VIDEO | Horoscopul zilei de 27 iulie 2022. Capacitate de concentrare slabă pentru „Gemeni”

Horoscopul zilei de 27 iulie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect tensionat, careul dintre Mercur, planeta comunicării, din zodia Leu și Uranus, planeta neprevăzutului, din zodia Taur.

Acest context aduce conflicte, stres și agitație mentală, și ar fi de preferat să nu luăm decizii acum. Totodată, poate veni cu vești neașteptate care să ne schimbe planurile.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Careul Mercur-Uranus care se formează astăzi îți poate da viața sentimentală peste cap. Nu lua decizii importante și evită să te cerți cu persoana iubită, pentru că se pot spune lucruri care să schimbe cursul relației!

Horoscop zilnic Taur

Dacă astăzi ai în plan să te ocupi de acte ce vizează casa sau bunuri patrimoniale, ține cont că poți întâmpina unele surprize neplăcute. Apar nemulțumiri legate de bani. Sunt de evitat deciziile financiare.

Horoscop zilnic Gemeni

Ai grijă la cum comunici astăzi pentru că poți transmite și interpreta eronat mesajele și poți da naștere gratuit conflictelor. Careul dintre Mercur, guvernatorul tău, și Uranus din zodia Taur îți aduce o stare de agitație mentală, ești mai irascibil și obosit mental.

Horoscop zilnic Rac

Astăzi se întrevăd discuții tensionate pe tema banilor și nu este exclus să primești o veste financiară care să-ți dea planurile peste cap. Evită să iei decizii importante în legătură cu finanțele tale!

Horoscop zilnic Leu

Careul dintre Mercur din zodia ta și Uranus din zodia Taur poate duce tensiunile în cuplu la apogeu și se pot arunca cuvinte dure, care să schimbe un context relațional. Evită să iei decizii importante acum legate de partener!

Horoscop zilnic Fecioară

Astăzi nu este exclus să primești vești neașteptate despre starea de sănătate a cuiva apropiat. Totodată, cum Mercur este guvernatorul tău, este posibil să fii foarte neliniștit, agitat și irascibil și să te confrunți cu insomnii.

Horoscop zilnic Balanță

Astăzi te poți lua la ceartă cu prietenii din diferite motive. Posibil să ți se dea niște planuri peste cap sau să înțelegi eronat un mesaj de-al lor. Bine ar fi să nu pleci urechea la bârfe sau la informații neverificate!

Horoscop zilnic Scorpion

Careul care se formează astăzi între Mercur și Uranus are impact puternic asupra carierei tale și poate aduce vești neașteptate, tensiuni cu superiorii și mult stres. Evită să iei decizii radicale, cum ar fi o demisie!

Horoscop zilnic Săgetător

Dacă ți-ai planificat o călătorie, ține cont că lucrurile se pot schimba brusc și să apară evenimente neașteptate. Careul dintre Mercur și Uranus poate aduce răsturnări de situație, așa că ar fi recomandat să ai un plan de rezervă.

Horoscop zilnic Capricorn

Careul dintre Mercur și Uranus care se formează astăzi scoate la suprafață multe dedesupturi ale relației în care te afli. Partenerul ar putea afla unele infidelități ale tale și de aici să se iște o ceartă pe cinste.

Horoscop zilnic Vărsător

Careul dintre Mercur și Uranus care se formează astăzi are impact direct asupra vieții de cuplu. Poate aduce tensiuni cu partenerul de viață și discuții pe teme neașteptate. Posibil ca în unele cazuri să discutați chiar și despre despărțire. Evită să iei decizii importante acum!

Horoscop zilnic Pești

Careul dintre Mercur din casa muncii și Uranus din casa comunicării poate aduce vești profesionale neașteptate și decizii care să te ia prin surprindere, posibil legate de program, sarcinile curente și activități.