Liderii PMP, prezenți la Școala de Leadership și Administrație

Publicat: 12/09/2021, 10:41
Actualizat: 12/09/2021, 10:42

PMP a organizat, la Sibiu, în perioada 10-12 septembrie, ”Şcoala de Leadership și Administrație”, adresată organizației de tineret a partidului. La acest eveniment au participat liderii PMP, printre care președintele Cristian Diaconescu, secretarul general Cătălin Bulf, secretarul general adjunct Adrian Pițigoi și secretarul executiv Alina Ion.

Deschiderea evenimentului a cuprins cuvântul Președintelui Cristian Diaconescu care a fost în mijlocul tinerilor cu ocazia Consiliul Național al Organizației de Tineret, unde s-au trasat direcțiile politice, potrivit programului ”România respectată”.

Programul a cuprins, de asemenea 2 panel-uri de discuții cu subiectele ”Diplomaţia română între istorie şi prezent” în care au susținut un dialog constructiv vicepreședintele PMP Cătălin Avramescu şi istoricul Ion M. Ioniță și cel de-al doilea cu titlul

”Statul catalizator al investiţiilor”, ocazie cu care au susținut conferințe, vicepreședinții PMP Lucia Varga, Mihaela Natea, Valerian Vreme și Gheorghe Ialomițeanu.

Întreaga manifestare a PMP a fost dedicată socializării, dialogului dintre generații, cunoașterea de sine a partidului, în perspectiva marilor provocări politice din această toamnă.