Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 mai 2022. Venus intră în zodia Berbec

Publicat: 02/05/2022, 06:00

Horoscopul zilei de 2 mai 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Venus, planeta iubirii și a banilor, va intra în zodia Berbec pe care o va tranzita până pe 28 mai. În perioada acestui tranzit vom fi mult mai pasionali, mai îndrăzneți și mai curajoși în exprimarea sentimentelor. De asemenea, vom fi mai direcți în a cuceri pe cine ne place, mai ales că tendința este de a flirta și a ne juca cât mai mult. Din punct de vedere financiar, acest tranzit ne va stimula la cheltuieli impulsive.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Venus este planeta care-ți guvernează relațiile și în perioada următoare vei fi mult mai determinat să cucerești, dacă ești singur, sau să-ți reîmprospătezi viața de cuplu. Este o perioadă bună să te dedici activităților în doi alături de partener și să alungați monotonia din cuplu. Unii nativi pot face schimbări de look.

Horoscop zilnic Taur

Venus este guvernatoarea ta și nu este exclus ca în perioada următoare să reiei dialogul cu o persoană din trecut, poate chiar cu un fost partener. Este o perioadă bună în care poți să te ocupi de îmbunătățirea stării de sănătate, inclusiv să vindeci o rană sentimentală.

Horoscop zilnic Gemeni

Venus în Berbec îți aduce ocazia să-ți crești cercul de prieteni, să cunoști persoane noi, să-ți îmbunătățești relațiile cu prietenii actuali. Cei singuri pot fi atrași și pot flirta cu cineva din anturaj. Profesional, îți aduce ocazia să ajungi la succes cu niște proiecte.

Horoscop zilnic Rac

Venus în Berbec îți activează sectorul carierei, acolo unde va intra și Jupiter, și astfel vei avea ocazia în perioada următoare să te afirmi cu mai mult curaj, să-ți fie apreciate meritele și mai ales să-ți îmbunătățești imaginea și să-ți atingi obiectivele.

Horoscop zilnic Leu

Cu Venus în Berbec îți poți îmbunătăți cunoștințele, poți aprofunda ceea ce ai învățat astfel că poți obține o diplomă, poți învăța mai ușor o limbă străină. Unii nativi pot pleca într-o călătorie. Totodată, cei singuri pot fi atrași de un partener de la distanță sau de un mentor.

Horoscop zilnic Fecioară

Venus în Berbec va contribui esențial la reaprinderea pasiunii în cuplu și la alungarea monotoniei. Cei singuri vor fi mai dornici de flirt și aventură, însă relațiile secrete sunt de evitat. Totodată, poți obține niște beneficii materiale, un credit, o finanțare sau poate returnezi o datorie.

Horoscop zilnic Balanță

Ai toate motivele să te bucuri de intrarea lui Venus în zodia Berbec pentru că îți activează sectorul relațiilor. Urmează o perioadă în care șansele de a-ți îmbunătăți relațiile cu cei din jur cresc, în special fiind vorba de relația cu partenerul de viață. Cei singuri pot fi mai dornici de a începe noi relații, iar profesional poți semna noi contracte.

Horoscop zilnic Scorpion

Cu Venus în Berbec este o perioadă bună să-ți îmbunătățești o situație profesională. Ești mai eficient și creativ la locul de muncă și vei reuși să-ți îmbunătățești inclusiv starea de sănătate. Cum Venus este guvernatoarea relațiilor tale, nu este exclus ca în perioada aceasta unii nativi să fie mai atrași de cineva de la locul de muncă.

Horoscop zilnic Săgetător

Venus va intra în sectorul iubirii și-ți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești viața sentimentală, dar și relația cu copiii. Ești mai cuceritor și jucăuș ca niciodată. Cei singuri flirtează mai mult și sunt șanse mari de o nouă poveste de dragoste, însă posibil să nu fie de lungă durată.

Horoscop zilnic Capricorn

Venus în Berbec te ajută să te ocupi cu mai mult spor de niște activități casnice, dar și să te apropii mai mult de familie. Este un tranzit favorabil celor care vor să-și ia un credit imobiliar, mai ales că aici va intra și Jupiter în curând.

Horoscop zilnic Vărsător

Venus în Berbec te va susține în toate acțiunile care vizează comunicarea, negocierile, chiar și comerțul. Faci față cu biine ședințelor, examenelor și asimilezi informații mai ușor. Vei observa că pofta de a iei din casă, de a face plimbări mai dese și excursii va crește acum.

Horoscop zilnic Pești

Venus în Berbec îți activează sectorul financiar, acolo unde va intra în curând și Jupiter, așa că șansele tale de a-ți îmbunătăți veniturile cresc considerabil. Vor fi nativi care își vor pune în valoarea mai mult atlenetele și vor căuta să le monetizeze. Grijă, în schimb, la cheltuielile impulsive!

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cât de sănătos este, de fapt, pateul vegetal! Ce aditivi conține și cât de periculos...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
S-a schimbat legea pentru acești români. Cine stă la altă adresă riscă amenzi
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu