Interlopul care l-a măcelărit pe temutul Bebino, dezvăluiri în premieră despre atacul sângeros care a îngrozit România. „Mai ții minte cum mă rugai să nu te mai tai, că ai familie?”/VIDEO

Publicat: 15/12/2021, 18:39
Actualizat: 15/12/2021, 18:57

Cezar Petcu, zis Joe, interlopul care în luna ianuarie a anului trecut a organizat, în cartierul Tei Toboc, un atac sângeros îndreptat împotriva lui Marius Alecu, alias Bebino, un alt personaj bine cunoscut în mediile infracționale din București, a dezvăluit, din închisoare, detalii șocante din timpul tentativei de omor. Înjunghiat de mai multe ori, Bebino l-ar fi rugat să-i cruțe viața, iar unul dintre atacatori ar fi intenționat să-l agreseze sexual, după ce s-a prăbușit la pământ.

Marius Alecu era, la începutul anului trecut, un interlop aflat în plină ascensiune. Numele său era cunoscut de toate grupările violente din Capitală, care îl considerau un rival demn de luat în seamă, mai ales că reușise să se remarce în contextul mai multor incidente de stradă.

În luna ianuarie, uriașul Bebino a fost, însă, atras într-o capcană de către Cezar Petcu, un cunoscut de-al său, care l-ar fi invitat „la un grătar” în curtea casei sale de pe strada Petricani, din sectorul 2.

Acolo, acesta ar fi fost atacat de Petcu și oamenii săi, care l-au lovit cu săbii și cuțite. Bebino a ripostat și el, în sensul că ar fi scos cuțitul și i-ar fi tăiat gâtul unuia dintre agresori.

Lovit din toate părțile, bărbatul a fost lăsat în pace abia după ce a fost tăiat pe tot corpul. Plin de sânge, Bebino și-a căutat, în întuneric, două degete pe care le pierduse în timpul atacului după care și-a legat singur geaca în jurul pulpei, pentru a opri hemoragia.

Au vrut să-și agreseze sexual victima

Ulterior, a fost ajutat de o persoană care i-a chemat un taxi și astfel a reușit să ajungă la spital, unde a primit ajutor medical de urgență. În urma incidentului a fost deschis un dosar în care atât Bebino cât și atacatorii săi au fost acuzați de tentativă de omor.

Nouă luni mai târziu, procurorii DIICOT au destructurat o grupare criminală specializată în traficul de droguri, coordonată de Marian Bejan, un individ pe care anchetatorii l-au prezentat drept cel mai periculos șef de grupare din România. Procurorii antimafia l-au acuzat pe Bejan că ar fi comandat patru asasinate (n.r. toate nereușite după ce, deși grav rănite, victimele au supraviețuit), dintre care ultimul fusese chiar cel îndreptat împotriva lui Bebino.

Ajuns la închisoare, Cezar Petcu, zis Joe,  a postat, marți, pe internet, o filmare realizată în detenție, în care i-a transmis lui Bebino un mesaj în care l-a tras la răspundere pentru presupuse denunțuri pe care le-ar fi făcut la DIICOT. Cu această ocazie, Joe i-a reamintit rivalului său unele scene din timpul măcelului din strada Petricani.

„Ai uitat când te-am pus în genunchi și plângeai să nu te mai tai, să-ți fac ce vreau eu că ai copil acasă?”, a spus Joe. În continuare, Joe a lăsat de înțeles că unul dintre omenii săi ar fi încercat chiar să-l agreseze sexual pe Marius Alecu, însă el s-ar fi opus, în condițiile în care nu ar fi „de acord cu astfel de lucruri”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun