ÎNGROZITOR! Gheorghe Dincă a avut tupeul să o ia la întrebări pe bunica Luizei: „M-a întrebat când și-a început fata viața sexuală” (VIDEO)

Publicat: 17/02/2021, 16:42
Actualizat: 17/02/2021, 16:49

Gheorghe Dincă a fost adus miercuri la Tribunalul Olt, unde a fost pus față în față cu primii martori! Cel acuzat că a ucis cu sălbăticie două copile a luat-o la întrebări pe bunica Luizei Melencu, din boxă! Este incredibil ce a îndrăznit să întrebe!

„Am fost audiată, să spun totul, cum am crescut-o pe Luiza, cum am dus-o la ocazie, cum s-a întâmplat, am spus tot ce am știut. Și Dincă a ridicat degetele în sus și mi-a pus problema că cu ce făcea naveta Luiza. Și ee i-am spus că nu făcea naveta, stătea la cămin. Fata pleca diminica la ora patru, iar (…) A crezut că Luiza e traseistă, d-asta mi-a pus această întrebare”, a povestit bunica Luizei.

„I-am spus că este un nenorocit și că Luiza nu e traseistă”

Femeia a mai spus că Dincă a întrebat-o când și-a început Luiza viața sexuală!

„Mi-a mai pus o întrebare. Când și-a început Luiza viața sexuală, și i-am spus că este un nenorocit. Și că Luiza n-a fost prostituată” , a mai declarat bunica Luizei.

Mătușa Luizei Melencu a aruncat cu o sticlă de apă în duba cu care era transportat Gheorghe Dincă

După cel de-al cincilea termen din procesul crimelor din Caracal, în care Gheorghe Dincă este judecat pentru uciderea adolescentelor Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu, familia celei din urmă l-a apostrofat pe cel considerat vinovat de torturarea și uciderea fetelor. „Al dracu să fii cu …”, a spus mătușa fetei, după ce a aruncat cu o sticlă de apă în mașina care îl transporta pe Dincă.

Avocata depune plângere la SIIJ împotriva judecătoarei

Avocata adolescentei ucise a declarat că va depune plângere la SIIJ împotriva judecătoarei care se ocupă de caz, acuzând-o pe magistrată că este părtinitoare.

Șase apeluri de pe telefonul Luizei

„Am facut cerere de recuzare pentru că judecătoarea este părtinitoare. Am solicitat asistenț juridică internațională. Vrem să se afle la ce posturi telefonice s-a vorbit de pe telefonul Luizei după răpire. Au fost șase apeluri de pe telefonul Luziei, în condițiile în care Dincă era intr-o alta locație. Dacă am fi aflat cu cine s-a vorbit de pe telefonul lui, s-ar fi aflat cine a luat-o pe Luiza. Doamna judecator a spus că nu o interesează soarta fetelor”, a declarat avocata familiei Luizei Melencu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase