Locatarii unui bloc, TERORIZAȚI de o vecină care crește zece câini în garsonieră. Patrupedele sunt înfometate și neîngrijite

Locatarii unui bloc, TERORIZAȚI de o vecină care crește zece câini în garsonieră. Patrupedele sunt înfometate și neîngrijite
Sursa foto: Captură video tion.ro
Publicat: 10/08/2023, 20:13

Locatarii unui bloc din Timișoara sunt terorizați de o vecină care crește zeci de câini într-un apartament. Cei care locuiesc în bloc au obținut chiar și o hotărâre judecătorească, însă femeia refuză să o pună în aplicare. Din cauza mizeriei și a disconfortului creat de patrupede, unul dintre vecini a fost nevoit să își abandoneze apartamentul.

Problema, povestesc locatarii din bloc, este veche de câțiva ani. O vecină locuiește într-un apartament de 36 de metri pătrați unde ține aproximativ 20 de câini în locuință. Animalele au diferite vârste și talii, iar stăpâna le hrănește cu resturi menajere adunate din tomberoanele din zonă, potrivit tion.ro.

Câinii, spun vecinii, nu sunt scoși niciodată afară și își fac nevoile în apartamentul femeii. Astfel, din cauza zgomotului și mizeriei, proprietarul unui apartament a fost nevoit să își abandoneze locuința.

„În locuința de doar 36 metri pătrați sunt cam 20 de câini de generații diferite care s-au înmulțit prin consangvinizare. Animalele nu sunt niciodata scoase afară iar uneori invadează scara blocului cum prind ușa apartamentului deschisă. Câinii sunt hrăniți cu resturi menajere adunate din tomberoanele de gunoi și sunt terorizați de stăpână verbal și fizic.

Patrupedele arată întocmai cum nu ar trebui să arate un animal de companie, murdare, pline de răni, jigărite, cu paraziți, lătrând și schelălăind de durere, frică și foame. Mirosul ce răzbate din apartamentul acestei doamne este greu de descris în cuvinte, chiar angajații firmelor de curățenie au refuzat să revină pentru a-și face meseria pentru care erau plătiți.

Proprietarul apartamentului situat sub cel al doamnei a abandonat locuința deoarece tavanul și pereții erau pătați și impregnați cu pete de urină și mizerie. Toate cele trei scări ale blocului cu patru etaje sunt invadate de insecte și paraziți ce nu pot fi stârpite deoarece nu se îndepărtează sursa lor”, spune o vecină care locuiește în blocul respectiv.

Polițiștii locali și jandarmii au intervenit de nenumărate ori la adresa respectivă și au sancționat-o de fiecare dată pe crescătoarea de câini. Oamenii legii nu au avut însă posibilitatea legală de a-i lua câinii și au fost nevoiți să se rezume doar la sancțiuni.

„Am făcut nenumarate sesizari la DSP Timiș, la Poliția Locală, la Direcția de Mediu, etc. Reprezentanții acestor autorități s-au deplasat la fața locului, au constatat existența problemelor cu care ne confruntăm, au aplicat amenzi, dar au lăsat animalele în imobil, justificând că nu au competențe în ceea ce privește ridicarea lor”, adaugă locatara.

Vecinii au dat-o chiar și în judecată pe femeie, iar în aprilie 2022 magistrații de la Judecătoria Timișoara au hotărât să o oblige pe aceasta să îndepărteze câini din apartament. Proprietara, însă, nu s-a conformat.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Reghecampf dă de pământ cu Anamaria Prodan. Declarații incendiare făcute de fostul soț
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Declarații cutremurătoare făcute de mama lui Sebastian Olariu, tânărul ucis în accidentul de la 2...
Florin Piersic, în stare GRAVĂ când a ajuns la spital! Declarațiile șocante ale medicilor
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara;...
Florin Piersic, inconștient la Terapie Intensivă! Breaking news
Ce mesaj a transmis Florin Piersic Jr. în timp ce marele actor era supus unei...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Medicii de la Spitalul „Foişor” despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Starea generală...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Interdicție în toată România. Legea e pentru toată lumea
Vești proaste despre Florin Piersic. I-ar putea tăia piciorul - surse
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit după 3 ani de relație: ”Nu am acceptat”
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
Locul de veci al lui Platon, marele filosof al Greciei antice, a fost în sfârșit...