Horoscopul zilei de 9 decembrie 2021. „Vărsătorii” sunt inventivi și plini de surprize (VIDEO)

Publicat: 09/12/2021, 06:00
Actualizat: 09/12/2021, 23:10

Horoscopul zilei de 9 decembrie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna traversează astăzi zodia Vărsător în cea mai mare parte a zilei și ne stimulează curiozitatea, dar și nevoie de libertate și independență. Putem deveni mai conflictuali dacă suntem restricționați într-o formă sau alta.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

S-ar putea să fii și astăzi destul de agitat, așa că evită să te stresezi suplimentar și să intri în conflicte cu cei din jur. Posibil să ai parte de discuții neașteptate cu prietenii sau să primești vești care să te uimească despre cineva din anturaj sau despre o situație financiară.

Horoscop zilnic Taur

Discuțiile cu superiorii te pot lua pe nepregătite sau pot fi destul de tensionate. S-ar putea să apară fel și fel de evenimente profesionale care să te uimească și să-ți dea planurile peste cap. Ai mai multă grijă la imaginea ta și la strategiile prin care vrei să-ți atingi niște obiective.

Horoscop zilnic Gemeni

Și astăzi se poate duce o luptă între dreptatea ta și dreptatea celorlalți, între viziunea ta și a altora. S-ar putea să primești vești surprinzătoare din străinătate sau legate de partener, fie de partenerul de viață, fie de partenerii de afaceri. Unii nativi pot avea parte de discuții șocante în cuplu.

Horoscop zilnic Rac

Ai grijă și astăzi la tendința de a fi prea gelos și suspicios. Nu exagera și fii atent la acțiunile financiare. S-ar putea să fii luat pe nepregătite de o situație ce are legătură cu viața intimă sau banii. Posibile vești neașteptate, răspunsuri pe care le primești de la instituții ale statului.

Horoscop zilnic Leu

Se întrevede o zi tensionată în cuplu sau într-un context profesional care implică niște colaboratori. Posibile discuții în cuplu care să te surprindă sau poate ai parte de negocieri neprevăzute. Simți că partenerul are nevoie de o schimbare.

Horoscop zilnic Fecioară

Se întrevede o zi destul de tensionată la locul de muncă și cel mai probabil vin situații neprevăzute, schimbări bruște de program sau de activități. Tot contextul te poate agita și vei simți o mai mare nevoie de odihnă. Discuțiile cu colegii sunt tensionate și surprinzătoare.

Horoscop zilnic Balanță

S-ar putea să fii destul de indecis în privința unei situații sentimentale, mai ales dacă relația ta este la început. Posibil ca un dialog cu persoana iubită să te șocheze sau să te ia pe nepregătite. De asemenea, și veștile care vin din partea copiilor te pot uimi.

Horoscop zilnic Scorpion

Discuțiile cu familia, dincolo de faptul că sunt ciudate și au un aer de neprevăzut, sunt și tensionate. Unii nativi pot să aibă parte de vești neașteptate, care să-i uimească, despre cineva din familie. Este foarte probabil ca și în locuință să se petreacă evenimente neprevăzute care să îți dea programul peste cap.

Horoscop zilnic Săgetător

Poți demasca niște minciuni sau poți afla niște vești care să te șocheze. Discuțiile cu cei din jur au un aer de surpriză, de neprevăzut și te pot lua pe nepregătite. Unii nativi pot fi surprinși și de deciziile celor din jur. Ai mai multă grojă la deplasări!

Horoscop zilnic Capricorn

S-ar putea să ai parte de cheltuieli neplanificate care să-ți destabilizeze bugetul. Pe de altă parte, s-ar putea să afli niște vești financiare care să te surprindă și să nu-ți fie deloc pe plac. Dacă este vorba de salarizare, comisionare s-ar putea ca informațiile să fie de-a dreptul destabilizatoare.

Horoscop zilnic Vărsător

Azi nu planifica prea multe pentru că poți avea parte de surprize și răsturnări de situație. Ți se dau planurile peste cap, însă și discuțiile cu ceilalți pot avea o notă de uimire. Luna te susține să ai o stare bună emoțională, să faci față provocărilor și să ai idei ingenioase, revoluționare și să fii inventiv.

Horoscop zilnic Pești

S-ar putea să treci și astăzi prin stări interioare agitate, să fii mai irascibil și chiar să te confrunți cu insomnii. Posibil, de asemenea, să nu te simți în apele tale din cauza unei decizii pe care trebuie să o iei și nu te simți încă pregătit. Intuiția va funcționa destul de bine, așa că ascultă-ți mai mult vocea interioară. O nouă perspectivă se poate edschide în fața ta.

Previziuni astrologice și sfaturile pentru toate zodiile pot fi urmărite, zilnic, pe canalul de YouTube al site-ului Gândul

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului