profită de această conjuncție pentru a cunoaște pe cineva și a intra într-o nouă relație. Ai toate șansele să fie vorba de ceva serios. Dacă ești parte a unui cuplu poți purta discuții importante cu partenerul și poți lua decizii de viitor privind relația voastră. Profesional este un aspect bun pentru negocieri și semnarea contractelor.

Horoscop zilnic Săgetător

Onjuncția Venus-Marte îți aduce oportunități financiare și te susține să-ți crești veniturile. Poți primi o sumă de bani, poți face o negociere salariaă sau îți poți crește un comision. Sentimental, pot cheltui mai mult pentru a cuceri pe cineva sau pot fi atrași de o persoană cu care desfășoară activități comune.

Horoscop zilnic Capricorn

Ești gazda acestei remarcabile conjuncții și te vei bucura nu doar de energie și chef de viață, ci și de un farmec aparte. Poți cuceri mai ușor și poți să te pui mai mult în valoare, să te iubești și apreciezi mai mult pe tine. Încrederea de sine se conturează acum și poți să-ți exprimi sentimentele cu mai mult patos ca niciodată.

Horoscop zilnic Vărsător

Ai susținerea astrelor să lași în spate situații toxice, relații bolnăvicioase, frici și neîncrederi, chiar și stări de anxietate. Este o perioadă de vindecare sufletească și poți profita de această conjuncție pentru a depăși trecutul.

Horoscop zilnic Pești

Profită de conjuncția Venus-Marte din Cparicorn pentru a conduce la succes un proiect. Prietenii te ajută și te bucuri de aprecieri și popularitate. Sentimental, cei singuri se pot îndrăgosti de o persoană din anturaj sau cunoscută în mediul online.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul…

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului