Imagini șocante cu interlopul Fane Vancică în timp ce bate și umilește o femeie ca în Evul Mediu. Scene de o cruzime uluitoare au apărut pe rețelele de socializare (VIDEO)

Publicat: 29/08/2022, 23:59
Actualizat: 30/08/2022, 11:54

Imagini cu acte de violență domestică de o cruzime uluitoare au fost publicate pe rețelele de socializare. Interlopul Fane Vancică bate și umilește o femeie ca în Evul Mediu, în timp ce este filmat de alți indivizi care participă pasiv la evenimente. Filmarea a apărut pe TikTok.

GÂNDUL.RO menționează că publică acest video considerând că este încălcată grav demnitatea umană și cere autorităților să se autosesizeze! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

În ciuda faptului că Fane Vancică a spus în mai multe rânduri că nu vrea să mai facă scandal, în această seară au apărut imagini video cutremurătoare cu acesta. Interlopul umilește și bate cu cruzime o femeie fără apărare, despre care dezvăluie într-o postare ulterioară că este o amantă. Cel puțin la fel de halucinant sună și scuzele sale ulterioare:

„În primul rând vreau să îmi cer scuze faţa de soţia mea, de Maria. Îmi iubesc prea mult soţia, îmi iubesc prea mult copiii ca să nu îmi cer scuze.

Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare (…) Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea”, spune Fane Vancică, justificând modul în care a lovit-o cu bestialitate pe tânără.

Interlopul Fane Vancică (nepotul lui Dănuț Vancică) zis ”Fane al lui Marina”, după numele mamei (sora lui Dănuț și a lui Lică), s-a erijat în ultima perioadă ca fiind vedetă TikTok, iar rolul de infractor a trecut în plan secund.

Live-urile și postările sale de pe platforma de socializare au devenit rapid virale, acesta devenind într-un timp foarte scurt un soi de influencer al TikTok-ului din România.

Fane Vancică, filmat în timp ce comite violențe greu de descris

Acesta îi dă picioare în cap, în stomac și în spate și aruncă cu apă și gheață din frapieră pe ea, în timp ce o înjură și o pune să stea în patru labe. În timpul abuzurilor, Vancică este filmat și urmărit de mai multe persoane prezente în cameră, care nu iau nicio măsură și participă pasiv la evenimentele șocante.

În cadru îndepărtat, pe canapea, par să se afle și doi copii. Dacă se va dovedi a fi așa, minorii riscă să fie încredințați spre creștere autorităților statului, iar părinții să fie decăzuți din drepturi.

Din păcate, legislația din România spune că o astfel de acțiune nu se consideră infracțiune decât dacă victima depune plângere la Poliție. Rămâne de văzut dacă tânăra bătută și umilită de Fane Vancică va apela la autorități sau nu.

„Când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea”

Fane Vancică și-a cerut ulterior scuze față de soția sa pentru actul de violență împotriva amentei.

„Cred că şi duşmanii mei se uită la mine. Haideţi încă 700 de oameni să facem 10000 de oameni şi să vorbim. Până atunci nu spun nimic. Eu zic să daţi un share să auziţi adevărul. Vai ce urmează… nu vă daţi seama. Asta e valoarea lui Fane Văncică.

Haideţi să înceapă discuţia. În primul rând vreau să îmi cer scuze faţa de soţia mea, de Maria. Îmi iubesc prea mult soţia, îmi iubesc prea mult copiii ca să nu îmi cer scuze.

Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare, am iubit-o foarte mult pe fata asta, am respectat-o foarte mult. Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea. Am ajuns acasă şi ne-am certat. Nu ştiu dacă aţi observat că eram beat, nu luasem nici pastilele, eram vai de capul meu. Vreau să îi spun că îmi cer mii de scuze. Într-o furie de gelozie s-a întâmplat. Încă o dată îmi cer scuze faţă de Mihaela şi faţă de copiii ei”, a spus interlopul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Su-57 vs F-16: Cum se compară cel mai avansat avion de luptă al Rusiei cu...
Câștigă 200 de lei doar în câteva minute! Ciprian a dat lovitura cu o afacere...
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Alpinistul român Gabriel Tabără a murit pe Everest
Cum arată mașina viitorului de la Dacia. Mașina pare desprinsă din filmele SF
Shannen Doherty, ultima DORINȚĂ înainte de a muri. „Pe mine cancerul m-a făcut să... ”
Prima reacţie a părinţilor tânărului ucis de Vlad Pascu, după ce judecătoarea Ancuţa Popoviciu a...
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
Urmărire cu final neașteptat! Un afacerist a intrat cu un Lamborghini într-un stâlp în timp...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Trebuie să scoți mașina din viteză de câte ori oprești la semafor?
Reuters: Vladimir Putin a pus ochii pe o insulă crucială pentru NATO: ,,Scopul lui Putin...
Operațiunea de MARE RISC din Primul Război Mondial!
Ungurii devin stăpâni în Europa. Susținerea este totală pentru Viktor Orban
Splendoarea de care puțini români știu. Locul care te transpune într-o altă lume
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea....
Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme! Cântăreaţa, motivul din spatele acestei schimbări radicale: "Am...
BANCUL ZILEI. - I-am dat împrumut unui amic 200 de lei, dar văd că nici...
Graceland, celebra casă a lui Elvis Presley, a scăpat la limită de executarea silită
×