Imagini șocante cu interlopul Fane Vancică în timp ce bate și umilește o femeie ca în Evul Mediu. Scene de o cruzime uluitoare au apărut pe rețelele de socializare (VIDEO)

Publicat: 29/08/2022, 23:59
Actualizat: 30/08/2022, 11:54

Imagini cu acte de violență domestică de o cruzime uluitoare au fost publicate pe rețelele de socializare. Interlopul Fane Vancică bate și umilește o femeie ca în Evul Mediu, în timp ce este filmat de alți indivizi care participă pasiv la evenimente. Filmarea a apărut pe TikTok.

GÂNDUL.RO menționează că publică acest video considerând că este încălcată grav demnitatea umană și cere autorităților să se autosesizeze! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

În ciuda faptului că Fane Vancică a spus în mai multe rânduri că nu vrea să mai facă scandal, în această seară au apărut imagini video cutremurătoare cu acesta. Interlopul umilește și bate cu cruzime o femeie fără apărare, despre care dezvăluie într-o postare ulterioară că este o amantă. Cel puțin la fel de halucinant sună și scuzele sale ulterioare:

„În primul rând vreau să îmi cer scuze faţa de soţia mea, de Maria. Îmi iubesc prea mult soţia, îmi iubesc prea mult copiii ca să nu îmi cer scuze.

Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare (…) Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea”, spune Fane Vancică, justificând modul în care a lovit-o cu bestialitate pe tânără.

Interlopul Fane Vancică (nepotul lui Dănuț Vancică) zis ”Fane al lui Marina”, după numele mamei (sora lui Dănuț și a lui Lică), s-a erijat în ultima perioadă ca fiind vedetă TikTok, iar rolul de infractor a trecut în plan secund.

Live-urile și postările sale de pe platforma de socializare au devenit rapid virale, acesta devenind într-un timp foarte scurt un soi de influencer al TikTok-ului din România.

Fane Vancică, filmat în timp ce comite violențe greu de descris

Acesta îi dă picioare în cap, în stomac și în spate și aruncă cu apă și gheață din frapieră pe ea, în timp ce o înjură și o pune să stea în patru labe. În timpul abuzurilor, Vancică este filmat și urmărit de mai multe persoane prezente în cameră, care nu iau nicio măsură și participă pasiv la evenimentele șocante.

În cadru îndepărtat, pe canapea, par să se afle și doi copii. Dacă se va dovedi a fi așa, minorii riscă să fie încredințați spre creștere autorităților statului, iar părinții să fie decăzuți din drepturi.

Din păcate, legislația din România spune că o astfel de acțiune nu se consideră infracțiune decât dacă victima depune plângere la Poliție. Rămâne de văzut dacă tânăra bătută și umilită de Fane Vancică va apela la autorități sau nu.

„Când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea”

Fane Vancică și-a cerut ulterior scuze față de soția sa pentru actul de violență împotriva amentei.

„Cred că şi duşmanii mei se uită la mine. Haideţi încă 700 de oameni să facem 10000 de oameni şi să vorbim. Până atunci nu spun nimic. Eu zic să daţi un share să auziţi adevărul. Vai ce urmează… nu vă daţi seama. Asta e valoarea lui Fane Văncică.

Haideţi să înceapă discuţia. În primul rând vreau să îmi cer scuze faţa de soţia mea, de Maria. Îmi iubesc prea mult soţia, îmi iubesc prea mult copiii ca să nu îmi cer scuze.

Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare, am iubit-o foarte mult pe fata asta, am respectat-o foarte mult. Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea. Am ajuns acasă şi ne-am certat. Nu ştiu dacă aţi observat că eram beat, nu luasem nici pastilele, eram vai de capul meu. Vreau să îi spun că îmi cer mii de scuze. Într-o furie de gelozie s-a întâmplat. Încă o dată îmi cer scuze faţă de Mihaela şi faţă de copiii ei”, a spus interlopul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Familia Regală a Marii Britanii, lovită de o nouă tragedie. A fost găsit mort, în...
Cum arată Adi Minune după OPERAȚIA de micșorare a stomacului. E transformat total
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Ultimele informații despre starea de sănătate a Regelui Charles. Palatul Buckingham se așteaptă la ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Decizie definitivă pentru cei cu CARDURI de ENERGIE. Legea promulgată azi, 26 aprilie, de Iohannis
Beckham vs Wahlberg în instanță. De ce au ajuns cei doi foști prieteni la război
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
(P) Cum Poți Utiliza Camera de Inspecție în Viața de Zi cu Zi?