Iarnă în toată regula pe Transalpina! La Rânca ninge abundent și s-a depus strat de zăpadă! Vezi imagini superbe în Galerie FOTO și VIDEO!

Redactor:
Marius Olaru

A venit iarna în România, dar momentan doar pe Transalpina, cea mai spectaculoasă șosea montană din România. Între Rânca și Obârșia Lotrului ninge abundent și s-a depus strat de zăpadă, iar drumarii au fost chemați să intervină cu material antiderapant! Imaginile surprinse în zonă sunt absolut superbe și vorbesc de la sine despre peisajul de poveste din Gorj.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că deja a fost solicitată să facă primele intervenții din acest sezon de iarnă. Pe Transalpina, și asta nu mai e o noutate, a nins pentru prima dată abundent în România.

Primele intervenţii cu lamă şi material antiderapant din iarna 2020-2021. Se intervine cu lamă şi material antiderapant pe DN7C, Transfăgărăşan, şi DN67C, Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, pentru asigurarea condiţiilor de circulaţie în siguranţă pentru participanţii la trafic”, a anunțat CNAIR.

Ce drumuri se închid traficului de marți, 20 octombrie

Totodată, și Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov avertizează șoferii care vor să circule pe Transfăgărășan că în următoarele zile se vor intensifica precipitațiile, în zonă urmând a fi condiții specifice de iarnă.

Astfel, ținând cont de toate aceste aspecte, CNAIR le reamintește șoferilor că, începând de marți, circulația pe sectoarele de munte de pe Transfăgărășan și Transalpina va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule. Deocamdată, asta numai pe următoarele sectoare de drum:

  • DN 7C între km 104+000 (Piscu Negru) şi km 130+800 (Cabana Bâlea Cascada);
  • DN 67C – între km 34+800 (Rânca) şi km 79+200 (Curpat).

Inchide