Iuliana Marciuc, în doliu! Tatăl prezentatoarei a murit: Rugați-vă pentru multă lumină în drumul lui spre lumea de la „Hotarele posibilului”

Iuliana Marciuc, în doliu! Tatăl prezentatoarei a murit: Rugați-vă pentru multă lumină în drumul lui spre lumea de la „Hotarele posibilului”
Iuliana Marciuc Sursă Foto: Facebook
Publicat: 12/03/2022, 19:49

Iuliana Marciuc a făcut un anunț trist sâmbătă, 12 martie. Tatăl vedetei a murit vineri, iar Iuliana a anunțat pe pagina personală de Facebook locul și ora înmormântării părintelui său.

Prezentatoarea TV trece prin momente dureroase. Tatăl său, omul de radio Alecu Marciuc s-a îmbolnăvit recent, iar inima sa a încetat să mai bată vineri, 11 martie. Anunțul a fost făcut de către prezentatoare pe contul personal de Facebook, acolo unde a oferit detalii despre slujba de înmormântare.

„Tatăl meu iubit, soț devotat, bunicul cu cel mai cald zâmbet ,om de radio Alecu Marciuc .Cel mai puternic „leu „a devenit brusc fragil și a dorit să plece înainte de a începe chinul. Inima lui mare i-a cedat ieri în jurul orei 17.00 iar acum este liniștit. Rugați-vă pentru multă lumină în drumul lui spre lumea de la „Hotarele posibilului „unde știa sigur că-l așteaptă un nou început .Voi pregăti eu, singură, volumul trei al cărților cu acest titlu al cărui autor este…”, a scris Iuliana Marciuc pe Facebook.

Sâmbătă 12.03 ora 18.00 la biserica din Ciofliceni se vor citi stâlpii și duminică 13.03 ora 13.00 are loc slujba de înmormântare”, a fost mesajul Iulianei Marciuc.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de peste două decenii, însă nu sunt căsătoriți și nici nu visează la o nuntă ca în povești. Cei doi sunt părinții unui băiat pe nume David, însă puțini sunt cei care știu că Iuliana s-a agitat ani întregi pentru a deveni mamă.