Ionuț are nevoie de noi! Un tătic de numai 33 de ani se luptă cu o boală nemiloasă

Ionuț are nevoie de noi! Un tătic de numai 33 de ani se luptă cu o boală nemiloasă
Publicat: 14/03/2023, 17:12

Ionuţ Daniel Firescu avea o viață așa cum își dorise: jobul la care visase și o familie minunată, tânărul fiind tatăl a două minuni de fetițe. Însă… atunci când nimeni nu se aștepta, viața l-a lovit din plin! Ionuț a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer cu mai bine de un an în urmă.

De atunci, Ionuț  luptă cu boala. După lungi şi chinuitoare şedinţe de radioterapie şi chimioterapie, Ionuţ Daniel trebuie să urmeze un tratament inovator, ţintit pe boală, dar ale cărui costuri depăsesc posibilităţile familiei, preţul tratamentului pentru o lună ridicându-se undeva la mii de euro.

”Vă implor ajutaţi-ne! Ajutaţi un tânăr de 33 de ani din Olt,  Firescu Ionut-Daniel, un bun şi apreciat poliţist, tată a două minuni de fetiţe, care vrea să traiască. Ieri am aflat că după un an de chin si suferinţă, după 15 şedinţe de radioterapie şi după cele 2 ture maxime de chimioterapie de 12 şedinţe, care l-au secat fizic şi psihic, s-au epuizat toate resursele acestui greu caz, rămânâd ca singură alternativă tratamentul ţintit până la remisia bolii,  flaconul lunar de TAZVERIK, tratament pe care nu ni-l putem permite. Vă rugăm să distribuiţi mesajul nostru către fundaţii de ajutor umanitar pentru a salva şi dărui sănătatea unicului meu fiu, care nu cere nimic altceva decâ şansa de a trăi.

În speranţa că există minuni şi imposibilul poate deveni posibil, vă mulţumesc din suflet”, este mesajul disperat al mamei lui Ionuţ Daniel, Mariana Roşu, secretară la Şcoala Gimnazială ”Eugen Ionescu”, Slatina.

Haideţi să-l ajutăm pe Ionuţ Daniel Firescu să învingă cancerul, pentru a le rămâne aproape celor două fetiţe, care au mare nevoie ca tatăl lor să le fie alături în viaţă.

Cei care vor să-i întindă o mână de ajutor o pot face donând în contul Fundaţiei pentru Tratament Oncologic „Everything for life” RO88CARP029000751770RO02 sau în contul personal: RO68BUCU2871037794702RON, numele titularului Firescu Ionuţ-Daniel.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase