VIDEO | Horoscopul zilei de 27 mai 2022. „Balanțele” pot avea conflicte în cuplu

Publicat: 27/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 27 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează un aspect tensionat între Venus din zodia Berbec și Pluto retrograd din Capricorn. Acest context aduce lupte de putere în relații, gelozii și tendințe manipulatoare.

S-ar putea ca sentimentele noastre să fie testate și autenticitatea unei relații să fie pusă la îndoială.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea ca astazi să ai parte de certuri în cuplu și nu este exclus ca acestea să pornească de la gelozie, suspiciuni și atitudini impunătoare ale partenerului. Ai grijă la cum îți manifești impulsivitatea, pentru că poți strica inclusiv relațiile profesionale.

Horoscop zilnic Taur

S-ar putea să te lași copleșit de amintiri și trecutul să revină în viața ta sub diferite forme. Frământările și neliniștile pot pune stăpânire pe tine și te poți confrunta cu insomnii. Pe de altă parte, te poți simți lipsit de energie și ar fi ideal să stai mai retras pentru că poți fi destul de ușor rănit de cei din jur

Horoscop zilnic Gemeni

S-ar putea ca astăzi să dezvolți niște sentimente de neîncredere în partener sau să fii nesigur pe propriile tale sentimente. Pe de o parte, poți deveni gelos și posesiv, iar pe de altă parte, se poate activa dorința de a încheia o relație toxică.

Horoscop zilnic Rac

Ai grijă la modul în care îți manifești autoritatea pentru că șansele de a da naștere unui conflict cu partenerul sunt foarte mari. Nu te impune, pentru că nu vei avea nimic de câștigat, ba mai mult, s-ar putea ca partenerul să-ți ceară o pauză. Pe de altă parte, ai grijă și la conflictele cu superiorii.

Horoscop zilnic Leu

Se întrevăd conflicte la locul de muncă din cauza faptului că vrei ca totu să iasă că tine. Ai tendința de a-ți impune punctul de vedere și opiniile în fața colegilor. Pe de altă parte, vei fi de neclintit dacă trebuie să susții adevărul în fața cuiva.

Horoscop zilnic Fecioară

Azi ai tendința de a-ți controla partenerul și de a-i impune acestuia ce să simtă și ce să facă. S-ar putea ca această atitudine autoritară să vină în urma unor frici care ți se reactivează și pe care nu le poți controla conștient.

Horoscop zilnic Balanță

Venus este în sectorul relațiilor tale și s-ar putea să ai parte de conflicte majore in cuplu, mai ales dacă ți se impun atitudini din partea partenerului. S-ar putea ca unele relații să se încheie. Pe de altă parte, și colaborările profesionale pot avea de suferit.

Horoscop zilnic Scorpion

Ai tendința de a te impune mult prea vehement în relația de cuplu și nu este exclus ca reproșurile pe care le faci acum să conducă la conflicte majore. S-ar putea ca partenerul să-ți ceară o pauză. Fii mai atent la modul în care comunici și nu lăsa niște traume nevindecate să-ți afecteze actuala relație.

Horoscop zilnic Săgetător

S-ar putea să apară niște nemulțumiri sentimentale și, dacă nu te simți apreciat de partener, poți fi dispus să închei o relație aflată la început. Pe de altă parte, s-ar putea să nu fii siguri pe sentimentele tale sau ale partenerului.

Horoscop zilnic Capricorn

Azi simți nevoia să stai mai mult singur și să te retragi în intimitatea căminului. S-ar putea să te macine niște amintiri legate de familie sau să te confrunți cu niște traume emoționale nevindecate. În unele cazuri, conflictele cu familia pot degenera.

Horoscop zilnic Vărsător

Ai grijă la tendința de a dezgropa trecutul și de a scoate la suprafață traume sentimentale nevindecate. Venus este în sectorul comunicării tale și te poate face foarte acid în dialog și radical în negocieri. Ești mai irascibil decât de obicei și poți da naștere ușor conflictelor.

Horoscop zilnic Pești

Cum Venus este în sectorul tău financiar, nu este cel mai bun moment să dai bani cu împrumut și nici să îți asumi riscuri legate de bani. Ai grijă la cheltuieli și la tendința de infidelitate. Unii nativi pot realiza că relația lor este bazată pe alte interese decât iubirea.